Ja imam dva psx2 gamepada,ali to ne paše za PC:o
Printable View
Ja imam dva psx2 gamepada,ali to ne paše za PC:o
e ja sam kupio za rockase dvojici frendova logitech cordless gamepad onaj za 300 kn, i oboje su prezadovoljni, sve igraju na njih, . moje iskustvo je da je gamepad vise nego odlican, prejeben filing kad ti je u rukama(mislim gamepad), odaziv na tipke je super, ma super je, i uopce nije skup za kvalitetu koju ima. e i jos jedna stvar baterije drze jako dugo, ako intenzivno igras, znaci svaki dan po 2 h, mogu izdrzat do 1 mjesec dana. gamepad zasluzuje cistu 10-tku, i toplo ti ga preporucam.
Ok,logitech cordless gamepad,taj sam htjela kupiti,znaci da je odlican.
Hvala ti nadam se da cu ga naci.:kiss: :)
Emineme i ti taj kupi :turn:
...prvo ti, pa kad probaš javi rezultate :) ...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Necu ga još kupiti,kupit cu ga u 9 mjesecu
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/11641.JPG
Da to je moja "beba".
Kupio ga u drugom mjesecu prošle godine u Ve-milu, ok je cijena bila. Dobro me služio koliko sam igrao, da bar sada imam peseka 5 da ga i dalje koristim.
Uzeo sam si i ja danas rumblepad 2 u ve-milu, prvi dojmovi su odlicni.
Evo nakon kratkog koristenja mogu preporuciti isti gamepad svima, pogotovo onima koji su imali ili imaju PS. Gamepad je gotovo identican sonyevom, jedino sto ima vece rucke sa strane za bolje drzanje i gumu na tim ruckama koja je ipak
pretvrda da bi ikako utjecala na drzanje. Odaziv je idealan, a tipke su relativno kratkog hoda. Jedino mi se ne svidja d-pad koji je prelabav.
Imaš u kvarku isti kao za ps2, čak može i na njega po 80kn, tog imam i ja i sve valja.
Tu ti je lista a onaj koji sam ti ja reka je 2.
To je smartbox koji se mogao kupiti prosle godine vec za 69kn.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Znam da je tako nešto... Imam ga i odlićan je, ima vibraciju čak...
Imao sam ga i ja, ali nije ni blizu rumblepadu 2. Doduse ni cijenom nije blizu.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
To Lizard Prvi sam nabavio kad sam si kupio volan neki 4 in 1(za game cube,xbox,psx,pc) i onda su bili ti nastavci PSX to USB,i ja iz zezancije probo,otiso u control panel i ono radi,ja sretan! A drugi,identicni sam kupio na hrelicu,iako mislim da imas od smartbox-a,plavi..
hvala na trudu, al sam već našao pomoću svemogućeg google-a da ima za kupiti tih adaptera u algoritmu za 75kn
imate na netu, tutor kako spojit od psx-a gamepad na lpt od kompa. materijal oko nekih 20 kn. radi u svim igrama , moze se stelat sve moguce, ima force feedback. to je provjereno ja sam to slozio trojici frendova i radi im vec godinu dana, ne zale se nista, ja isto imam to jako dugo i zakon je, zbog toga sto je ipak joy od ps zakon. pozz