Ja sam imala nokiu od prvog moba (prije 10 godina) do prije tjedan dana. Ali sada definitivno više ne kupujem niti jedan osim SE.:rotfl: Naprosto sam oduševljena. :thumbup:
Printable View
Ja sam imala nokiu od prvog moba (prije 10 godina) do prije tjedan dana. Ali sada definitivno više ne kupujem niti jedan osim SE.:rotfl: Naprosto sam oduševljena. :thumbup:
...:thumbup: ...= Citat =:
Izvorno postao m@m@
i ja kazem,ali tesko se odluciti koji je bolji:k800 ili n73.
Možda si se jednostavno zasitila nokie....= Citat =:
Izvorno postao m@m@
Meni je bolji izbor n73. Symbian:thumbup:
Po te je dobra dilema, al zbog symbiana mislim da ipak N73, i osbno mi je ljepši...
Onaj ekran mi je sjajan na N73 ali i cijena je dosta veca u odnosu na k800 tako da bi uvijek izabrao ovaj sony ericsson...:spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Na ovih 3k kuna za k800, dodati jos 1500 kn za N73 mi je zbilja puno previse dati za mob...:thumbup:
Zato skočiš do susjedne italije i kupiš n73 za 400€ + povrat ive i dobiš dobar mob za dobre pare= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...63&13389=13390
Sve se vrti oko iste dileme...ako ti treba Symbian i ako misliš iskoristiti mogućnosti koje pruža N73, uzmi nju...ako ti ne treba Symbian, odnosno treba ti mob s odličnom kamerom, za pisanje poruka, poziva i dobrim multimedijalnim mogućnostima - uzmi K800 :thumbup:
Ja sam promijenio hrpu mobitela,ali Symbian me nešto nije privukao jer je sporiji nego obično mobovi, a nisam ga niti previše koristio, tako da imam K800, najviše zbog kamere :thumbup:
Same here!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Zadnji mob koji sam imala je bio Nokia 6600. I sve u svemu mobitel nije loš, zapravo bio je super onda kada sam ga ja kupila a to je bilo kada je izašao, ako se ne varam ima 3 godine a možda i malo više.
No ono što mene smeta je njegova sporost. Symbian usporava mob nevjerovatno:mad: i to me ubijalo u pojam.
A i njegove mogučnosti nisu me baš impresionirale (mislim symbiana).
Sada sam prije tjedan dana uzela SE K800i i preporodila sam se. Kao što sam već rekla od sad imam novi No.1 brand SONY ERICSSON!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Šta se tiče sporosti symbiana ja mislim da su ovi novi symbiani puno puno brži i to se uopće ne može smatrat sporim
Ovisi što podrazumijevaš pod "novi" , da li to od N70 ili još noviji... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao rage99
Naime, neki dan sam malo čačkao po potpuno novom N70 koji nema još ništa "na sebi", i paljenje je trajalo valjda malo manje od minute (35-50 sekundi)... a to je meni jako-jako sporo... puno brže se pali K800 koji ima dosta slika i tema u memoriji telefona... :spin:
A što se tiče brzine ulaska u izbornik i podizbornike tu je malo brži od 6630... :spin: No lako se čovjek navikne na tu "sporost" pa onda nesmeta toliko... ;D
Pa mislio sam na ove 9.1. a prvenstveno na N73 recimo pregledavanje slika je stvarno brzo, a i sve ostalo,neznam možda ja pretjerujem ali meni je to brzo.
nemogu se složit s tobom, frend je posudio od starog n73 i bili vani jučer i znate 100 poziva da se dogovorite, liku se zbrejkao mob bar 5 puta tokom večer i morao ga nekoliko puta restartati, toliko o novom symbianu, ja sam baš mislio uzet n73 kad malo pojeftini ali mislim mob kad te netko nazove i zbrejka se to je smiješno ;D= Citat =:
Izvorno postao rage99
Symbian nije dovoljno brz za mobitele.:loco: Usporava cijelu priču do bola. :thumbdown Možda će ga u budućnosti dotjerati pa kako evoluira sve u životu, vjerojatno će i symbian evoluirati. Eventualy!!!:ideja:
Ali za sada je SE kralj!:turn: Naravno to je moje mišljenje sa kojim se ne morate složiti.:wave:
;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Vex
Toliko o nokiji za oko 5500 kn... ;D
Onom ko treba symbian kupit će ga!a to šta je tebi to smiješno je tvoj problem.= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
btw pogledaj malo bolje cijene.
symbian mora biti sporiji od obicnog moba i to treba prihvatiti.isto je tako glupo kupovati symbian ako ti ne treba.za kurcenje pred prijateljima mozes kupiti i nokiju 8800.
Pa smijesno mi je a pretpostavljam da ima dosta ekipe ovdje kojima je isto smijesno da im se za 5500 u ducanima dogadaju ovakve stvari... lol= Citat =:
Izvorno postao rage99
Ja sam pogledao cijene i znam o cemu pricam a cini se da si ti tu neki NOKIA fan i ocito ne trpis da ti se ne sere po nokiji pa imas ulete ovakvog tipa...:nono: :thumbdown
smirite se,znate onu svako svog konja hvali,ko voli symbian nece mu smetat sporost a ko nevoli naci ce mu svaku manu i tako je sa svakim mobom
Tako je! Potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Makar sam prešao na K800 (a nedavno sam imao 6630 :rolleyes: ) prvenstvno radi promjene, brzine i kamere, kada vidiš koje mogućnosti Symbian ima onda zaboraviš na mane i onda ti je mob jednostavno super... Nekima jednostavno symbian "ne leži" i takvi će rijetko kad reć neku dobru riječ za njega...
@wildbabe: i ja sam donekle NOKIA fan, ali su meni određeni modeli preskupi pa onda na neko vrijeme uzmem neki drugi mob (tipa K800, D750...), ali isto tako mogu reć i poneku dobru riječ i za SE i za Nokiu... :spin: ;D
svako ko se imalo razumije u mobitele zna da je nokia no1 zato nema potrebe za prepirkama.sad imam k800,ali da imam novaca sigurno bi kupio nesto iz N serije.
gle ja sam bio prezadovoljan sa 6600 i imao ga skoro godinu i pol, ali ovo sa n73 je smiješno tolko dat za mob pa da nemože nazvati ili primiti poziv, ja bi i dalje uzimao symbiane ali su me nekako razočarali, n70 mi je bio super ali tako mala tipkovnica i reza ekrana, mislim stvarno i nokija je tako pala sa kvalitetom, mislim na plastiku, frend još ima 3310 s kojim igra nogomet a meni na 6280 stara 3tj već ušla prašina pod ekran i tipkovnica se malo odvojila :-/ ali opet nebi mjenjao ovaj mob jer je ekran milina ;D= Citat =:
Izvorno postao sonyck
evo da ne otvaram novu temu dali prasina ulazi u n73
Evo ja sam imao na D600 problem sa prašinom... A N73 imam 3 i pol mjeseca i ništa od prašine....= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Ne govorim ja da su nokie lose, naprotiv nokie su po kvantiteti daleko ispred svih ostalih mobitela a o kvaliteti ne bih htio govoriti jer nisam bio u prilici imati jednu od ovih novijih modela, samo citiram misljenje vlasnika istoimenih... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Samo kazem da bih za ulozeno trebao dobiti malo vise od brejkanja-resetiranja i sporosti softvera kako vecina navodi kao manu...