Mislim,ja nemrem smisliti da bi se siemens uružio sa nokiom....
Printable View
Mislim,ja nemrem smisliti da bi se siemens uružio sa nokiom....
evo, zatvorili su club-siemens
http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=53488
its all going down...:-/
Izgleda da nema spasa...
ne mora biti. Ako malo promjenje ljude (kao što je Opel i nastao je hit model Astra GTC). Mislim da možda još uvijek ima spasa za Siemens. Vrijeme će pokazati rezultate :)
nebih rekao da ima spasa za siemens osim što će pisati ime na benq mobitelima.....možda Fujitsu-Siemens izda neki mobitel:thumbup:
2010 ce biti samo benq.siemens potpuno nestaje.
Možda zato šta baš i nisu pogodili dizajn.Još nitko koga ja znam nije rekao da mu je C-81 ljepši od K-510,a kao šta se zna izgled nekoga modela puno doprinosi prodaji.= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
neznam što neko treba napraviti da bi prestigao se
siemens je u gubitku jer je velik broj ljudi izgubilo povjerenje u njihove mobitele.
npr. ja. moja prva 2 mobitela su bila siemensi (A36-to nije zaslužilo naziv mobitel i M35-problemi sa softwareom/baterijom) i nakon njih sam se zaklela da više neću ni taknuti siemense. znam i druge ljude sa sličnim iskustvima.
to da su možda u suradnji s benq-om stvarno uspjeli stvoriti bolje i kvalitetnije mobitele, meni više nije bitno, jer zašto bih ja sad riskirala svoje novce da isprobam je li to istina kad sam potpuno zadovoljna s onim što mi nudi SE?
sigurno je da su benq-siemensi dobar izbor,ali treba vremena da ljudi steknu povjerenje,a ako im to ne uspije,propast ce,to je sigurno!!!:-/