nece tako biit , ali cinjenica je da covjek nije dobio 100% ispravan mobitel sto kupovina u ducanima podrazumjeva.
a ovo za isprobavanje - kakvo isprobavanje? pa onda bi trebali raditi 24sata .
Printable View
nece tako biit , ali cinjenica je da covjek nije dobio 100% ispravan mobitel sto kupovina u ducanima podrazumjeva.
a ovo za isprobavanje - kakvo isprobavanje? pa onda bi trebali raditi 24sata .
@mobman pa ne zakljucava i VIP majstore, nego proizvodjac na zahtjev operatera.
je baš si majstor nered - ti isto ne čitaš kako treba..... šta misliš da bi si motorola tako nešto dopustila.... da nebi.....previše oni drže do sebe da bi radili takve gluposti....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ak se ne varam ovaj mob do zadnje akcije nije bio zakljucan nego je sada isao na dodatno zakljcavanje?? Bar tako kazu u vipu da mobovi iznad 2000kn nisu zakljucani a ovaj je zadnja cijena bio 3290kn= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
kada se telefon naruci onda se i definira dali ce biti netlock i odabire se FW. imao sam bare 50 ak telefona koji nisu vidjeli Vip i CRonet nego su bili dostavljeni direktno od proizvodjaca pa su bili zakljucani na mrezu.
Postoji mogucnost da ih zakljucavaju ovdje ali tko ce raspakiravati par ticuca telefona i zakljucavati kad ga u proizvodnji natoce sa SWom za operatera.
da to inače uvijek radi prizvođač ali u ovom slučaju nije radio prizvođač nego vip.....a to je isto pitanje da li oni to i smiju tako radit sami.... jer su u ovom slučaju okaljali motorolino ime.....= Citat =:
ne postoji mogućnost nego je sigurno tako evo ti potvrdio ti je inovator , maroon isto tako kaže.... a i ja mislim da oni to sami rade.....
e sad raspakiravat par tisuća telefona.... uvijek postoje oni jadnici koje poslodavac iskorištava do besvjesti... pa zašto nebi još malo vjerojatno tako razmišljaju....
al kad sam ja kupovao tu motorolu , ta prodavačica je imala kraj sebe u ormaru poslagane e1000 al nije mi htjela dat te nego je rekla pričekajte samo malo otišla negdje gore i vratila se nakon 5 min sa kutijomu kojoj je bio mob
i kad je izvadila ja sam vidio da baterija nije bila zapakirana u foliji nego je bila pored baterije...... pa stoga zaključujem da ih oni sami zaključavaju jedan po jedan prije nego ti je prodaju........al ko će znat neznam kako su drugi koji su kupovali imali iskustva....
@jdabic1 : evo raspitivao se ja malo o nokiji 6280 i samo uređaj košta 2900kn i isto je kodiran na vip.... a oni ga kao mogu skinut za dodatnih 488kn... i ostaje ti garancija..... al isto tako postoje uređaji koji nisu kodirani npr n70 , 8800 i drugi.....
mislim (odnosno siguran sam) da imate krive informacije o zakljucavanju te motorole, ali sto je tu je. Ako ih je netko od vas zakljucavao u vipu onda vam vjerujem u protvnom nemogu jer znam (vidio sam) drugacije ;).
dakle da rezimiramo. Dali je to ispravan telefon ili nije kako neki tvrde.
= Citat =:
ma naravno da je ispravan... to su napravili bezazlenu soft grešku koju se lako riješi al ja se neću ić time zezat da još nešto i zeznem nakraju... nego lijepo kad ću ga nosit maroonu na dekodiranje pripometut ću mu da i ovu sitnicu sredi... ja vjerujem da to ne šteti radu uređaja... ako sam u krivu ispravite me...a to šta žena u servisu kaže kako je to ozbiljna hardverska greška... ma šta ja znam počela je lupetat o nekim vodovima na glavni čip tako nešto.... na to netreba uopće obračat pozornost....lupila je i ostala živa
neznam sto si to vidio ti drugačije... pa podijeli to onda sa nama...i reci ako ti nešto znaš više što mi neznamo
spoji ga kablom,,ne mozes apsolutno nista pogresno napraviti i imat ces fon bez tog sranja.= Citat =:
Izvorno postao mobman
Da skratimo ovu pricu dakle uobicajna greska u SW-u koju moze da sredi neko sa pola mozga (ogovor kako je takodje dat) sad dali ces ti to uraditi ili nece to je tvoja svar,ako neces idi se zali tamo gde si ga kupio tako da neznam o cemu se ovde vise raspravlja.
Slažem se ja s tobom da se radi o neispravnosti firmware-a... Upravo zato ga više niti nemam, već sam stavio drugi...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Ali ono što želim reći jest da to znamo ti, ja i nekolicina nas koja je na ovom forumu. Ali što znači to nekome tko to ne zna.... A njih nije malo. Pa pogledaj 3% ljudi u Hrvatskoj su informatički pismeni... Što je s onih 97%? Kad on vidi takvu grešku, ma briga njega je li Motorola, Vodafone software ili fali ekran...
Nadam se da me razumiješ što hoću reći... :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
pa raspravlja se i dalje jel pojašnjavamo o čemu se radi nekome tko to možda nezna! da pojasnimo da nije ništa srašno.... nevidim u čemu je problem?.... ne pada mi napamet ić nazad u vip da mi daju isti takav....il ću sam to napravit il ću dat dekoderu kad mi ga bude otključavo jer ga tako i onako moram otključat da mi radi na t- mobile.....pa da i usput to napravi....
kad sam otvorio temu cilj je da iz te teme svi koji su ušli izađu da im bude jasno u čemu je stvar..ako tebi nešto smeta ovdje nemoj postat ovdje.... nitko te ne tjera....
@mobman - ako još nisi sredio tu poruku vrlo je jednostavno i na način kako je opisano potpuno brzo i bezbolno... :thumbup:
ma je evo sredio danas... al znaš ono malo mi je bio bed novi mobitel ... pa sta ako nešt zeznem..da je to bila neka stara v525 nebi ni trenutka razmišljao.... ma ne vrijedi puno razmišljat!.... sad je sve 5!!.... hvala na ohrabrenju hehe= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
i hvala inovatoru na pomoći....
pozdrav....