Evo ti točna adresa na kojoj je na nortonovim stranicama tool:
http://securityresponse.symantec.com...oval.tool.html
Printable View
Evo ti točna adresa na kojoj je na nortonovim stranicama tool:
http://securityresponse.symantec.com...oval.tool.html
...ja ne vjerujem jer sličnu situaciju sam imao sa svojom kištrom tj. prvo mi je usporio browser pa je kod svakog pokretanja tražio nekakve fajlove pregledom BIOS-a sam vidio da mi je počeo prikazivati krive postavke i na kraju mi je komp zviznuo...= Citat =:
Poslao: flOorKilla
vi stvarno mislite da ti programčeki mogu sve spasit?
Pošto mu nije više ništa pomoglo odnjeh ga na servis i tip mi kaže da je došlo du djelomičnog brisanja BIOS-a (ovo si zbilja nemrem pojmit') i pošto imam kramu (čitaj - staru maminu ploču) jedva mi je iskopao novu verziju BIOS-a (cjelo vrijeme sam mu dahtao za vratom - nevjerni Toma ;)) i na kraju mi je sve to skrpao ono format C i ponovna reinstalacija - račun 100 kuna i pijača u pivnici prekoputa... :D
meni se cini da ces ipak morati napraviti kompletni format... a ako si cuo da se moze sjebati... daj nekome tko se jako dobro kuzi u to i plati mu pivu! :)
je, ponekda ni piva nemre spasit stvar :)
evo upravo sam si instalirao Operu 7.2 i NE MOGU VJEROVAT!! Vratila se brzina! Sve je ko i prije, ?ak i brže! Što zna?i da je o?igledno bio neki problem u IE-u. Pojma nemam koji. Jedino me sad jebu dvije stvari: banner u operi (s bugovog cd-a je program) i to da ne vidim meko ? nego neke ?udne znakove... kao da to slovo opera ne prepoznaje. Ima li netko kakav savjet kako to rješiti (banner i ?)?
Kasnije ?u možda probati reinstalirati MS office pa ?u vidjet da li ?e se poboljšati stvar s IE-om.
P.S. naravno, za micanje bannera ne mislim kupovat operu...
i još ima jedan bug - neke gif-ove na forumu mi rasteže prek cijele strane (npr. rastegne gumb za PM na prek 10 cm...) Jel ima tko neku stariju verziju opere pa da zna da li se takve stvari i tamo doga?aju?
i kak ti se svidja opera? u odnosu na IE...
ima neke puno bolje fore i jako sam zadovoljan, samo da mi je maknuti taj banner i da mi se pojavi '?'...
E da, treba joj dosta dugo da se digne, ne znam kako je sa starim verzijama...