n 70 bez daljnjeg - mp3 playeri,napredni diktafoni,video playeri (npr smartmovie), a to je samo vrh sante leda....iako je 6280 super fon bez daljnjeg pol moje ekipe ju ima....al nije pojava kao moja n70....n serija je n serija!
Printable View
n 70 bez daljnjeg - mp3 playeri,napredni diktafoni,video playeri (npr smartmovie), a to je samo vrh sante leda....iako je 6280 super fon bez daljnjeg pol moje ekipe ju ima....al nije pojava kao moja n70....n serija je n serija!
ćuješ svak ima svoj ukus pa tako i ja, mišljenja sam da je 6280 puno puno boji ali ako uzmeš n70 neš falit.:thumbup: :comp: :thumbup:
6280 rocks! uzeo prije par dana i mob je čista perverzija. software je u redu ( n70 je jako spora,treba 2,3 sekunde da se izbornik upali a kad slike gledaš il neš drugo-katastrofa!) meni je osobno 6280 PUNO ljepša nego n70. baterija na n70 manje traje nego na 6280... video 6280 je zakon (640x480 rezolucija sve govori) fotke su predobre i dok ih na mobu pregledavaš i kad ih staviš na komp! moja preporuka je 6280 pogotovo ako ti symbian ne treba :thumbup: