ja sam navijao za njih i kada su bili alesi i berger, i shumi i irvine, i sada kada je doso barichello.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Printable View
ja sam navijao za njih i kada su bili alesi i berger, i shumi i irvine, i sada kada je doso barichello.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
:rolleyes: Nikad nisam navijala ono striktno za momčad,nego mi se dopadal vozač,pa kad je promjenil momčad onda sam i ja.Volila sam Nigela Mansela,jer je bil"drugačiji",Pa Senna,mali Villeneuve,zadnji mi je bil Mika Hakkinen.Shumija nisam nikad voljela eto nesviđa mi se(mada ga cjenim kao vozača)a Ferrari isto tak. :comp:
Villeneuve? :eek: No comment. Sasvim slučajno je bio svjetski prvak, nitko ga nikad nije ni cijenio ni volio u F1, očajno je bahat, prepotentan, a o kvalitieti govori činjenica da ga nakon tog naslova nitko nije htio uzeti (nitko bitniji, that is). A bio je svjetski prvak. To valjda nešto govori o njegovoj kvaliteti.
Mika je bio OK. Donekle. Ipak treba imat malo yaya za pilotiranje u F1, a on je imao tek onaj minimum minimuma. Očito nedovoljno.
Senna, Mansel - ne treba komentirat, kao ni Fittipaldija ili starog Villeneuva, ni uostalom nikoga iz "stare garde". Ono su bila zlatna vremena F1.
Ferrari je, od svih teamova, nešto drugačije. Posebno. Nešto jako drugačije. OK, neki to vole neki mrze (u pravilu nema suzdržanih). To što ja volim MSc, što ga gledam još od prvih dana u F1, prvih pobjeda u (bivšem) Bennetonu, preko crnih godina u Ferrariju kad je vjerovao i pomogao dignuti Ferrari iz pepela, pa do svih onih naslova. A što je najbolje, nisu gotovi. JAsno je da je 99% neuspjeha Ferrarija ove sezone do guma. I evo, čim je BS malo potegnuo i promijenio, stavio je svima pol sekunde. Oprao ih ko beba zvečku.
I dalje sam mišljenja da kad bi svima dali identične bolide, identične gume i uvjete, i svima dali samo jedan dan testiranja da si podese setup (spojlere, visinu itd) da bi MSc bio debelo ispred svih.
Meni je upravo Mika car! A ovo za yaya se ne bi složio, prije je stvar u tome da je Mika imao nešto i u glavi. Čovjek je zaradio, dobio klinca i pametno se povuko, a sad fino može hladit yaya... ;)
slažem se s whiteboyem...Mika je jedan od velikana F1,i da je on ostao još koju sezonu,sigurno bi bilo puno zanimljivije...ipak,apsolutno najbolji je za mene Michael Schumacher,vidi se da čovjek zna kako se vozi,i usprkos tome što ima 7 titula najboljeg,još uvijek vozi s jednakom strašću kao i prije 10 godina,kad je njegovo doba tek počinjalo...ja za njega navijam od kada se je 1999 razbio u Silverstoneu i morao pauzirati skoro do kraja sezone...od tad i aktualno pratim F1...