ma daj, vidite da kolega nema previše ambicija za symbian! N72 je super ali uzmi ti lijepo W810! za tu lovu stvarno nebuš mogel boljeg nači a N72 bude koštal dosta više u dučanima! S w810 nebreš fulati
Printable View
ma daj, vidite da kolega nema previše ambicija za symbian! N72 je super ali uzmi ti lijepo W810! za tu lovu stvarno nebuš mogel boljeg nači a N72 bude koštal dosta više u dučanima! S w810 nebreš fulati
Šta vi mislite da cijena n72 neće prelaziti 3500kn ??
Podrzavam w810 za te pare. Ako ti se mob svidja i trazis dummy phone, to je definitivno mobitel za imati.
Sigurni dte da je bolji od v3x i D600???????????
Ma samo ti uzmi w810, prema tvojim kriterijima taj mobitel je odlican.= Citat =:
Izvorno postao anonym777
A sta kazete na Sony-Ericsson W950i??
dobar mob, samo neznam dal bi udovoljio tvoje kriterije, jer nema kameru... a i sigurno je skuplji od 3500kn (kada dođe)...
Ma samo ti sebi uzmi W810 bolji je xxxxxx puta od D600 i V3....
Neces boljeg naci, a D600 nevalja nista.
Ja sam isto mislio super mob, sve 5, najbolji, i za 2 dana mi ga je vec bilo previse.
Ako kupis D600 pozalit ces................................... i to je to...:throw:
W810 :beer:
Ma nema veze za kameru. Sta mislite do koliko ce se cijena krecat??
Racunaj na cijenu od 600EURA kada se pojavi.= Citat =:
Izvorno postao anonym777
Ma samo si ti uzmi W810... Koliko sam vidio, napisao si da ti se sviđaju SE-i, a s W810 nećeš pogriješiti...
@TheRoyalFlash: sve ovisi o tome što očekuje od mobitela... Ja sam imao D750, i zasitio sam ga se venć nakon tjedan dana...
Hvala svima odluka je pala, to će biti:
W810
HVALA