ja ti imam PS2 i nekužim te explorer jeli to onaj cd kaj si dobio sa PS2 orginal uz nju
kao prvo, ne nisam znao di da smjestim ovo, pa sam mislio da bi ovdje bilo najprihvatljivije. ako je potrtebno, molim modove da premjete temu u odgovarajuči podforum.
dakle, jučer mi je jedan frend slučajno polomio onaj CD za učitavanje čipa (exploder), e sad, zna li itko što napravit? dal se može taj CD nabavit od nekog i prepržit (od onog tko ima isto exploder čip) ili može li se to kupit negdje ponovo, koliko ba bila cijena tog CD-a, svaka pomoć je dobro došla kako riješit problem...
Zadnji uredio zerobravo : 01-05-2006 u 13:48
ja ti imam PS2 i nekužim te explorer jeli to onaj cd kaj si dobio sa PS2 orginal uz nju
to ti je CD za učitavanje čipa, koji je naknadno ugrađen da može čitat, osim orginala i pržene igre![]()
koliko znam (a ne znam baš puno o tome) ima taj exploder, mars čip, i još par njih, sa ovim mojim, svaki put moram ubacivat taj cd prije učitavanja pržene igre, a kod mars čipa navodno samo jednom, i dok god radi, samo mijenjaš igre, bez ponovog učitavanja (bart mislim da je tako). imaš taj čip? tj. možeš li igrat pržene igre?
Jel ovo tražiš?
ps2 exploder V5 pro
ček, ček.... to je image, preko torenta velik 671 mb (otprilike)? misliš da ak to skinem da je to to?
da image je to . Piše da skineš to sprzis na cd-r ubacis u ps2 i to je to
e ako to bude radilo, zakon. puno hvala! javim kad skinem!
MOže mi netko pojasnit dal ja trebam imat čip ili samo ubacim taj cd i radi bez čipaIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
There are no shortcuts in evolution.
Ps koji nema čip ne podržava piratske igre nego samo originalne,a onaj koji ima prima i jedno i drugo.
Tvoj nema čip?Ako ne,onda možeš igrati samo originale,piratske ne
Ja sam nedavno kupila PS2 sa čipom.Ja imam MARS PRO ČIP,ne treba mu cd da igra piratske igre,samo treba imati RGB kable radi kvalitetnije slike
Ja sam kupio ps2 prije cca 4 godine kad je još bio 3000kn i kupovo sam originale, a kda sam prije 3god htio ugradit čip rekli su mi da je unutra previše prašine i da bi zbog toga sa čipom radio nekih 5 mjeseci i onda bi krepo![]()
Kakve to ima veze sa prašinom???
Ma oni te muljaju!
Ne vjerujem u te riječi.Ako trebaš PS2 sa čipom,onda ovaj prodaj pa kupi PS2 sa čipom![]()
Ma sad samo čekam(cure mi sline) da dođe ps3 i onda cu njega kupit jer će bit isto ko i sa jedinicom-čim je izašla dvojka prestali su proizvodit dobre igrice za ps1. ali svejedno hvala na savjetu![]()
PS3 dolazi u studenome,pa ces morati malo cekati.Još 7 mjeseci.
U studenom izlazi, za mjesec dva je u Hrvatskoj...
Inače to jedino ako je vjerovati njima... jer pazite, PS3 je trebao izaći kad i xbox360, ali nije, jaaako kasne radovi, velika nestabilnost konzole, operativni sustav vuće 40% procesa... Igre na prototipima štekaju...
Ako imate kompjuter, bućnite u njega X1900XL i grafika je jamčeno bolja nego na PS3... ( jer sam usporedio Xbox360 vs X1800XT )
Sigurno ćete se pitati... pa ta kartica košta silne novce... da, sada košta 4500 kuna, početkom 2007 će koštati oko 2000 kuna ako ne i manje...
Razmislite samo koje vrijeme će morati proći da vam izađe čip za PS3... shvatite koja je tehnologija iovako labava i nestabilna i onda ju još ićči prerađivati??
100% prvih mjesec dva neće ni postojati čip za pirate, a onda će izaći neki koji će kao i sa PS2 totalno smrdati konzolu, više kao beta verzije... pa će vam to naplaćivati 1000 kuna... mislim, puno je to novaca....
e ljudi, gle, miješate malo stvari, ja kad god vidim zadnji post ovdje, ponadam se da je netko našao drugo alternativno rješenje za moj problem, a to je rješenje za cd koji očitava čip za PS", a vi tu mješate stvari sa "skorašnjim izlaženjem PS3". Pa dajte za to otvorite drugu temu, i tamo raspravljajte, mislim da ovdje nije mjesto. Hell_Blazer je jedini koji je ovdje nešto pomogao, i puno mu hvala, ja sam mu vratio koliko sam mogao....
Ja cu se strpit s kupovinom.Em nece bit cipa u pocetku,em ce sigurno prva serija bit bagovita i jos k tome ce kostat brdo para.Jedino cega me je strah je cjena igrica,kopija naravno posto je novi medij blueray disc a przilica jos nema u prodaji!Zna li neko oce moc uopce citat normalne cd-e posto su rekli da ce igre s dvojke radit i na trojci!
provjeri po oglasniku svojevremeno je bilo ekipe koja je przila cd od explorera!mislim da ga cak i ima u igraoni kod mene u kvartu pa ak ne rjesis problem javi se pa cu pitat!Izvorno postao zerobravo
može! prvo ću probat sa torenta, pa vidit koliko bi trebalo da skine, i dal će radit, ak ne bude išlo tim putem, probat ću negdje otić do igraone, ak ne budem ni tamo našao, javit ću ti se....
A koje si igre uspoređivao na PCu i X360? jel trenutno ti nijedna igra koja je izasla na x360 na koristi u potpunosti x360 jacinu.Izvorno postao Krompirko
Jesi skinuo sa torenta ? jel ti radi?Izvorno postao zerobravo
ma nisam, nemam kako, frendu mi riknuo laptop, a nitko drugi nema neku vezu za skidanje poput DSL-a, a na faxu ne mogu skidat torente, za sad ne znam šta ću, još tražim rješenje![]()
Ajde ja cu ti provjerit dali ga ima kod mene u igraoni pa ti javim danas popodne!
Bas sam gledao po netu jel ovo mozda sta trazis
XPloder v1.0
da, to je to...... samo ova cijena od kn mi se nikako ne sviđa......... to ne kupujem nikako..... pričekat ću da mi Nostromobox pogleda u igraoni, ili probat nekako skinut s torenta..........
ja ti imam taj disc
Bookmarks