Najbolje ti je za flashanje koristiti RSD lite 3.Izvorno postao gLemon
Napravi full backup telefona sa Flash&Backup 3 i onda flash_aj mobitel sa yuet_om!![]()
Evo ja odlučio napravit nešto više na mobu od promjene skinova...
Pa bih vas zamolio za vaše mišljenje o tome što napravit. Da stavim MP ili neki drugi flash(ili flex ako je to isto)? I koji program je najbolje koristiti za to? Iman instalirane p2k 2.9 drivere... I di sve to naći?
Flex verzija: SE4793AXXQ5122
Verzija softvera:R4513_G_08.B7.ABR_RB
Hvala!
Najbolje ti je za flashanje koristiti RSD lite 3.Izvorno postao gLemon
Napravi full backup telefona sa Flash&Backup 3 i onda flash_aj mobitel sa yuet_om!![]()
može linkovi za RSD Lite i Flash&Backup. I koju verziju Yueta, najnoviju ili ima problema s njom (ne mislim na na onu R4513_AER v4.0)? Koje će konkretno promjene biti?
Flash&Backup3
RSD lite
A o yuet_u malo pročitaj na forumu,ima dosta informacija.Stavi yuet 1.7,meni je sasvim OK.![]()
sad ću ja to probat... Kad ga uništim oćekujem nove upute...Hvala
Motorole je teško sjebati software_ski. Javi jel si napravio šta.Izvorno postao gLemon
![]()
A ako imaš od VIP_a soft na njemu ne vjerujem da si uspio išta napraviti.
Morat češ promjeniti bootloader.![]()
LTE based motorole je nemoguće sjebati softverski. Barem sam ih ja sve odreda uspio vratiti na život.Izvorno postao Ghost Face
Izvorno postao Ghost Face
e sad si mi previše rekao, što je to? To područje nisam istražio...![]()
netreba bootloader minjat..
ali yuet ide na L7?
problem... RSD Lite 3.0 ne prepoznaje mob ni Flash&Backup 3I što sad...
Da,ide yuet na L7.Izvorno postao libom
![]()
Reinstaliraj drivere.Izvorno postao gLemon
![]()
NE, YUET NE IDE NA L7!Izvorno postao Ghost Face
kako ne ide, piše na yuetovoj stranici da ide na V360 i L7, e sad ste me zbuniliIzvorno postao GoGs
![]()
reinstalirat? To znači da ih prvo moram izbrisati? Ajme...Izvorno postao Ghost Face
daj mi link. meni yueti na L7 nisu radiliIzvorno postao gLemon
Izvorno postao GoGs
evo... http://yuetblog.blogspot.com/
sad više neznam što napravit![]()
Idu yueti na L7.Izvorno postao GoGs
![]()
ja cu probat pa što bude... Ali ovih dana mi treba mob, pa ce malo pricekat i moram sredit da mi ga RSD prepozna...Izvorno postao Ghost Face
![]()
Meni se yueti osobno ne sviđaju. Ja sam flashao sa .DCR flashom, editirao par seemova, promjenio DRM i sve radi savršeno.
jel to bilo na L7?Izvorno postao Igor99
Koje? Ak misliš na flash jee.Izvorno postao gLemon
evo radi... kaže phone connected u flash&backup_u. Stavio sam read data, označio select all i onda read data. Pogledao sam u folder u kojem sprema backupove, tamo prazan folder s datumom. Što je krivo? pomoć
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Izvorno postao gLemon
Neznam,nisam siguran,kada nisam vidio.
Probaj po ovome napraviti samo odaberi L7 umjesto V3.
GF tutorial
uspiješno. nisam stavio u shx format. hvalaIzvorno postao Ghost Face
. E sad neki flash? Preporuke...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Bookmarks