Nekako mislim da ce biti pretplata 0, ali s novim cijenama. No, vidjet cemo, pretpostavljam da ce sutra krenut s reklmama za to.
Na tele2 news grupi je procurila neslužbena informacija da će od 17.5. do 21.5. tele2 opet nuditi pretplatu 0kn. Dal je to istina nemam pojma, a pitam se dal će to biti tarifa sa ovim novim cijenama ili ona prva pretplata 0 sa starim cijenama. Zna netko možda više? Ako ne, ostaje nam da vidimo...
Nekako mislim da ce biti pretplata 0, ali s novim cijenama. No, vidjet cemo, pretpostavljam da ce sutra krenut s reklmama za to.
sigurno ce ponuditi nesto novo.pretpostavljam nize cijene.![]()
joj nadam se da opet bude ona tarifa 85 pa za 85kn potrošiš na sve pozive i smsove......
...manje je više...
da, to se i ja nadam, ali ne nadam se previšeIzvorno postao Vex
trenutno sam ljut na njih zato jer ove ocajno jeftine nove mobitele prodaju samo novim korisnicima , tako da bi morao broj mijenjati , pa me njihove ponude ne zanimaju . ionako , su sivi ko i ostali .
Ja ne kužim kaj bi vi ljudi htjeli. Došli su, snizili su cijene za više od 50% kao što su obećali i još niste zadovoljni. Pa normalno da je njima sad glavni cilj prikupljat nove korisnike. Meni su dali niske cijene kakve nitko nije očekivao i stvarno ne tražim ništa više od njih. Lako je t-mobileu i vipu nudit mobilne uređaje i za postojeće korisnike sa dodatnim kunama na račun kad imaju ogromne cijene i ogromnu bazu korisnika koju je samo potrebno zadržavat takvim po meni jadnim akcijama.Izvorno postao Router
ovo potpuno podrzavam..Izvorno postao ojpi
tako jeIzvorno postao ojpi
stvar je da je nasa nacija totalno povampirenai kad im ponudis prst, oni vec glodju cijelu ruku. nisu uzalud vip i t-mobile krenuli na strategiju nudjenja velikog spektra mobilnih uredjaja, pa znaju oni da Hrvati vole staviti svoj najnovijeg mobilnog ljubimca na stol za vrijeme dvosatne kave da ga svi vide, a pri tom ni kune u dzepu, ni na racunu
![]()
A za dorucak i veceru jedu kruh i margarin, no bitno da je UMTS mobitel na stolu iako uopce nemaju love da bi korsitili te usluge![]()
Htio bi da zadrzim broj , dam im 755kuna i dobijem na postojeci broj 640kn . samo to .
A oni samo žele pridobiti nove korisnike...
Pa naravno, ćemu sve to onda...nego da korisnika bude sve više...Izvorno postao frish-KI
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
hrvatima stvarno nikako ugoditi.do prije samo godinu dana mogli smo samo sanjati ovakve cijene,a nekima sada ni to nije dovoljno nego bi valjda htjeli da im tele2 placa zato sto koriste njihovu mrezu,a vjerojatno ni onda ne bi bili zadovoljni.prezadovoljan sam sa(starom)tarifom 85 i ne treba mi nista bolje.![]()
![]()
![]()
Da, zanimljivo je koliko smo čudan narod. Toliko smo lajali na cijene, monopol, duopol i još dosta toga, a kad su cijene pale, mono/duopol razbijen, sad smo lijeni prebacit se na te niže cijene. Možda bi ipak trrebalo vratiti monopol.![]()
Evo, nude je i akcija traje 4 dana zaključno sa 20.05.06.
Požutire............![]()
Treba dodati da je ponuda po onim 0.39/1.39 cijenama.
Evo, nek sad ne cendraju oni koji se žale da nisu imali vremena ugrabit niske cijene...Izvorno postao JBT
mada ja ne znam di ste vidjeli tu ponudu? U novinama?
Evo, sad ima i na stranicama.
http://tele2.hr/rates/promotion2/
Zadnji uredio ojpi : 16-05-2006 u 13:25
Uno question: jel u ovom slučaju obvezna minimalna potrošnja od 48 kn odnosno jel ti naplate 48,00 kn + 12,50 kn svaki mjesec i ako ništa ne razgovaraš ili SMS-aš?
Nije ovo za mene ...
Izvorno postao tomislav10
samo 0kn! Ali ako kupiš mob onda minimalno 48kn mjesečno
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
kao sto naslov kaze 0kn...ak je broj aktivan platiti ces radijsku frekvenciju i to je to!! min je 12.50kn!Izvorno postao tomislav10
Jel im to kvartalni plan novih korisnika propada?![]()
barem se meni tako čini... 230 osoba u imeniku, 2 tele2 broja... a bilo ih je 3, al je jedan odustao, zbog nedostatka signala...
www.oldiesclan.com
Kvartalni plan je uglavnom ostvaren, a praksa je svih operatera imati akcije za pridobivanje novih korisnika pa ne vidim zasto bi tu Tele2 bio iznimka.
Ja u imeniku imam 10-ak Tele2 brojeva sto nije malo.
ma jasno imam i ja desetak i polako se povecava.vip svoju bazu korisnika gradi sest godina, a t-mobile da ne pricamo.
kod mene bas suprotan trend - dosad je nekoliko ljudi javilo mi da vise ne koriste tele2 .
Bookmarks