theme i wallpapere za pocket pc ;)
ok budu mi trebale :D kad bude sve zavrseno
Printable View
theme i wallpapere za pocket pc ;)
ok budu mi trebale :D kad bude sve zavrseno
radi problema s hostom..udlucil sam da se uploudaju programi i igre na rapidshare ili tak neki i onda ubaci link :( nadam se da nece bit problema..
jer tesko naci kvalitetan hosting koji ce primat warez...
Nisam se mogao prije javit imal sam previse posla..evo sad krecem natrag s radom
pozdrav :beer:
stranica je gotova..upravo radim na uplacivanju novca na internet..da mogu kupit domenu..kvalitetni hosting i sve sto treba..
Pozdrav
Super jedva čekam da krene stranica, sigurno je super, baš me zanima
a nadam se...ljudi bilo je par promjena...kao recimo..
vi uploudate na rapidshare..i onda stavite link,tekst mora biti barem 100 rijeci,naslov,kategorija i onda vam se pojavi u searchu...
Grafiku sam sve na minimum i koristil cim vise hyperlinka radi googla...
E da i jedna jedina stvar kad uploudate u rapidshare..morat ce biti jedan txt file u tom raru ili zipu jer inace cu brisat..(pisat ce od kud dolazi program)..Nazalost nisam stavil da uploudate na hosting jer bude bilo problema sigurno...s hostingom ..Evo to je sve za sad....cilj je cim vise programa i igra imat...e da i da ne zaboravim..necu nikakve trial programcice i igre..sve mora imat crack..
:thumbup:
uff..bilo je ogromno problema..na kraju sam moral naci skriptu tudju..jer nikako nisam mogel naci kvalitetan windows hosting...sve u svemu
ja mislim da ce site krenut sutra..ako nece biti problema...
Vjerojatno cu i forum dodat..no to kasnije..
Pozdrav
Budem se i ja ukljucio premda jos nemam PPC, al imat cu ga uskoro. Za kojih mjesec dana kad izadje hermi :love: :thumbup:
Pocketpc-world.com
Domena i host su kupljeni..Navecer cu do kraja slozit skriptu,podesit google reklame i to je to ;)
Ili danas kasno u noc :) ili sutra ujutro moci cemo pocet slati programe..
Samo par molba.Nesmijem dopustit da mi uploudate crackove i takve stvari na host..jer je jako skup i bacit ce me van :)
Sve stvari se uploudaju na rapidshare..(s crackom)
Nemojte mi submitat stranice bez cracka(tj demo),i po mogucnosti da ispunite cim vise informacija o programu..Ne radi mene nego radi googla i drugih korisnika
:licklips: :licklips:
Hvala unaprijed svima koji ce sudjelovat u stranici..Smatram da ce koristit svima nama...jer ce nam olaksat zivot s Pocket PCom
Šteta je samo kaj se na rapidshare-u i megaupload-u brišu stvari koje su uploadane a neko vrijeme se ne koriste.. Zbog toga ce biti jako tesko, čak i nemoguce doći do nekih stvari koje se rijetko trebaju, a bit će navedene na tvojoj stranici jer će im proći "rok trajanja" na share servisima :)
Btw. koliko ti je financijski bio tezak ovaj projekt (ako smijemo znati)? :thumbup:
Ma nije to toliki problem, ak se to desi a netko hoce skinit nesta, samo javi da link nevalja pa ce se uploadat ponovo.. :)= Citat =:
Izvorno postao SlaWeX
ima ta opcija u skripti
pa ako ce bit problema s tim...budemo smislili nekaj..ja imam odlican host...koji je dosta skupi :D,i necu riskirat s warezom na hostu da mi ne zablokiraju...recimo da ce me kostat sve ukupno oko 1000 kuna godisnje..jer sam uzel host koji je najbolji na testovima bil..plus jos par stvari..= Citat =:
Izvorno postao SlaWeX
no zato imate google reklame;) s kojima mi mozete smanjit troskove
prijatelju ovo izgleda vrlo dobro. nadam se da će zaživit punim intezitetom. u procesu sam uzimanja jednog PPC-a pa očekuj i mene u akciji kod uploada i ostalog. :spin:
edit: bilo bi dobro kad bi se kod opisa programa mogla ubacit i koji skrinšot programa ili igre. čisto da se vidi na šta to liči.
e mogu ti reći da ćeš dosta zaradit sa AdSensom..
koliko imaš već klikova, baš me zanima kakva je zainteresiranost za klikanje..
Sumnjam da ce zaradit sta sa Adsensom zato sto oni isplacuju tek kad skupi 100$ ili vise u jednom mjesecu.. tak da cisto sumnjam da ce mu se te reklame isplatit..
gle kao prvo ova stranica je iz cistog mog gusta..a za adsense vjeruj mi znam i previse..zarada mi nije na prvom mjestu..= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
pa nije puno bilo...:((oko 10 :D= Citat =:
Izvorno postao Bronth
no bez brige...cekam barem 50 programa da imam pa krecem s reklamiranjem..i submitanjem na sve moguce stranice
Nista ti ja nisam lose rekao za stranicu ili bilosta, ja samo kazem kako adsense funkcionira, tek kad skupis 100$ i vise ti oni placaju, a sve ovo ostalo sto skupis ispod 100$ ( da naglasim..U JEDNOM MJESECU ) nazalost nevrijedi nista..= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
gle imam puno iskustva s googleadsensom..i to je zlatni rudnik ako ga znas koristit..no dobro dajte ljudi ovo niej teme o google adsima..ajde radje umjesto pricanja :) idemo uploudat jos programa...= Citat =:
Izvorno postao Shamanix