Ja sam mislio da forumi služe da i neupućeni dobiju odgovore na svoja pitanja.
Tko daje pravo i mandat pojedincima poput npr. JBT da popljuje svakog tko zna nešto manje ili možda ima svoje mišljenje.
Imaj ti prijatelju mobitela koliko želiš. Možda ti pare padaju s neba. Ali ja sam korisnik mteže tele2 isključivo radi cijene. Prešao sam nakon 5 godina na VIP-u i nakon svih obečanja za godinu dana nisu uradili ništa na poboljšanju signala, na razvoju usluga, na uvođenju novih usluga i td... i td...
Nisam ja balavac imam 50 godina, a da me netko laže na način na koji to radi njihova SZK nismo to zaslužili mi koji smo ovdje potrošači, od kojih oni i žive. Kakvi su to odgovori, znate imamo problema, znate u tijeku je potpisivanje ugovora sa austrijskim, njemačkim i inim operaterima. Nisam ja zadovoljan odgovorima ako nisu konkretni kao i moje pitanje.
Nemoj se prijatelju niti javljati na tuđe upite ako ne možeš dati odgovor, jedio ako si glasnogovornik tele2, a onda bi ti moglo biti mjesto u SZK. Bar kao suflera jer oni i to imaju. Kada postaviš pitanje operateru osoba sa strane suflira odgovor koji operater ponavlja uz objašnjenje da je odjek njegova glasa. hahaha.
Signalom je pokrivena cijela Hrvatska. Evo sjedim na svom radnom mjestu imam jednu ili nitijednu crticu i signal je neupotrebljiv. Na području između Samobora i Zagreba u nekoliko navrata sam prolazio, signal ne postoji. Ne znam zašto?
Ima još puno toga što bih mogao napisati, ali uzalud je trošiti riječi. Vjerojatno će me JBT popljuvati nakon ovoga. Ali, valjda mu je to posao na ovom forumu.
Pozdrav od Đuke.
PS.
Ja bar imam ime i nezovem se KGH