nije kvar. samo js spora ko vrag.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Printable View
nije kvar. samo js spora ko vrag.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ali, zar nije malo čudno, to je ipak Nokia RS DV MMC. Znači nije neka No Name (mada mi se čini da su te bolje od ovog smeća kojeg imam:-/ :-/ ).
pa iskreno kontam si da su bolje.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Moja je bila Kingston... Nije noname..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
A ljudi moji, svašta!
Mislim, ovako-imao NoName i odbijao ju je, kupio Nokia MMC, prespora...
Dođe mi fakat da sve prodam i ostavim si 3310. lol
di se moze kupit ta kartica od 1gb take ms,koliko sam procitao radi besprijekorno i koliko kosta?
Imas za kupit u feniks kompjuteri firmi u ZG, kosta 280kn= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Imaš u puli kod zavoda za zapošljavanje, onaj Computer Discount dođe 245kn ja danas uzeo od 1gb i radi ko urica... zasad :D= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
hvala cu kupit kada mi Tommek posalje mob :P= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ma sve je to OK, dok ne počne štekati. Ja sam se opekao s MMC od 512MB i kazao si - Nikad više No name.
Ali, prevarih se izgleda. Original Nokia 1GB, kupljena u Mobisa-šteka. Što je najgore, ona jest ispravna i ne mogu se nikome žaliti.
A možda si samo naletio na neku "poluispravnu" karticu... Uvijek se može desiti da jedna od nekoliko tisuća ne funkcionira potpuno ispravno... Ja imam TakeMS od 512Mb i radi ko urica...
uvjek se moze desiti molim se samo da meni ne uvale neki shit trazit cu TakeMs= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ja imam neku kingmaxovu od 512 u N70 i radi besprijekorno.Mislim da nije problem kartice,nego mi se ipak cini da mobaci puno sporije rade sa karticama vecih kapaciteta.Ono kaj oni napisu da podrzava npr UP TO 1GB mislim da je istina,ali proizvodjac garantira samo do odredjene granice koju on propise.Mada kad sam imao N6680 imao sam isto 512mb karticu,i sve je sljakalo kako treba.