joj sad si me sjetil kad me profa iz hrvackog hebala za spavačicu
spavačica - obleka za spavanje
spavaćica - žena koja spava
il je obrnuto...ne znam ....bljuv
Printable View
joj sad si me sjetil kad me profa iz hrvackog hebala za spavačicu
spavačica - obleka za spavanje
spavaćica - žena koja spava
il je obrnuto...ne znam ....bljuv
Mene živcira to kaj moram baš pritisnut svaku tipku...kuš BAŠ MORAM... ja hoću ono kaj zamislim na ekranu vijdjet...to tak mora bit..... MUST BE.. :wstupid:
meni sve to išlo...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
;D ;D ;D...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
a sta ak spavaćica spava gola? :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
sta nije obrnuto;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Meni samo ide na jetra kad vidim takav stil pisanja na računalu...na mobu hajd može proći,al' na kompu ne.
Što je tako teško podesit podršku za naša slova....cccc.....:rolleyes:
O Boze, koje gluposti i zbog cega prozivate covjeka. Neka pise kako tko hoce, nikoga ne vrijedja s tim. Ja sam se isto navikla pisati bez č,ć,š,ž,đ... brze mi ide bez tih znakova. I isto nekada znam pisati tako ali ne kuzim di je tu preseravanje.
Svasta!! Svasta cu jos procitat na ovom forumu!!
apsšholuthno tehbe podrhžavham , bogami to i nije tak jednostavno. kolko li ljudi potroše vremena da od sebe rade:crazy:= Citat =:
Izvorno postao Compov
možda je to neka crnačka , niger furka ;D
shta se nervirash bezveze.. ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
(lol) hajde nije ovo cas knjizevnosti, covjek se trudi bit orginalan
Vidi se da si mlad, pa nemas iskustva s takvim stvarima.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Naime iz davnih doba pocetaka interneta u nas, kad se na net moglo jedino ak si bio clan akademske zajednice, il ak si bil blizu SRCA, dok su postojali terminali na UNIXu, te niko ziv nie cul za hrvatske tastature, il hrvatska slova, iz doba kad se pocelo IRCat kod nas koristili su se takvi znakovi, za nasa slova.
Bilo je raznoraznih kombinacija, tak da je ovo cist normalna stvar, te to nie niakvo preseravanje, vec bilo cista navika iz tih nekih dana, il ko recimo sto ja ne koristim hrv znakovlje jerbo mi je tastatura po defaoultu na Engl, iz razloga sto Hrv tastatura ima preblesavo rijesene tipke za matematicke, informaticke znakovlje (preuzteo s glupih pisacih masina > daktilografski pristup, dok je kod ostali tastatura > informaticki pristup).
Za ove kaj ne mogu pojmit koje je slovo koje evo par primjera:
ć = cc
ć = tj
č = ccc
č = ch
Zake se pak koriste ovi dodaci, je recimo ak napises:
idem na sisanje nie isto ko i: idem na shishanje
Smrt, slazem se!! Uopce nema govora o preseravanju. I sama tako nekad pisem i ne mislim da se radi toga ja preseravam. Mene vise zivcira otvaranje ovakvih GLUPIH tema nego takav nacin pisanja. :evil: :evil:
...joj sad bi nekaj rekla al necu...o glupostima i pisanju.
pisanje je opčenito glupost, treba zabraniti pisanu riječ:notooth::wstupid:= Citat =:
Izvorno postao lili
Da tako je VODITE LJUBAV a ne piskarajte okolo;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ja sam mislio da smo u hrvatskoj i da se piše hrvatski... a ne sa švabskim nečim... joj ljudi pričate gluposti... danas je danas i piše se pravilno, a ne sa nekim brijama...
i zanimljivo je to što me svi razumiju što napišem...
Ma nije to nikakwo ufurawanje, ljudima se swiđa zamijeniti neka slowa da drukcije izgleda...funky...
Ako je tako, zasto onda nemas neki hrvatski nick?= Citat =:
Izvorno postao Compov
Compov zvuci engleski... ;D ;D
Ajde ne lupetaj, otwarash bezwezne teme, a i tebe svashta smeta u zhiwotu...:evil:
jos sta onda,meni zivcira isto malo to,pogotovo u sms porukama ko i V=W bezveze...ali nema potrebe o tome raspravljat....
ja bash oću da me nitko nish ne kuži..ja samo š pišem nekad s sh...tak sam se naučil...kuiš....mene živcira dosada...
mene sam živcira pozdraf bog-bok....
._ _.. ._ _ _ ._ ._.. _ _ _ _ _.. ._ . _ _ . . _ . _ _ _ _ _
._ _ _ . _ . .._ . _ _ . .. ... . _ _ _ _ _ _ _ _ ..._ ._ _ . _ _ _ _
.._.._.
EE to i ja kažem..slažem se sa tobom;D;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
i čitanu ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Molim prijevod. Morsea nikako svladati.;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka