Jedi! :thumbup: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Printable View
Jedi! :thumbup: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Bronth
183cm i 84/85kn . .Ovisi kada..Kada treniram...hmmm...Pa ja nikad ne vježbam;D
168cm, 70-72kg
= Citat =:
Izvorno postao blozer
kuna po cm?????;D
ja sam 193cm i 80kg
176 centima
76 kg
7 cm al' u širinu ;D
Visina je oko 190, a tezina isto toliko minus 100 :)
196 cm i oko 82 kg:thumbup:
Visina 180, tjelesna masa 76... :thumbup:
Pričaj mi o tome :D= Citat =:
Izvorno postao Bronth
185/74 ..te brojke su konstanta zadnjih 2 godine definitivno :rolleyes:
80cm i 320kg ;D ;D ;D ;D
:dunno: :lmao: :dunno:
183cm i 78kg...
tjelesna aktivnost: (od auta do faxa, od auta do bitrije, od auta do ulaznih vrata od kuce;D ), mali pivski stomacic.
i djevojaka....= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Odlika pravog muskarca. Hik! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao danyx
Ok. Pomak. Masa sa početka priče je ona otprije 2 tjedna. Sad sam se izvagao - 88 Kg. Teretana (punjenje) i ispitni rokovi djeluju dakle + imam jake kosti.
Masa: 88
Visina: 182
2 Danyx: jesi gledao danas meč Federer - Roddick? Jesi skužio koju škembu Roddick ima?! Ono je super za liječenje kompleksa; od danas prestajem sa sranjima da moram smršaviti.
Ja imam 130/80.
Dakle, blago povišeni tlak, al to je od ziliona kava koje popušim i cigareta koje popijem tijekom radnog dana. :)
Teretanu posjećujem redovito svake godine, tamo negdje u prvom tjednu četvrtog mjeseca, zaključno s prvim tjednom četvrtog mjeseca. :)
Žderem nezdravo i puno, ali blagoslovljen sam nevjerojatno brzim metabolizmom pa mi težina nikad ne prelazi 120 kg. :spin:
nisam gledao, ali vjerujem ti na rijec... :comp: ma nebi te trebala brinuti kilaza, bitno je da imas volje bar malo poradit na svom tijelu... ja je nemam:spin:= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
Oh, evo i mene,
meni takodjer varira tezina od nekih 78 pa sve do 84, naravno treniram obavezno svaki dan, brzo hodanje od fotelje do wc-a kad zagusti te laganm tempon natrag da mi se vrati snaga....tretana takodjer svaki dan, daljinski je stariji pa je i tom prigodom malo tezi sto se dakako odrazuje na masu bicepsa i pmalo tricepsa....(sto god to bilo ;D )....
Ma jook, zadovoljan ja kak izgledam, treninzi redoviti, trčanje, ali ono, čim se pojavi malo škembe, panicattack - zato kažem. Fakat, i kad se stešem najviše, kad otopim masnoću, masa mi rijetko kad bude ispod 81-80,,= Citat =:
Izvorno postao danyx
Pa tu su na forumu sami neki bilderi ;D ;D faza punjenja, praznjenja ovo ono :)
175 high
76 weight
malo sam se zapustio :)...a što se tiče teretane pozivam sve vas bildere da ne plaćate teretanu nego da mi dođete na platformu, pa da vidiš kako ćete se nabildati ;D
Hehe, imas kilu previse ;D= Citat =:
Izvorno postao observer
Ja imam fazu punjenja svakodnevno po 5-6 puta, a fazu pražnjenja cca. jednom tjedno ;D= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Evo kad se tu dosta ljudi javilo da i ja napišem....
183/81(87)/44(46)
objašnjenje:
183 cm visok
kilaža 81-87kg (preko ljeta je 81, a kako prolazi tako se bližim 87kg (tolko trenutno imam, ali pokušavam malo smršat...)
44(do 46) je broj cipela... ovisno o modelu... ;D ;D
Ostalo vam neću reć... ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
aha,sve neki bilderi,jelte.....:rolleyes: