ako imaš garanciju od mobisa onda odi u njihov servis i oni ti to naprave besplatno... Zašto bi plaćao ako možeš besplatno... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao pajo
Printable View
ako imaš garanciju od mobisa onda odi u njihov servis i oni ti to naprave besplatno... Zašto bi plaćao ako možeš besplatno... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao pajo
Jel se meni nešto pomješalo ili od prije par mjeseci na besplatni update mogu i mobiteli bez garancije?= Citat =:
Izvorno postao Ico
Mislim da se upgrade softa u mobisu pošteno plaća ako nemaš garanciju... bar koliko ja znam...
Besplatno je ako imaš garanciju... :-/ :rolleyes:
Ma znam, jedno 170kn.. Al velim, negdje sam čuo da je besplatno, pa provjeravam. Sutra ću ih nazvati i pitati. U biti, kad pogledaš- na to bi stvarno svi trebali imati pravo, neovisno o garanciji. Mislim, kaj i da nemam garanciju, Nokia je Nokia, nisam ja krivotvorio mob.. Kužite me? Ne proizvodi update-ove Mobis, nego Nokia, a njima bi u korist išla podrška za sve svoje mobitele i korisnike. Al dobro, ak je takva politika, kaj ja tu morem ;D
EDIT: dobro, jednim djelom su to sredili preko net-update-a, ali dosta nas je ostalo zakinuto.