http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75295
Izgleda da najviše imaju gubitaka zbog mobilnog odjela kojeg su kupili od Siemensa.
Neznam, ali po meni BenQ je dosta obnovio Siemensov odjel.
Vaši komentari...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75295
Izgleda da najviše imaju gubitaka zbog mobilnog odjela kojeg su kupili od Siemensa.
Neznam, ali po meni BenQ je dosta obnovio Siemensov odjel.
Vaši komentari...
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Čuj, mislim da je i Siemens i BenQ izgubio bitku s ostalim proizvođačima mobitela.
S moje strane, bilo je glupo preuzeti tvrtku koja je bila na rubu bankrota, a nadali su se napraviti nešto ala SonyEricsson. SE je imao jako dobar kapital i - mozgove, a ovi u BenQ valjda nisu previše razmišljali, na znam.
Pa, nabrojite mi bar jedan BenQ Siemens koji je bio "želja" širokih masa? Nema ga! A i sam marketing im je zakazao. Na TV se ne sjećam neke reklame za BS (dobro, osim one akcije Tele2 za nogometni paket).
Njima bi trebalo stvarno neko "čudo" da se izdignu iz stanja u kom se nalaze.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Siemens je bio na rubu bankrota i morali su naci neku slamku spasa a na kraju je to bio benq! Treba proci jos neko vrijeme da stvari sjednu na svoje mjesto pa onda treba vidjeti kako stoje na svjetskom trzistu!
S druge strane sony i ericsson su se udruzili i napravili sjajnu tvrtku mada je to mozda i bilo za ocekivati, posto ericsson raspolaze vlastitom infrastrukturom a sony multimedijom i to se na kraju pokazalo kao uspjesna kombinacija koja moze zahtjevnim korisnicima pruziti puno...
Da li ce se benq siemens osvojiti korisnike siroke mase, pokazat ce vrijeme...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne znam.
Siemensu već dulje vrijeme baš ne ide. Mislim da su mu zadnji mega-popularni mobovi bili oni x55 serije. A otada je prošlo dosta vremena. Trenutno je ta firme (mislim na novi brand BenQ Siemens) na našem tržištu dosta potonula.
De facto, ljudima više ništa (ili skoro pa ništa) ne znači taj brand. Otišao skupa s Alcatelom, Sagemom i ostalima, ma koliko se inženjeri trudili...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja osobno ne mogu smisliti siemens - zbog (ne)kvalitete plastike i čudnih izbornika.. Nikako mi nije sjeo. Čak nikad nisam niti gledao da bih htio kupiti neki njihov telefon.
Siemens ima čudan izbornik!? A di ćeš čudnije izbornike, ako izuzmemo Motorolu, nego na Nokiama.Izvorno postao ::diaboliq::
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam što neko treba napraviti da bi prestigao se
Seriously?
siemens je u gubitku jer je velik broj ljudi izgubilo povjerenje u njihove mobitele.
npr. ja. moja prva 2 mobitela su bila siemensi (A36-to nije zaslužilo naziv mobitel i M35-problemi sa softwareom/baterijom) i nakon njih sam se zaklela da više neću ni taknuti siemense. znam i druge ljude sa sličnim iskustvima.
to da su možda u suradnji s benq-om stvarno uspjeli stvoriti bolje i kvalitetnije mobitele, meni više nije bitno, jer zašto bih ja sad riskirala svoje novce da isprobam je li to istina kad sam potpuno zadovoljna s onim što mi nudi SE?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
sigurno je da su benq-siemensi dobar izbor,ali treba vremena da ljudi steknu povjerenje,a ako im to ne uspije,propast ce,to je sigurno!!!![]()
Bookmarks