slike uživo
http://mobil.idnes.cz/lg-shine-exklu...844_mob-lg_hro
odlično izgleda
Printable View
slike uživo
http://mobil.idnes.cz/lg-shine-exklu...844_mob-lg_hro
odlično izgleda
krasan dizajn i specifikacije.dobar nasljednik kg800.:thumbup:
Odlično izgleda, tipkovnica je jako slična samsungu d800 :thumbup:
Meni više na nasljednika Kg800 vuče onaj Ke800...ovo mi se čini kao uređaj za sebe, koji do sada nije imao prethodnika...= Citat =:
Izvorno postao zmija
moze biti.Lg je najavio da ce nakon kg 800 izaci cijela serija zasnovana na "chocolate" koncepciji.
koliko ce ovo doci(otprilike) akd dode ? :)
u trgovini oko 3000kn racunaj.
minimalno 3000kn:-/
uffffff...lijep je,al mi se cini da su sa cijenom pretjerali:)
fashion telefoni kao i nakit imaju svoju cijenu:)
vjerojatno je jednako sranje kao i chocolate, samo je dizajn dobar iznutra je smece
Ma nije Čokolada tak loša, znam puno ljudi da je ima i nitko nema nikakvih problema...*ebiga, očito si naletio na škart i nije te baš poslužila sreća...meni je mob OK! Nadam se da će takav biti i Shine! :thumbup:
Mob je zaista uredu.. Jes da ako bude 3000 da je previse.. al vec ce se pojaviti u nekim paketima i sl...
chocolate uopce nije smece.. nije ni blizu..= Citat =:
Izvorno postao McLaren
smece je zbog cijene koju su mu stavili kao i kad je v3 izasla
Ovaj lg shine ne izgleda lose, samo sam malo skeptican prema lg uredajima. To mi je valjda ostalo jos od onih Gold Star telki koje su bile smece i onda su promjenili ime u LG....ako se dobro sjecam. :rolleyes:
Imao sam v3 neka 3 mj. i stvarno je smece od moba. Ispod displaya je bilo toliko prasine da je bilo vec tesko i vidjeti sta radis na mobu. Moja mama ima onu pink vrziju i cijelo vrijeme se mob nesto blesira...mislim soft, isto tako sve tipke se izlizale totalno. Ma uzas od moba. Koliko znam nisam samo ja imao problema sa tom prasinom ispod displaya.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
na www.mobilnisvet.com piše da košta 410 eura
ma mob je ugl preodličan ali mene zanima soft,ako je isti ko na kg320 onda mi je to minus jer mi je to sve nekak smotano...dizajn i specifikacije-pohvaladeal
prekrasan je mob...:klap: