zna li tko kada ce to doci do pule :P?jer mislim da bi si ja to uzeo :),ima lijepih filmica u videoteci,a sto se oni placaju ili?
Printable View
zna li tko kada ce to doci do pule :P?jer mislim da bi si ja to uzeo :),ima lijepih filmica u videoteci,a sto se oni placaju ili?
Naravno da se placaju, mislim 10 ili 12 kn.
malo sramotno ali ok:),vjerojatno kada uzmes film ti ga uracunaju u racun na kraju mjeseca -.-= Citat =:
Izvorno postao JBT
...ma ne isplati se...pogotovo ak ostanu na toj ponudi naših komercijalnih programa...= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
jer jednotsavno, uzimat maxtv zbog filmova se ne isplati...
ja bih ga uzeo jer mi se kuca nalazi u takvom polozaju da mi ostale kuce koje su se sagradile oko moje ometaju televizijski signal tako da vidim rtl,hrt 1,2,tv novu itd ali ne vidim novu tv,mozda bih kupio si jedan tv za u sobu samo da mogu gledat :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Zasto se ne bi isplatilo? Ponuda filmova ce biti ogromna, a da ne spominjem ostali VoD sadrzaj...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
da al ša za svaki film koji gledaš moraš dat pare?
tako ispada :) nazalost :-/= Citat =:
Izvorno postao duje91
Pa ako je cijena u redu, šta fali? Zar ti nije lakše dati 5-10kn za film na MaxTV-u nego otiči do videoteke... Ako su realne cijene to je OK. Pa po meni ne bi bilo logično ni da dobiješ sve filmove free. To je Video-On-Demand, funkcionira tako da platiš film i pogledaš ga... ;D= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Ne, oni tebi daju 15 kn za svaki film...= Citat =:
Izvorno postao duje91
Pa naravno da moras platiti, mozes gledati TV normalno i placas ju nevcem koji je uracunat u pretplatu, a filmove koje narucis placas oko 10 kn. Meni je to trenutno sve free ;D
mislim da su cijene filmove pre visoke,na automatskim videotekama mozes film za 3kn uzet,1kn = 1sat ,npr uzmes film,pogledas ga u 5 sati i platis 5 kn :),razumijem da se preko neta nemoze ali cijena nije ok ^^
Nikad nisam vidio takvu videoteku, a nije uopce usporediva sa ovim principom. Ovdje imas komfor iz vlastitog naslonjaca posuditi film i ne brinuti za vracanje ili nesto trece.= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Inace ne idem u videoteke, zadnji puta sam film posudio prije par godina, ali odkad imam maxtv posudio sam brdo toga.
znaci zarazno je,ako to uzmem uzalud radim preko ljeta :D :D= Citat =:
Izvorno postao rospaya
...pa u videoteci bar znaš kolko moraš platit, a ovdi pogledaš ovaj, pa onaj, pa i onaj film i nakupi se ohoho računa pa ti bajo...khm...da...kad dođe račun...ne, hvala...ko hoće nek uzme...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
I ovako imas kontrolu troskova, pise ti koje si filmove posudio. To je samo stvar samokontrole.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Isto ko i sa karticama ... ak se ne možeš kontrolirati bolje ne uzimaj ...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Napisao sam malu recenziju MAXtv-a, sa nekim slikama...
Možete ju procitati ovdje:
http://www.gadgethive.com/maxtv.htm
@rospaya
1.) dal se zna kolika ce bit cijena svih tih kanala, malo mi negdje spomenutih 80kn za 50 kanala cini predobra da bi bilo istinito, tj. dal ce bit mogucnosti da si useri sami slazu listu kanala i onda za to plate neku cifru?
2.) dal mozes gledat kad su neke emisije ili filmovi na tim kanalima kodirani, primjer eurosport, italia 1 (kad su motgp utrke itd)
3.) spominje se mogucnost snimanja emisija i programa i kasnije gledanje istih, pretpostavljam da se onda za "velicinu" tog sadrzaja optereti promet dsl a u mjesecu, dakle bez flata si puska?
4.) citam da ce se jos povecati broj kanala, npr. ne uvrstavanje rai1,2,3 mi je glupost totalna
eto pa kad nadjes vremena ako mozes odgovori
zahvaljujem
pozdrav
1. 80kn za 50kanala nikako nije "predobro", prije preskupo.= Citat =:
Izvorno postao renegade
3. ne, to se realizira tako da na strani operatera zakupiš diskovni prostor i za to plaćaš mjesečnu naknadu, cijeli iptv je u potpunosti van sustava internet prometa.
...hvala, al još je ipak bolje imat digitalnu sat. tv koju uopće ne plaćaš, možeš imat 50 programa s dva LNB-a i super... i nezavisan si od tel. žice...= Citat =:
Izvorno postao jay
1. To bas i nije toliko predobro, vjerojatno ce biti power paketa koji ce imati vise programa, no slaganje programa je trenutno SF= Citat =:
Izvorno postao renegade
2. Mozes, a kasnije ce biti razvijen i pay per view sistem
3. MAXtv nema nikakve veze sa paketom ili brzinom koju imas. Taj sadrzaj ces streamati sa T-Comovih servera.
4. Vjerojatno hoce, no sigurno ce biti i vecih / manjih paketa.
Dig. satelitska je totalno drukciji sistem i namjenjen je drugim stvarima. VoD kod T-Coma mi je dosta vazna stvar, isto kao EPG, download sadrzaja i slicno.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...znam... al svejedno je puno davat toliko novaca svaki mjesec + tv pretplata... ipak, ne hvala, bar za mene...
@rospaya
hvala na odgovorima, daj samo ako mozes usporedi recimo neki kanal na dig. satelitu ako ti je kodiran a mozes ga gledat, sa tim streamom na maxtv-u, dal je i na njoj gledljiv.dakle zanima me dal je vec sada to u funkciji,bez nekih dodatnih pay per view, i hvala na odgovorima.
@Eminem
slazem se potpuno da je dig.sat. u pocetku mozda skuplje (dok sredis sav hardwer koji ti treba) al onda sigurno isplativije rjesenje, al ipak ovo uopce nije za odbacit jer vodi racuna da ima ekipe (u kojoj sam i ja) gdje recimo ne postoji kabelska tv tako da ovakav broj kanala a sve u jednom meni zvuci kao jako dobro rjesenje. dakle i nasi kanali a i strani. ok rtl i nova nisu neki kanali ali preko satelita ono prije ulovis kinesku nacionalnu tv negu recimo novutv koja je mislim na amosu. iskreno meni doticni broj kanala od recimo njih 50 za 80 kn nije puno mada bi bila super opcija oko slaganja kanala individualno, al sto kazes ipak se radi o t-com :spin:
eto i dalje smo za neuspoređivat sa ostalim normalnim zemljama, al ono ipak polako polako i kod nas se nesto desava. jos ako bude neke istine u tome da se od jeseni treba ocekivati mozda i kakvo snizenje cijena paketa, a kamo srece prvenstveno flata, onda mozda i nesto bude.
hehe he heheh tako je iman dm7020(reciver) trenutnom gledam 7 satelita a po volji ih mozes gledat sve(od prilike dvadesetak) i iman 10000 programa i ne placam nista osim sta placam preplatu za internet 99kn mijeceno u dcm( kabelski internet) ovo nema veze sa satelitskom tv. ali isto tako moje je misljenje da se to ne isplati= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ja na satelitu gledan
NOVA TV
HRT 1
HRT 2
HRT plus
BK Tv
MTV Adria
Pink Tv
Pink Plus
Balkanmedia
CMC croatia music chanel
Z1 TV - Zagreb
TV Dalmacija
RTL Televizija
Kanal RI - Rijeka
Radio-televizija Srbije (RTS)
Otvorena Televizija (OTV) - Zagreb
Romantica
strane
Discovery Travel & Living
Reality TV'
Fashion TV
ESPN Classic
Motors TV
Extreme Sports Channel
Eurosport Int.
MTV2 Europe
MTV Hits
MTV Base
VH1
VH1 Classic
VIVA
nemogu se sve sitit u glavnom dosta vise nego sta pruza ova maxtv ali ja neman videoteku i vec san reka da nema veze jedno s drugim!!