Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia 6300, a65, 7650
    Operater
    vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up problem s tele2, molim pomoć

neznam dali sam ovo napisao na pravom mjestu ali molim vas za savjet na pm ili ovdje..
    imam tele2 pretplatu i dopisujem se sa xy koji živi u austriji i koristi austrijski T-mobil. do prije otprilike 2-3 tjedna sam s tom osobom normalno razmjenjivao poruke, a sad ta osoba prima moje poruke a ja ne primam njihove. xy se raspitala tamo i kažu da nije do njih i da ne surađuju sa hrv tele2. u hrv počeli pričati o roamingu..kakve veze ima tu roaming? kad sam im po 10-i put objasnio i nazvao tehn.službu kažu da imaju probleme pri primanju poruka izu inozemstava i da rade na problemu.
    odkad imaju problem i do kad će raditi na problemu? zašto su svi mutavi?
    čak su mi i rekli da imaju potpisano sa mrežom ONE u austriji ( to su u stvari mislili na roaming). šta nije da mogu iz hrv bilo di u svijet poslat sms i dobit ga nazat? pa dopisujem se s njemačkom, švicarskom, rusijom, estonijom, engleskom....odkud sad problem i to baš na tele2?
    0913134114 ili 0959090122

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bih znao što rade i što im se događa, ali moja sestra šalje dečku poruke u Irsku (mreža je Meteor). On ih dobija, ali zato ona ne dobija njegove...

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia 6300, a65, 7650
    Operater
    vip, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

..............

na vipu normalno primam poruke iz austrije i normalno ih šaljem isto kaš što xy meni šalje na vip i prima sa vipa. 100% mora biti problem u tele2 mreži. Neki novi problem, jer sam prije normalno primao poruke...

Htio bi se nadovezat na prvo pitanje sa novim, na koji način razočaran uslugama tele2 mreže mogu ranije prekinut pretplatu bez da nastavim plačati mjesečne rate???
    0913134114 ili 0959090122

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još problema sa tele2???? Razina na kojoj oni posluju je šlampavo i smješno.

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kad kažem da je Tele2, u najmanju ruku, neozbiljna mreža onda me popljuju .... Koliko ulažu i koliko imaju zaposlenih (a o njihovim plaćama da ne govorim) nije ni čudno ...
    Nije ovo za mene ...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otkud ti znas kolike su place u Tele2? Svasta! Kad smo kod ulaganja Tele2 je dobio priznanje za najveceg ulagaca u prvoj polovici 2006. u HR, a mreza je u velikoj fazi izgradnje sto svjedoci i signal koji je prisutan u sve vise i vise mjesta. No to su samo cinjenice koje se mogu naci jednostavnim citanjem naslova u novinama, a ti nisi u stanju niti to procitati.

Sto se poruka tice, @mmarko ih ne dobiva jer s T Mobile Austrija nema roaming ugovora posto je isti potpisan s austijskim opetarerom One i to je trenutno jedina austrijska mreza iz koje mozes primiti poruku. Kad se potpise ugovor s T Mobile Austrija krenut ce i poruke. Prije ti je radilo jer je roaming s Austrijom isao preko svedskog Tele2 no hrvatska podruznica se ne moze dugorocno "slepati" na Svedjane pa su zato krenuli s potpisivanjem roaming ugovora sto se ocituje u "micanju" one jedinice koja se treba upisivati prije PIN-a.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Otkud ti znas kolike su place u Tele2? Svasta! Kad smo kod ulaganja Tele2 je dobio priznanje za najveceg ulagaca u prvoj polovici 2006. u HR, a mreza je u velikoj fazi izgradnje sto svjedoci i signal koji je prisutan u sve vise i vise mjesta. No to su samo cinjenice koje se mogu naci jednostavnim citanjem naslova u novinama, a ti nisi u stanju niti to procitati.

Sto se poruka tice, @mmarko ih ne dobiva jer s T Mobile Austrija nema roaming ugovora posto je isti potpisan s austijskim opetarerom One i to je trenutno jedina austrijska mreza iz koje mozes primiti poruku. Kad se potpise ugovor s T Mobile Austrija krenut ce i poruke. Prije ti je radilo jer je roaming s Austrijom isao preko svedskog Tele2 no hrvatska podruznica se ne moze dugorocno "slepati" na Svedjane pa su zato krenuli s potpisivanjem roaming ugovora sto se ocituje u "micanju" one jedinice koja se treba upisivati prije PIN-a.
    ne znam dal si ovo vidio:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...=PLA%C6E+TELE2

no, apsolutno se slažem da nije sve tako crno, da je dotični operater u razvijanju, i potpuno mi je jasno da ne ide sve tako lako, oni koji se bave sličnim poslom znaju da takve stvari(izgradnja baznih stanica, dobivanje koncecije, papirologija, uređenje i zaštita okoliša) u našoj državi ne ide tako brzo i tako lako. no, napredak se vidi, ide polako, i sigurno. konkurencija je velika, mislim da oni daju sve od sebe da privuku što više korisnika. jedan veliki za Tele2; konkretno sada sam pod prisilom koristit ružičasto smeće, no čim kolega s foruma javi da je u mogučnosti odlockat moju mašineriju, vračam se njima

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT

A otkad si ti najpametniji na ovom forumu i jedini znaš kolike su plaće u Tele2? Kako to da u istu mrežu možeš slati, a ne i primati poruke? Osim toga Marko nije u roamingu nego u Hrvatskoj!!!!! To što Tele2 "kemija" kako bi usluge pružio što jeftinije ima za posljedicu narušenu kvalitetu istih ....
    Nije ovo za mene ...

Zatvorena tema

Slične teme

1. [N Gage] Problem sa N Gage!! Molim Pomoć!
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 14:51
  2. dvb-t TV i antene - molim pomoć
    By Freelancer in forum Aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 28-06-2006, 10:08
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-12-2005, 14:58
  4. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 1