@bluntafari makni te dvije postavljene slike, nema potrebe za njima kad su već postavljeni linkovi na njih u otvaranju teme, a 260KB se korisnicima koji su na sporijim vezama downloada cijelu vječnost!
Printable View
@bluntafari makni te dvije postavljene slike, nema potrebe za njima kad su već postavljeni linkovi na njih u otvaranju teme, a 260KB se korisnicima koji su na sporijim vezama downloada cijelu vječnost!
Kao što kazaše Sljaka, T-Zombix je dosad bio poprilično točan, a već duže vrijeme (od početka ljeta) kruže glasine o upravo ovakvoj promjeni u rujnu, tako da sam optimističan i vjerujem da će sutra i biti objavljena službeno ova promjena u cijeniku.
ahhh... daaa... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Compov
a tko je taj zombix? od kud njemu te informacije? jel ima on običaj tako ulijevati narodu lažnu nadu? :p
zvao sam opet sve ovo gore je točno... ljudi od sutra uživajte u novim paketima...
= Citat =:
Izvorno postao Compov
ODLIČNO!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tko je bio pozitivan:king: ;D
A jedva čekam, bit će downloadanja:comp: još sljedeći misec imam flat...
EDIT: samo nemoj sada još reći april fool:spin:
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Tko je Zombix?! Ajme... To je kao da pitaš... tko je Zoolander. ;D
Bio bih zadovoljan kad bih za 100kn dobio flat, pa makar i da mi na pola spuste brzinu jer i ako su ove najave točne to je opet prilično skupo u usporedbi sa ostalim zemljama gdje veliki T posluje, a po meni širokopojasne veze imaju smisla tek kod flat rate-a dakle koristiš koliko ti treba za određeni iznos mjesečno. Ali to neće bit kod nas još prilično dugo bojim se.
Ali ajde barem nešto, "čak" 512MB više ću dobit za istu cijenu(imam osnovni paket jer više ne mogu platit).
Inače tragokomične su mi njihove reklame o velikoj brzini dsl-a kad tu brzinu ne možeš iskoristit nego svako malo provjeravam koliko sam podataka prenio. Da sam u Zagrebu, a na pored njega, uzeo bih kabelski internet i za istu lovu uživao u flat-u, nek je sporo ali barem možeš ostavit preko noći da ti skida film pa preneseš koji GB za mjesec dana. Ovako ili dsl ili dial-up.
meni se nikako ne sviđa to što se više ne naplaćuje tek nakon što se prijeđe 50% paketa. tako će oni vratiti novce izgubljene ovim sniženjem, jer se hrpa ljudi navikla na takav način plaćanja, a ne čita nove uvjete...:evil:
Zvao sam i ja maloprije i potvrdili su.
Nego, mene smeta to što ukoliko potrošim 1GB koji imam uračunat u 99kn koje plaćam mjesečno i potrošim još npr.100MB, kako se automatski obračunava dodatan obračunski paket od 1GB a ne kao prije kada se prenese više od pola podataka jednog paketa, platit ću za taj mjesec 2GB prometa. A 900MB koje nisam potrošio iz paketa koji mi je obračunat za taj mjesec mi se ne prenose u iduće razdoblje nego opet imam pravo na 1GB idući mjesec u toj cijeni od 99kn.
To nije u redu da platim 1GB prometa i nemam pravo potrošiti plaćeni promet. Trebali bi naplaćivati dodatni promet(paket od 1GB) tek nakon što ga realiziram u potpunosti ili prenositi nepotrošene, a plaćene megabajte u naredni period. Tako da ako bih potrošio 1200MB platio bih za taj mjesec 2GB ali bi u idućem mjesecu imao pravo na 1GB + 800MB(jer sam ih platio).
Dakle,ništa nismo dobili jer ćemo plaćat nerealizirani promet. Pa vi nazvite to određenim imenom ja znam samo jedno. Kako nas gule i nikom ništa.
e ******,a bas sam mislio malo povecati brzinu!
eee blueled tako dobri nisu ;D
ideš....tek sam sad videl....PALIII MUUUULCAAAA!! :d
sad kad imam 5gb neznam što da skidam... :spin:
Znam ja... samo što imam tek sljedeći misec 5GB, točnije FLAT:evil:= Citat =:
Izvorno postao Compov
Pa skidaš sve moguće;D Igre, programe, filmove...
Damn kak se pokazala odlicna taktika da ov mjesec prejdem na Flat, he he he, hebeno, mislim da bum i ostal na flatu sad ;D
Kaj se mene tice sve je ok, ovo s 1Gb, ak prejdes odma placas za cijelu Gigu, to je ok, zake pa pazite kolko prejdete, ak prejdete ondak skines i ostatak do druge gige, kad je ovak i onak placas.
Nadam se da će i Iskon primjeniti isti cjenik.
valjda je....:-/= Citat =:
Izvorno postao a.k.
NE VJERUJEM!!!!! SAD SAM IH JA ZVAO I ISTINA JE OD OVOG MJESECA NASTUPA NA SNAGU 5GB JUPI!!!!!!!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
grrr
zna netko to o akciji flat 2 mjeseca.....
ako sutra pocne akcija a ja predao pre 2 dana zahtjev za dsl hocu upast u mjeseca dsl flat?
ne, oni koji su imali dosad 10GB paket prelaze na flat.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
naravno da hoce, inace bi propali.= Citat =:
Izvorno postao hrc777
zar nije iskon t-com-ov?
e to te pitam 5GB..
super..
možda pređem i na FLAT ako bog da nešto više para..
jednu stvar nisam shvatio. ja ovaj mjesec imam paket 5gb. dali cu ga platit po staroj cijeni (109kn) ili po novoj (59kn)?
Po novoj! ....= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Po novj ;)
zvao ja i javila mi se teta, veli da to vrijedi od ovog mjeseca..platil buš manje.
:rolleyes: :thumbup: