:-/ je mob je odličan,sam kaj kažem,baterija jedan dan i to max:-/
Printable View
:-/ je mob je odličan,sam kaj kažem,baterija jedan dan i to max:-/
je ti uključeno brzo traženje mreže i EGPRS?
Kako mogu namjestit da mi ono sto dolazi preko BT-a ide direktno na memorijsku karticu, a ne u memoriju telefona?
bio bih zahvalan kad bi neko odgovorio...:)
NEmam pojma,mislim da nemožeš to podesiti.
lipi pozdrav svima!
znan da dižem dosta staru temu, ali koristija sam 'search' i ova se učinila jedinom prikladnom...
zanima me di i kako naći kvalitetan software za el 71?
malo sam pročita komentare koje ste ostvaljali, pa eto da doniram svoje skromno mišljenje:
dizajn je odličan, slide je vrhunske izrade, 1.3 megapikselna kamera je solidna(pod uvjetom da imate mirnu ruku: ), reprodukcija zvuka nije loša, ali bi mogla biti malo bolja...
prošnjufa sam okolo, izgleda još bolje sa nekim drugim temama.
jedina mana koja je, nažalost, ogromna za moje potrebe - baterija.
svaka 24 sata ide na punjenje.
dakle, zanima me software...
evala
u vezi baterije: stvar je u softu, probajte s updateom softa (v31) i trajat ce 2 do tri dana... (rekli oni kojima je trajala 1 dan):thumbup:
da, pa to me i zanima?
di naći i kako instalirati noviji software?
kod lokalnog unlockera, ili u ovlastenom srevisu...= Citat =:
Izvorno postao pekki
evo ja bas danas dobio el71 i obavio oko sat vremena razgovora i prckao cijeli dan po njemu i jos se nije ispraznila bat:thumbup: verzija softa mi je 31:comp:
ma ne da mi se plaćat takve stvari...
naša sam software, v41, ispravljeni svi bugovi, ali ne mogu updateat jer nemam kabel...prekrasno...
Ja sam se samo na motorolama usudio igrat sa promjenom softvera jer se u njih dobro kuzim ali kod svih ostalih puno rade platim nego da shebem mob...
Zanima me da li je moguće staviti video kroz cijeli display?
Naravno, stisneš #= Citat =:
Izvorno postao ivorih1
Kako pogledati koji je soft ??
Meni je baterija trajala 1 dan max,odnio ga u servis i sad traje duze (vjerojatno su soft mjenjali).
Kako najbolje podesiti telefon (sto sve iskljuciti) za minimalnu potrosnju baterije ??
Hvala !!
Ljudi zanima me gdje ste nasli slusalice za ovaj tel? Imam ovaj tel oko mjesec dana, imao sam problema sa baterijom, neki lik mi je stavio noviji fw i sada traje oko 3 dana....! Fale mi jos samo slusalice i kartica od 512MB i tel je nema dalje
*#06#, tamo piše koja je verzija sw-a= Citat =:
Izvorno postao d3000
za štednju bateriju staviš osvjetljenje ekrana na 10% (u mraku) a 30% (u zatvorenom)
Bio sam u Heinzleovoj i traže za kabel 169kn, jel se može negdje to jeftinije nabavit? Kaj s običnim USB kabelima, a koji pašu na utore? Ima netko iskustva?
Ja mislim da ti se savim isplati dati 162 Kn za kabal.
Sve 5, znam da se isplati, ali kupio bih ga kao božični poklon, pa mi je 160kn previše.. Drugo da je za mene ;D Zato pitam jel ima koja jeftinija varijanta (osim naravno BT dongle-a).
da li se moze u T-mobileu kupiti crni EL71?
Koliko ja znam,ne.
Imam mob već više od pola godine a ne znam iz njega izvaditi SIM karticu :D
Dakle, kako? Ne može se samo ravno povući zbog one kosine, a ako je izdignem mislim da bi moga puknit... ;) Help!
noktom malo nadigneš gornji dio da izadje iz utora(ne boj se, neće joj ništa bit za to što ju malo saviješ), i palcem ju izvučeš van. vrlo jednostavno.
Pozdrav! Gledam vase komentare pa mi malo nije jasno, govorite kako baterija na el71 drzi 3-4 dana, a ja imam c81 i jedva izdrzi dva dana s time da je moja baterija 760 koliko se sjecam a za el71 570 mah, s time da el71 ima qvga ekran pa mi nije jasno....?
da drži 3-4 dana su lovačke priče:fish:
meni drži dan kad ga se baš uhvatim pilat po cijeli dan, 2 dana normalnog korištenja, koji poziv, poruka, standardno čačkanje...
a zna izdržat i 3 dana kad ga koristiš samo za pozive i poruke...meni rekord...:thumbup:
software v12 :)