ovisi dali taj zakon vrijedi u njihovoj državi. Moram li ti napomenuti da SAD ima 50 država, a svaka ima svoj zakon
Printable View
ovisi dali taj zakon vrijedi u njihovoj državi. Moram li ti napomenuti da SAD ima 50 država, a svaka ima svoj zakon
Koliko ja znam u svim drzavama se vrijeme pomice (to je medjunarodno dogovoreno) , ali mislim da se nemice svuda u isto vrijeme nego razlicito
EDIT: vidim da nisam u pravu :-/
kaj vi mislite, jel postoji neki "službeni sat" u svijetu po kojem se svi ostali satovi ravnaju?
da neki atomski sat...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Kao sto je vec madDog reko:= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_clock
evo za sve one koji su poput mene da se zaje.... i zaborave vratit sat. reload ove teme bi im mogao pomoć ak nemaju prevelik kontakt s tv-om. dakle, sutra je ta posljednja nedjelja u listopadu..... tak mi netko noćas rekao pa da ne zaboravim ja sam svoj već vratio :D
znaci mozemo duze spaavti???? joj bas super :klap:
Najdraži dan u godini... definitivno... :klap:
Tako je!
Sutra će dan trajati 25 sati! Kažu da ljudima koji putuju po vremenskim zonama treba onoliko dana koliko je sati odstupanje u odnosu na matičnu zemlju.
Boga mi, kad promijene vrijeme, bilo naprijed ili natrag, ja sam u komi ne 1 dan nego, obično, punih tjedan dana...
E, sad će mrak biti negdje oko 17.30 i opadat će, sve do 21.12.:-/
ja uopce ne osjetim taj pomak vremena. samo mrzim to sto mrak pada tako rano.. pa gdje to jos ima... mislim.. ma..
eto, nočas opet :) don't forget ;)
jedan sat unaprijed, manje spavanja :)
Ma i ja kažem. U PM! Sutra će u ovo vrijeme već biti skoro pa ponoć.
fala ku*** bit će duži dan... jeee
ljudi , nemojte se da!
oduprimo se daylight saving time-u
to je sve jedna veliak belosvetska zavera
nemojte mjenjat vrijeme na satovima!
ajd pokreni peticiju.
SAD ĆU SE OPET SMRZNUT UJUTRO NA MOTORU JEr:jehon: JE RANIJE HLADNIJE! pasmat.r!
Mrzim pomicanje sata...pogotovo u naprijed! :angry::mad:
wtf sta se nije promijenilo prije dva tjedna ili vise ?
Pa, Ameri su malo bili uranili. Inače da ne bude zablude, ne miče se radi ljusi već radi love - da se uštedi na grijanju i slične pi*darije kapitalizma.
grrr manje spavam :evil: