Jel moguće u toj tarifi birati broj (da imam isti kao i na Vip-u) ili ne?
Printable View
Jel moguće u toj tarifi birati broj (da imam isti kao i na Vip-u) ili ne?
Ne možeš birati broj... To je bilo moguće prije početka rada mreže...
samo one koje ti oni ponude...nekoliko njih..= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
i onda ekipo, da vidimo tko s foruma uzima.
evo - ja sam najvjerojatnije na 0 tarifi uskoro
1. :smurf: (zakon avatar za ovu priliku :D )
tarifa 85(stara) za mene je zakon i ukinut ce mi je samo kad umrem.
mali OT, ali koja je to fora sa tarifom 39 u bla,bla paketu?
http://www.tele2.hr/prepaid/rates/
to ti je već prošlo tj. to se može aktivirati u "starim" paketima znači onim "proizvedenim" do cca 2. ili 3. mj 2006, bar mislim da je to...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
tako je nje se ni ja ne odricem dok ne dojde nesto povoljnije a to nece biti tako skoro..= Citat =:
Izvorno postao zmija
Danas ću malo promislit o tome, najvjerojatnije ću uzeti, trebam još i mob naći za neke male pare :(= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Ma ovo sa tarifom 0 više im nije fora. Zašto plaćati državi 12,50 kn. kada iste cijene su u tarifi bla-bla.
Pola godine nakon aktivacije mreže oni su još na početnom nivo sa uslugama.
Ovo fora sa da tarifa ostaje zauvijek je bezveze.
Vjerovatno korištenje nekih dodatnih usluga u ovoj tarifi neće biti moguće i time će natjerati pretplatnike na promjenu tarifnog modela, a onda ta priča pada u vodu.
I stara mreža 099 -Mobitel trajala je petnaestak godina.
Za mene ova ponuda više nije zanimljiva.
Normalno da ce sve usluge biti moguce u svim tafirama, to je glupost mislit da ce se tu raditi selekcija. Ponuda je sasvim OK i na mjestu jer niti jedan operater ne nudi pretplatu za 0 kn i svima se mora placati tih 12.5 kn.
tako je:klap: :klap:
Zdravo razmisljanje, no ima ljudi koji ne zele kupovat bonove i paziti kada ce im isteci rok za nadoplatu racuna... idealna stvar im je bas ta 0kn pretplata...= Citat =:
Izvorno postao Denis
BTW bas sam s frendom pricao kako bi lipo zvucalo da su napisali da je umjesto 0kn pretplata 12.5kn i ne spominjati radijske frekve uopce :D
Ili cak 13kn. Ono - veliki plakat "Pretplata 13kn" - ti dodjes, uzmes pretplatu i platis tih 13kn svaki mjesec i nigdje nikad ne vidis "koristenje radio frekve - 12.5kn"
znam da zvuci glupo ovak napisano, ali mi se cini nekako kewl kad to zamislim... :)
Da,mozda bi to bila dobra fora, ali poznato je da se operateri uvijek vole ograditi od tih 12.5 kn jer to ide drzavi. Druga stvar je sto bi pretplatnici stvarno kod operatera trebali imati neke povlastice, u vecini zemalja na pretplati su jeftiniji i razgovori i SMS-ovi, jedino u Hrvatskoj je to gotovo jednako.
U kroničnoj besparici Lijepe naše nije sigurno da vlada neće propisat naknadu za radijsku frekvenciju od recimo 50kn pa bi onda bilo operaterima glupo objašnjavat zašto je skočila pretplata.= Citat =:
BTW bas sam s frendom pricao kako bi lipo zvucalo da su napisali da je umjesto 0kn pretplata 12.5kn i ne spominjati radijske frekve uopce
Ili cak 13kn. Ono - veliki plakat "Pretplata 13kn" - ti dodjes, uzmes pretplatu i platis tih 13kn svaki mjesec i nigdje nikad ne vidis "koristenje radio frekve - 12.5kn"
znam da zvuci glupo ovak napisano, ali mi se cini nekako kewl kad to zamislim...
= Citat =:
Izvorno postao JBT
ovo je dosta "čudno" prije nego je došao tele sam mislio prijeći sa simpe na pretplatu i nikako jer mi se uopće nije isplatilo jer su pozivi bili 20 lipa jeftiniji a poruke 5 lipa, sad ću ja zbog toga potpisivat pretplatu i još nisam bio punoljetan tak da su starci morali, sreanje.... baš šteta kaj nisu pretplate jeftinije :smart:
pa 0kn je meni prilicno jeftino!
ne govori decko o pretplati nego o cijenama unutar pretplate.= Citat =:
Izvorno postao zmija
BTW citajuci tvoje reply-eve fakat treba dobro razmisliti kome se obracas i zasto... :-/
Većini ljudi ovdje fakat ništa nije dovoljno jeftino. Prije kad nije došao tele2 na tržište je imalo smisla da cijene na pretplati budu niže jer se ipak obvezuješ da plaćaš operateru negu zagarantiranu mjesečnu cifru (pogotovo prije kad se pretplata nije mogla potrošit na pozive). Ali sad kad je pretplata 0kn, nema razloga da bude povoljnije nego na prepaidu jer je to zapravo ko prepaid samo s računom umjesto bonova. A to što (opet ponavljam) državi moraš plaćat 12,5 nema nikakve veze sa teletom. Da su ponudili 10 lipa unutar mreže na prepaidu vi bi i dalje tražili da na pretplati bude još niže? Smiješno...
Moguće je ako nitko drugi ne koristi taj broj.= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
Citiram Tele2:
Mogu li birati broj?
Budući pretplatnici imaju mogućnost birati između tri ponuđena broja na prodajnom mjestu, bez naknade. Ukoliko želite poseban broj, prodajno osoblje će provjeriti je li željeni broj slobodan. Početna znamenka broja koji birate može biti samo 9 (095 9XXXXXX).
Prepaid korisnici mogu birati telefonski broj između brojeva raspoloživih na prodajnom mjestu. Početna znamenka TELE2 "bla bla" prepaid brojeva je 8 (095 8XXXXXX).
to ti nema veze, to tu stoji za ukras. ja sam vec pitao za to na sto mjesta i rekli su mi da se vise ne moze birat broj nikako.= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
nije tocno, to ti vrijedi do isteka ugovora, onda ces morat promijenit tarifu.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ovo naprosto ne stoji. Pa tarifu 85 se moglo uzeti (i još uvijek se može samo po novim uvjetima) bez obveznog trajanja ugovora. Kak onda to objašnjavaš?= Citat =:
Izvorno postao JuVe
o cemu pricas juve...u mom ugovoru pise 0(nula)mjeseci....znaci moj ugovor je forever.....= Citat =:
Izvorno postao JuVe
U mom takodjer nema ogranicenja.
do isteka si obavezan da koristis tu tarifu a poslije isteka i dalje mozes koristit dok je oni ne ukinu!! nikad nisam cuo za maksimalan rok trajanja tarife...postoji samo minimalan.= Citat =:
Izvorno postao JuVe