a što zahtjevaš da ima taj mobitel? to su veliki novci, možeš dosta dobrih mobitela uzet..... al najbitniji su tvoji zahtjevi....Izvorno postao anonym777
Planiram kupiti mobitel u vrijednosti do 3500 kn. Pa sad neznam koji da uzmem. MOLIM Vas za pomoć, preporuke uglavnom!
HVALA![]()
a što zahtjevaš da ima taj mobitel? to su veliki novci, možeš dosta dobrih mobitela uzet..... al najbitniji su tvoji zahtjevi....Izvorno postao anonym777
Zahtjevi:
- Memorijska Kartica (uglavnom Dosta Memorije)
- Dobra Kamera
- Motorola, Se, Samsung, (nokia - Prva Tri U Prednosti)
- NevaŽan Oblik, Ali Ne Nesto "bolesno"
To Je Uglavnom To
P.s. Jednostavno Po VaŠem MiŠljenju Najbolji Mobitel Za Tu Cijenu
dobar je i W900
slažem se w900...bolestan je i poseban,ali sve to šta ima on,možeš i na w850 prektički imati+veliki je...jedino ima bolji video od w850,ekrani su tu negdje bez obzira na veču rezu kod w900,koji ima i veču internu mem ali se to kod w850 riješava sa dodanom besplatnom memorijskom karticom...
Ima Tko Iskustva Sa D600???????????
pogledaj pod samsung podforum, bilo stotinu tema u vezi tog moba
jedanput već spomenuo, iz pouzdanih izvora sam saznao da d600 nema dobar soft, što se toga tiče bolji je d500, a to je dosta bitno. no konkretno meni se ni jedan, ni drugi ne sviđaju. pogledaj si temu tipa"usporedba modela - samsung d600 vs. motorola v3x".Izvorno postao anonym777
Evo Ovako:
D600 Ili W810 Ili V3x
Prvo Napisite Samo Ime Moba, Radi Pregleda, A Kasnije Svoje Razloge!!!!
Hvala
definitivno W810! ima sve ko i w800 ali kaj je najvažnije nema joystic! preporuka
w810
mislim da je dosad kod SE bio kritican jedino joystick kojeg na w810 nema, ostalo mislim da se ne treba ni nabrajat, vec mnogo puta je receno na forumu..i ja bi ga sigurno uzeo da imam love..
p.s. je li mislis uzimati u oglasniku ili novo, jer ne znam koliko ce k800 kostat u oglasniku, bas me zanima (mislim da nema sad nijednog) i to bi ti bio najbolji daleko mob po meni.uf..
cvita
Kupujem novog.![]()
---------------------------
ODLUKA JE PALA: KUPUJEM W810 !!!!!!!!!!
HVALA
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-06-2006 u 19:10
mogao si kupiti puuuuuuuuuno bolji mob do 3500kn,ali eto cestitam na kupnji
Pa vidi, prema njegovim kriterijima w810 je sasvim solidan mobitel stovise ima puno memorije i jednu od boljih kamera na danasnjem trzistu. Cestitam na kupnji.Izvorno postao sonyck
čovjek očito kupuje u dućanu,pa i nije za tu lovu mogao dobiti boljega...
koji je onda bolji od ovoga za tu lovu.................
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-06-2006 u 19:09
Ja bih na tvojem mjestu kupila W810i,taj mobitel je odličan.
Ja bi pričekao Nokiju N72... 2Mpx kamera, symbian, super izgleda... Taj mob mi se ful sviđa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
za te pare novi mob u trgovini nije mogao bolji naci....
cvita
Da ga onda kupim ili ne.
p.s. kupujem u njemačkoj
ja bih na tvom mjestu sacekao n72
ps. kakve se cijene krecu u njemackoj
Ja bih si ukombinirao k750i i p910i za te pare..jest da imaš dva moba ali tu je sve šta ti treba
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ako ti se sviđa, onda ga kupi... Makar bi, ko što sam već rekao, kupio Nokiu N72, jer je nekako bolja, funkcionalnija...Izvorno postao anonym777
Ako ti nije problem pričekati, onda kupi N72...
Koliko sam ja gledo neke cijene u njemačkoj, čini mi se da su tamo mobovi malo jeftinij...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kazete bolji mobitel, e pa i nije bas. Uopce mi se ne sviđa. Samo se ja budala jos dvoumim između w810 i d600.
Bookmarks