znaci ako sam dobro shvatio, tarifa ( npr 60,150,300,...) ostaje jer sam potpisao na 12 ili 24 mj? to mi odgovara. a ovaj wnw xl paket mogu iskljucit nakon mjesec dana, i dalje vise necu placat tih 100 kn? znaci ostaje mi cista tarifa 150?!
Printable View
znaci ako sam dobro shvatio, tarifa ( npr 60,150,300,...) ostaje jer sam potpisao na 12 ili 24 mj? to mi odgovara. a ovaj wnw xl paket mogu iskljucit nakon mjesec dana, i dalje vise necu placat tih 100 kn? znaci ostaje mi cista tarifa 150?!
upravo tako= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
eto ja napokon uzeo mobitel, ali i taj wnw.zanima dal je taj wnw odmah ukljucen ili oni posalju kakav sms da je wnw aktivan? da ne bi bilo da ja bezbrizno surfam, a racun onda dode malo poveci
meni jos nije dosa ni nakon 7 dana,ali sam cuo od operatera da mi je ukljucen
a jos da nije ukljucen valda bi dosla ona poruka da sam potrosio 60 kn u tarifi sezdeset ili se mozda varam:rolleyes:
to ti nema veze s tarifom 60,150,... bar su tak meni rekli. imas xl paket 1gb koji placas 100 kn i to je to.uglavnom ja cu cekat njihov sms.rekli su mi da u roku 24,48 sati stize aktivacija
to su i meni rekli u tom roku pa jos nista nije stiglo,nisi me shvatio ja mislim da je ta tarifa ukljucena jer u suprotnom bi bila ukljucena tarifa freesurf od 100kb =6kn
ali je njezin trosak kao i trosak govornih poziva ukljucen u 60 kn mjesecne pretplate ako se uzima tarifa 60,i onda nakon sto potrosis tih 60 kn dobijes sms obavijest da si iskoristio cifru od 60 kn
kako se to nije desilo onda je sigurno xl tarifa ukljucena
moguce i to, ali ja cu rade pricekat dan dva i onda ih nazvat i krenut.kak se uopce trosi taj promet? kolko skine mb za jednu stranicu?
Meni poruka o aktivaciji nije uopče stigla, ali sam nazvao drugi dan da provjerim i rekli su mi da je usluga bila aktivirana u roku od par sati.
Ni meni nije stigla nikakva poruka, još sam ja prešao sa simpe i sve je bilo aktivno u roku pola sata.
Ajde, neka netko napise koji mobitel/PDA koristi i kako je ici na internet s tim mali m ekrancicima (nikada do sada to nisam probao ni vidio :-) ili ipak vecina vas koristi UMTS mobitel samo kao modem za komp
pa sigurnoda nije toliko ugodno kao na kompu (ovo pisem s nokije), ali postoji mnostvo prilagodjenih stranica za pregledavanje na malim ekranima. I ja uglavnom koristim modem za komp, ali se cesto spajam i ovako. Pogotovo ako je icq stalno ukljucen, a on isto zna jest dosta podataka. Bolje prolaze vlasnici varia zbog touch screena, ali i ja mislim nabavit slican uredjaj.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Slazem se s Drugom, nije ugodno kao na kompu ali je korisno. Sa svakog mjesta u svako vrijeme mozeš biti na netu. Na N6280 i k800i imam instaliranu Operu tako da se stranice prilagodavaju ekranu mobitela. Na p900 mi je bio gušt surfati zbog touch screena a uskoro namjeravam uzeti p990 pa če opet biti ugodnije ići na net.
ja sam prije za icq koristio java program sa www.jimm.org/download= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
nisam ga jos probao instalirati na mda vario jer nemam sp1 sp2 sa windowsima pa nemogu instalirati active sync
ali taj jimm trosi zanemarivo malo kb
onda sam nedostupan. A to je jako glupo. Ima li kakva rješenja? Kad poželim nekog nazvati konekcija se lijepo umiri i poslije razgovora se nastavi kao da se ništa nije dogodilo.
Offtopic:
Da li je tko pokusao VIPovu SIM karticu za vodafone-carnet mobile conect ubaciti u neki UMTS mobitel i preko njega ici na internet (ne wap) sa npr. opera-mini java aplikacijom?
To bi bilo nesto kao web'n'walk od t-mobile i bilo bi puno jeftinije (cca. 50kn za 125Mb).
Da, stvar uredno radi :)
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Da al češ morati iči u t-centar jer ti je ukucan IMEI broj moba , znači moraju ti stavit IMEI od novog uređaja, bar sam tak nekak skontal. Možda se varam.
Stvano ne kužim čemu taj IMEI. Baš ću sutra probat turnut karticu u nešto drugo.= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
ma nije tocno kakav imei ja sam koristio na dva uredaja radi bez problema
hebote jel dođe ta poruka da je aktiviran wnw? meni ništ nije stiglo i nakon 5 dana
stalno ih moram neki k.... zvat već mi je dost, a baš bi volio upoznat s banderom kojeg tulipana iz službi za korisnike :evil:
da su barem i m stavili osim s i xl to bi sigurno uzeo,tu negdje na sredini da je,jer mi ovo 1gb previše a 10 mb premalo!
Pa ona je to super, ako je tako ko što Milo Dete je reko... Znači da plaćaš samo "čistu" tarišu 60-150 ili koju već imaš...
Samo, imam jedno pitanje: kako odjaviti onda taj W'n'W nakon par dana? Da li moraš ić u T-mob ili samo nekom porukom ili šta?? :-/
E da, a do kad traje ta akcija?
Da ne otvaram novu temu, budem tu pitao...
Koja je razlika izmedu TM HR WAP GPRS i TM HR Internet konekcije? Tj. znam da je razlika u proxy adresi i pristupnoj tocki ali koja je razlika sto se rada tice?
Aktivirao sam wnw mali (10mb) i kad hocu webat i hodat iz npr. opere ili nekog drugug browsera moram koristit wap gprs jer preko internet nece nista otvorit, a kad update-am antivirusni ili koristim program koji preko gprs-a trazi ulicu onda pak moram povezat preko internet jer preko wap gprs nemoze nac server... Zast nemogu i iz opere povezivat na web.htgprs access point?
Jedan je WAP protokol, a drugi je klasični internet protokol, i ovaj prvi otvara samo WAP stranice, dok ovaj drugi služi za sve drugo. E sad, meni u operi rade oba protokola uz web.htgprs APN, ondnosno TM internet konekcija
Nece nikak opera da proradi na internet konekciju, nije bitno, otvara mi sve stranice preko wap gprs... Web n walk promet mi se jednako racuna na oba dvije konekcije, nemoram koristit neku odredenu?