problem je u tome sto cijena jos nije definirana,a ako bude vece od Kxxx serije i Wxxx onda nevidim svrhu a ako bude manja onda uredu.
Printable View
problem je u tome sto cijena jos nije definirana,a ako bude vece od Kxxx serije i Wxxx onda nevidim svrhu a ako bude manja onda uredu.
cijena ce sigurno biti niza od k800i.SE prosiruje i obogacuje ponudu srednje klase telefona orijentiranih na foto mogucnosti.
SE definitivno ima najbolju kameru. meni se čak i dizajn mobitela sviđa. međutim ja koristim digitalni fotić za slikanje a ne mobitel, prema tome bezveze mi je davati toliko para za mobitel koji ima ograničene funkcije i super kameru.
ajd da i mene neko razumije:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Prvo, još nemamo pojma koliko će mobitel koštati, ali sigurno neće tri i pol soma kuna, jer je debelo ispod jednog K800 koji košta upravo toliko... A i sumnjam da će biti ograničen kod ostalih funkcija, jer znam što SE mobiteli mogu ponuditi, a to je sigurno više od jedne Nokije za iste novce...
Netko nema para za oboje,pa si kupi mob sa koliko toliko dobrom kamerom= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ima tipke ko moja nova tastatura, sviđa mi se ;)
zgodan mob . preuzeli i sklopili dijelove sa 3-4 SE modela :thumbup:
I ja isto nemren ništ nać tamo...:-/ uglavnom mi se sviđa taj mobitel.:love:= Citat =:
Izvorno postao Babaa
da, trebo bi biti jeftini od K800, ali da će cijenom biti "debelo" ispod K800, nekako sumnjam, ponajviše zobk podosta aluminijskih (ili bar tako izgledaju, pogotovo zadnji poklopac) dijelova na mobitelu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mob je isti q ko i k750i samo u drugom kućištu...
prije bi reko ko w810 (zbog tipki naprijed)... ali vjerojatno sa softom kao kod k750...= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma strpimo se jos koji dan pa cemo saznat koji je i sta je sve u njemu..
mislim da ce bit skuplji od k750.
Dobro zgleda. E a koja je razlika između obicnog i cybershot mobitela?
cybershot je valjda naziv po sony-evim fotoaparatima što bi trebalo značit da imaju bolji fotić
malo si dizu rejting sa tim natpisom,ali kamera je u osnovi ista.
Al ovaj ima obican blic, istu lecu i isti algoritam kao i k750. Nema smisla.= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
IMHO, ista kao izmedju obicnog i Walkman mobitela. ;)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
to ti je ista glupost kao i walkman i ostali imaju mp3 ali ovi su kao za to napravljeni tako je i cybershot kao za bolje fotografije, uglavnom bezveze
Kod walkmana barem dobijes veci kapacitet kartice i one sonywalkman slusalice, a ovdje..? Prvi...drugi...cybershot telefon na svijetu... bezveze.= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
CyberShot mobiteli bi trebali imati bolji softver za digitalac, jednako kao sto Walkman mobiteli imaju bolji MP3 player.
A mozda to znaci "obrnuto": cybershot mobitel nema BOLJI digitalac, nego LOSIJI mp3 player. ;) Isto i za walkman.
Što se tiče podjele modela na Cyber-shot, walkman i obične, ja mislim da to ide nekako ovako:
Walkman modeli: veća memo kartica, slušalice, walkaman soft (tipa W800/810)
Cyber-shot modeli: "običan" soft, ali dobra kamera, mob napravljen za dobre slike (tipa K800)
"obićni" modeli: "običan" soft, OK kamera ali ipak lošija po funkcijama u odnosu na Cyber-shot modele (tipa K610i) :spin:
sve je to isto "sranje" drugo pakovanje.cisti marketing
= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Slažem se sa Icom, i još bih rekao da su Cyber-shot modeli klasicnijeg dizajna i pogodniji za poslovne korisnike.