The hot mixx ti je dobar flash za L7. novi je a i poboljšan tako da super radi. Imaš temu ovdje gdje ga skinuti!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gLemon
Printable View
The hot mixx ti je dobar flash za L7. novi je a i poboljšan tako da super radi. Imaš temu ovdje gdje ga skinuti!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gLemon
ja bi rađe neki original flash, pa da ga malo sam sredim... Ako znate neki dobar i pouzdan...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX= Citat =:
Izvorno postao gLemon
download na www.motox.info
skidam... Jel DRM ikone isto flasham s RSD_om?
Stavi si hot mixx kao što kaže GoGs,super je,nemoj stavljati "obične(original)" flash_eve jer su jadni.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
jel to kao MP? I koje su promjene? I jel DRM isto flasham s RSD_om?= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
stavio. Nesviđa mi se... Ima 9 ikona, tipke za ući, izaći su obrnuto i sporije otvara video i smanjuje zvuk... Imaš još nešto što ima 12 ikona?
the hot mixx! Već sam preporučio taj flash! Kad me nitko neće slušat, a znam šta je dobro...= Citat =:
Izvorno postao gLemon
ok... poslušat ću te:) . Što on radi? Jel to kao MP?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
evo sad stavio hot mixx, odličan je... nije prebrz, ali je odličan... Htio bih se zahvaliti ekipi koji mi je pomogla... stvarno ste face:thumbup: !
Hehe šta smo ti rekli. ;D= Citat =:
Izvorno postao gLemon
moram vam počet vjerovati;D . Zašto mi piše EDGE u donjem lijevom kutu?= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
To je valjda umjesto datuma. Ako ti smeta prepravi to p2k advanced editorom...= Citat =:
Izvorno postao gLemon
ma ne smeta, samo pitam...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Igor99