i ja sam dobio;D ;D ;D neka opasna zajebancija...;D
Printable View
i ja sam dobio;D ;D ;D neka opasna zajebancija...;D
To se i ja pitam ? evo stigla mi jos jedna poruka na isti broj kako sam poslao samo dvije pa nije moguce da su obe dobitne?? ima ih dosta koji su dobili !
čekaj ako djeliju samo 1 paket na 1 sat? kako onda tolko nas dobi?
ja i moja sestra dobili oboje u razmaku od pol sata (8:30-9)
nešto ne štima
a da neko nazove sluzba za korisnike ako toga uopce ima u tomatu?
Kada stoji na mobilu da se nagrađuje i da je istinito, mislim da je sigurno.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
....i nebi rekao da traje do 17.12 pa ljudi bi se pretrpali sim karticama.
a ne traje ni do 17.11. ili im je ovo ostalo kartica pa dijele!:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
rade od 8-21h;D= Citat =:
Izvorno postao Skener
ali nema veze dali pošalješ u 9:00 ili 9:46 svejedno dobiš!
A nista ja sam poslao svoje podatke, a ako ne bude nesto stimalo porazgovarti cemo sa onim koji je potpisao clanak u Mobilu;D ;D ;D
evo šaljem...ali što će mi taj box... nije važno, važno da se dobije...:thumbup:
Evo, navodno i ja dobio!
imaju malo korisnika pa sad dijele box-eve. ;D ;D
ja sam poslal u 19.15 i u 20.58 dobivam poruku da sam dobio... pa bumo vidli! mislim da je ne nikša zafrkancija... ipak je to 092
Ja sam poslao poruku pred otprilike sat vremena i dobio povratnu da sam dobio BOX.
Zasto i zbog cega dijele ne znam, ali nije bas dobro sto saljemo svoje podatke u neciju arhivu !
a i cudan je broj. mislim zasto nije bez predbroja 092 nego neki 5-znamenkasti?
Bitno da ne šaljemo JMBG :notooth:= Citat =:
Izvorno postao kokibj
= Citat =:
Izvorno postao kokibj
joojjjjjjj.. ti i tvoja arhiva.. pa more si zeti telefonskoga imenika i poglednuti miljune adresi....
Da mogu, ali ovako slanjem poruke sa svojim podacima si pristao da oni iste koriste za svoje potrebe i potrebe trecih osoba.= Citat =:
Izvorno postao black_hole_sun
kaj, ti si nekši pravnik?? na osnovu čega bi oni imali takše pravo? za sad vredi reč koja je napisana na paperu.. još bu prešlo bar 50 let da bodo se važni papiri ili vrijednosnice verificirali elektroničkim putem.. ak me razmiš..= Citat =:
Izvorno postao kokibj
i ja sam dobio,neka zahebancija brijem:spin:
Ja poslo upravo pa ćemo vidjet oće bit šta od toga
i ja sad poslo. valjda cu biti sretni dobitnik, iako mi ne treba...
poslo sam sinoc 2 poruke i nista mi nisu javili..:-/
Izgleda da su odlučili za poseban marketinški pristup... Od svih koji su dobili, a izgleda da je šansa za dobitak 200% (pošalješ jednu dobiš dva);D , hrpa će ih nastaviti koristiti taj broj jer će vidjeti uštedu i jednostavnost...;D
ja sam 3 dobio,ma nema šanse...doći će mi nikad...:spin:
To i ja mislim:-/ ,meni se sve cini da je to neaka zafrkancija.Ja sinoc poslao odavde iz Njemacke 6 SMS-ova sa 2 razlicita Simpa broja i evo maloprije dobih 6 Poruka,kao cestitamo,osvojili ste tomato box.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Odgovorio ja 6 puta,pa da vidimo,uf 3 kn po poruci:evil: :evil: :evil:
Nadam se da nece slat onu cijelu konzervu???!!!di ce mi to stat u sanducic,:-/