pa šta ne vičeš pobogu......... i exploder; za učitavanje čipa......... ti si u 2. postu spominjao neki orginal što si dobio sa PS2; mislio si na to?
Printable View
pa šta ne vičeš pobogu......... i exploder; za učitavanje čipa......... ti si u 2. postu spominjao neki orginal što si dobio sa PS2; mislio si na to?
ma sada sam se sjetio da imam explorer disc
tojest blaze disc
ajd javi se na PM ili ICQ da se dogovorimo....
Stari sorry!Jucer nazvah igraonu rekoh budem si jos neke igrice ubo ;) i pitao za explorer!NIšta od toga nemaju ga više!Tip je bio nešto nabrijan pa me otpilio nabrzinu tak da ga ustvari nisam ni stigao pitati dali ga se moze nabaviti!Ostaje ti za sada jedino da probas skinut s weba ili da malo rostaš po plavom oglasniku!
puno hvala na informacijama i trudu naravno. probat ću nešto iskemijat........
Ako ti ni frend ne skine budem ja pitao swog da skine samo ces mi poslat torent.On ionako nezna vise sto da skida pa vjerujem da nece bit frke :)
evo torrent:
http://thepiratebay.org/details.php?id=3328454
pa ako uspiješ prije mene, javi da si skinuo, pa ćemo se dogovorit...... ovaj moj ispuca svako malo......
gle to ti neče raditi ako nije orginal disc
ma da...... :-/ kak znaš? si probao negdje? :-/ pa ne daje mi se baš 300 kn za novi.......
tako mi je rako frend on imal ogrinal u sjeb** je cd i skidal sa neta i nije mu radilo
pa zato
jesi skinuo?
probaj prvo skinut i pogledaj jel ti radi da bezveze ne potrosis 300kn
pa da ako mu bude radilo da ne baca 300kn bezveze
evo ti jos jedan torrent neznam dali ce onaj radit nema seed-ova
samo sam još ovoga našao
torrentspy
nisam još skinuo.... budem......... fala ekipa........