Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nova E1000 super fon ali već problemi

Evo kupio ja jaučer e1000 u vipu i ono odeuševio me ekranom , reprodukcijom melodija i ostalim funkcijama i mislim da ako će bit sve ok s njim da ga neću tako brzo zamijenit , ali evo već jednog problema kad sam ga kupovao , uključio sam ga malo i probao i nakon pravilno unesenog pina dočeka mene poruka Flex Error : Phone Subsidy – Locked i ja kažem lijepo prodavačici pogledajte šta piše... ona meni na to joj da baš sam to isprobavala i na svima e1000 mi je to izbacilo... e sad ja vas pitam jel to ona mene zaje... i što je najbolje ja tu porku mogu nać kada odem na podešenja , personalizirati , pozdrav i u pozdravnoj poruci mi to piše , probao sam to izbrisat i nešto drugo napisat al nakon ponovnog panjenja mobitela opet mi se to pojavljuje....i kad dođem na pozdravnu poruku opet to piše..... o čemu se radi? Dali da odem nazad u dućan i tražim da pred menom mi pokaže kako te ostale motorole isto izbacuju taj natpis? I još nešto kad god pokušam provjerit stanje na računu izbaci mi proruku nije dostupno... probam stavit isto drugu vipovu karticu koja u drugom mobitelu narmalno izbacije koliko ima na računu i onda opet ništa...... ŠTO DA RADIM?
    unaprijed hvala na odgovorima..

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Huawei U8650
    Operater
    bon bon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sta se tice provjere stanja racuna, mislis na *101#??
    Tribas iskljucit 3G u opcijama mreze, stavi na 900/1800 pa onda radi.

Za prvo pitanje, mislim da sve E1000 (kupljene u vipa) imaju to upisano (moja ima), cini mi se da to ima veze s tim sto je zakljucana na VIP (vodafon).
    A kako se skida nemam pojma, mozda neko ko je duze koristi motorolu zna vise od mene.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ta motorola ima shemu kao MPX200, dakle mislim da nećeš moći pregledavati stanje računa na njoj...

Ja sam je imao jedan dan, i kad sam shvatio da nemože tele2 u nju, zamijenio sam ju odmah... U biti, taj mobitel je po svemu i svađemu identičan kao L6, odnosno obratno, L& je ko ovaj jer je kasnije izašao, ali moglo bi se reći da je taj E1000 napumpana verzija njega... Izbornik je kao na svim motorolama, samo 3G ima kojega ćeš koristiti jednom u ovoj godini, sam da vidiš kako radi i shvatit ćeš da je skupo....

Ako ti je blizu VIP, odi do njih i reklamiraj, jer to nije ispravan uređaj, nesmije on ništa ispisivati...

To k oda su oni kupili od nekoga taj fon i onda ga polovično odključali i sad da ga opet prodaju... hehe

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma najrađe bi toj prodavačici zakrenuo s vratom , tako mi i treba kad previše vjerujem ljudima.... sad sam zvao motorolin servis i rekli su mi da je to ozbiljan hardverski problem , a ne bezaznen softwerski kako sam ja mislio....i da ga svakako reklamiram.... odo ja to odnest njima pa nek se oni s tim zaj***vaju , i još su mi rekli u servisu da im poručim da si šalju aparate na provjeru prije nogo ih stavljaju u provjeru..... lol pa zar to nije ni atestirano!!! idem ja to zamjenit samo se nadam da i drugi neće bit takvi pa da me samo bezveze ne izvozaju!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I bilo mi je sumnjivo zasto je tak jeftin! Al meni osobno je taj mob stvarno bezveze! Neznam o kakvim to super slikama svi pricaju, u usporedbi s d500, e720, e730 ili sharpom gx25 koje sam osobno imao ili jos uvijek imam, slike na e1000 su tesko smece!!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    I bilo mi je sumnjivo zasto je tak jeftin! Al meni osobno je taj mob stvarno bezveze! Neznam o kakvim to super slikama svi pricaju, u usporedbi s d500, e720, e730 ili sharpom gx25 koje sam osobno imao ili jos uvijek imam, slike na e1000 su tesko smece!!

Svatko ima svoj ukus, a i svaki mob ima svoje vrednote i nedostatke..
    pozdrav!!!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobman
    uključio sam ga malo i probao i nakon pravilno unesenog pina dočeka mene poruka Flex Error : Phone Subsidy – Locked i ja kažem lijepo prodavačici pogledajte šta piše... ona meni na to joj da baš sam to isprobavala i na svima e1000 mi je to izbacilo... e sad ja vas pitam jel to ona mene zaje... i što je najbolje ja tu porku mogu nać kada odem na podešenja , personalizirati , pozdrav i u pozdravnoj poruci mi to piše , probao sam to izbrisat i nešto drugo napisat al nakon ponovnog panjenja mobitela opet mi se to pojavljuje....i kad dođem na pozdravnu poruku opet to piše..... o čemu se radi?

Obrisi /a/mobile/system/secure_pds_init,dalje u telefonu upisi pod Menu/Settings/Personalize/Greeting bilo sto i restartaj telefon

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    T610
    Operater
    Tmobajl
    Bodovi
    18.752
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.752, Nivo: 33
    Bodovi: 18.752, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde mi reci gdje si kupio tu E1000??
    ima li je u Rijeci??
    ******www.media-project.org******
    IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
    Granice ne postoje za one koji ih ne vide...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    Obrisi /a/mobile/system/secure_pds_init,dalje u telefonu upisi pod Menu/Settings/Personalize/Greeting bilo sto i restartaj telefon
    bit će da je tako kako ti kažeš ali ipak se ja neću tim igrat , jer to treba napravit kablom jel da? pošto ja nisam toliko vješt rađe ću prepustit maroonu da mi ga dekodira to usput napravi.... evo bio sam njega još kontaktirao jer sam htjel čut još njegovo mišljenje... i rekao je baš ono što sam ja prvo i mislo , bezazlena greška , bit će da se netko zaigrao kad je zaključavao telefone i napravio neko sranje... al ja sam mislio da to tvornički ga oni zaključavaju... a ne neki amateri koji se nešto malo kuže mobitele.... bit će da su ih dobili nekodirane pa su se odmah zabrinuli šta ako netko slučano stavi simpu u mobitel...

a ovu izjavu iz motorolinog servisa neću ni komentirat , mislim stvarno.....
    a još sam lijepo tražio da mi daju nekog servisera na telefon i javila se neka ženska koja je izgleda samo lupila i ostala živa....

@BM0021: uzmi malo od nekog tu motorolu pa pruči nemožeš tako napamet govorit.....meni je mobitel dobar jedino sta su me zasmetale te gluposti....

@ Bronth : u vipu , cijena ti je 950kn -3% za gotovinu , ako te zanima prije nego šta kupuješ nazovi službu za korisnike i pitaj gdje su još dostupne te motorole u ri jer se grabe na veliko....pa ćeš danas na jendom mjestu nać a već sutra je nebude al o tome pogledaj više na http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20464

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne govorim ja napamet, imao sam ju.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobman
    bit će da je tako kako ti kažeš ali ipak se ja neću tim igrat , jer to treba napravit kablom jel da? pošto ja nisam toliko vješt rađe ću prepustit maroonu da mi ga dekodira to usput napravi.... evo bio sam njega još kontaktirao jer sam htjel čut još njegovo mišljenje... i rekao je baš ono što sam ja prvo i mislo , bezazlena greška , bit će da se netko zaigrao kad je zaključavao telefone i napravio neko sranje... al ja sam mislio da to tvornički ga oni zaključavaju... a ne neki amateri koji se nešto malo kuže mobitele.... bit će da su ih dobili nekodirane pa su se odmah zabrinuli šta ako netko slučano stavi simpu u mobitel...
    da, kabelom.
    mobitel se kodira u ZGu, ova greška ne nastaje kodiranjem, već isključivo flashanjem. i maroon ponekad izbacuje neutemeljene tvrdnje.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bez veze gluposti pisete oko toga jel mob valja ili ne..svaki mob ima zamjerki..ak se gleda ulozeno dobiveno nemate pravo prigovora i tocka!

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    bez veze gluposti pisete oko toga jel mob valja ili ne..svaki mob ima zamjerki..ak se gleda ulozeno dobiveno nemate pravo prigovora i tocka!
    Ma točno, ali to dobiveno mora biti ispravno...
    Meni osobno se nisu dale brze bilješke obrisati (one koje dođu s uređajem), kada bih izabrao izbriši brzu bilješku, mob bi se samo resetirao...
    Ovo s porukom me iznenadilo, ali sam barem znao što i gdje obrisati, no što se tiče brzih bilješki, trebalo mi je neko vrijeme da nađem file u kojem su zapisane...
    I bez obzira što sam Motorolin fan, nije to u redu...
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao CyberLord
    Ma točno, ali to dobiveno mora biti ispravno...
    Meni osobno se nisu dale brze bilješke obrisati (one koje dođu s uređajem), kada bih izabrao izbriši brzu bilješku, mob bi se samo resetirao...
    Ovo s porukom me iznenadilo, ali sam barem znao što i gdje obrisati, no što se tiče brzih bilješki, trebalo mi je neko vrijeme da nađem file u kojem su zapisane...
    I bez obzira što sam Motorolin fan, nije to u redu...
    ma sve je to ok sto kazes i ja stojim iza toga..mene zivcira one glupe web vodafone kratice koje su oni stavili koje se ne mogu izbrisati. Zelim si stavit neke kratice koje koristim al zbog majmuna ne mogu stavit ih..(stavim ih al tek su od broja 12 ili 11 tak nest i ne mogu ih koristit prek tipkovnice ono meni pa broj)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao CyberLord
    I predpostavljam sad ti je e1000 zbog toga totalno neispravan?Neki ljudi stvarno vole da preteruju...
    Zadnji uredio JA_SAM : 04-04-2006 u 20:26

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije da je neispravan nego kad nešto novo kupiš očekuješ da sve redi kako treba , ko po špagi , a ne nešto s čime se neko u vipu igrao i nešto zasrao...i još te nakon toga vozaju i pričaju kojekave gluposti...
    mobitel je super i također sam motorolin fan , al ajde unatoč svemu cijena sve opravdava....

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    I predpostavljam sad ti je e1000 zbog toga totalno neispravan?Neki ljudi stvarno vole da preteruju...
    Ne, naravno da nije totalno neispravan... I uopće ne pretjerujem. Samo kažem da je normalno da za novac koji daš, dobiješ 100% ispravan uređaj... Jer, puno je manje onih koji znaju kako riješiti te probleme, nego onih koji ne znaju...
    Po toj logici ispada da bi ovu e1000 trebli samo kupovati oni koji znaju što rade...
    A to baš i nema smisla...
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo to nevidim uopste kao nespravnost telefona nego kao nedostak u vodafone firmware-u(predpostavljam da taj imas) ako je i uopste to upitanju
    ,a drugo ja stvarno neznam kako si iz mog posta uspeo da zakljucis da taj telefon treba da kupuju samo oni koji znaju sta rade.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sad fakat ne kuzim. KOlika je cijena tog uredjaja onako kad je s cistim SWom u ducanu s garancijom. Telefon ste kupili zato jer ste pustili sline na cijenu i znali ste da je Vodafone brandan i sad vam smeta. e ******. AKo stvarno ne vrsi osnovne funkcije onda je neispravan ali ste ga kupili pod nekim uvijetima i ima neki SW za koji se Vodafone potrudio kako bi personalizirao telefon i nadoknadio razliku u cijeni do pune cijene u ducanu.
    Ne vidim di je problem.
    dobar grah daleko se čuje

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fascinira me da oni u centrima ne testiraju sve i jedan uređaj... Kad sam kupovao mobitel u tele2, lik ga je otpakirao sastavio prošvrljao malo njim, ugasio ga pa ponovno upalio... kad je shvatio da sve radi dao mi je mobitel, nekoliko savjeta i onda naplatio... ona prodavačica ne može odbiti garanciju ako mobitel nije ispravan... ona ga mora uzeti... tek onda oni tamo gledaju jel vrijedi garancija ili ne... a sigurno da vrijedi jer sigurno ne bi ispravan mobitel nosio
    Seriously?

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a jel te koji puta fasciniralo koliko se dugo ceka u Vip centrima (ako si na njih mislio) i sad jos tomu dodaj testiranje mobitela . i nisam vidio da je netko rekao da je prodavacica odbila neispravan uredjaj uz garanciju.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A rekli su mi u Vip centru u Splitu da je engleski meni,znate li ima li di hrvatski meni i,videopoziv negdi sam čita da ne može za prepaid več samo za pretplatnike,jel to istina,i memorija jel 32 mb stavljeno več u nju ili 10 mb ?

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takvo pitanje postavi ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20464

jer je ovo tema za druge stvari.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    MOTOROLA Defy +
    Operater
    tele
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ČEKAJ malo sad zbob jedne je**** greške če ispast da mobitel NE RADI i daj je zadnje smeče... kak se ovo nije nikom drugom dogodilo???? JA IMAM E1000 VEČ VIŠE OD 6MJ I NEMA NIKAKVIH PROBLEMA S NJOM MOB RADI BEZ GREŠKE
    A KAJ SAD TI GLEDAS�

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ifrit
    ČEKAJ malo sad zbob jedne je**** greške če ispast da mobitel NE RADI i daj je zadnje smeče... kak se ovo nije nikom drugom dogodilo???? JA IMAM E1000 VEČ VIŠE OD 6MJ I NEMA NIKAKVIH PROBLEMA S NJOM MOB RADI BEZ GREŠKE

nitko nije rekao da je mobitel smeće i da ne radi pročitaj sve od početka pa će ti sve bit jasno....
    neznam di si ti kupovao tu svoju e1000 možda u slobodnoj prodaji , al ove iz vipa su malo zeznuli.... al još jedamput ponavljam to nije greška motorole nego vipa-a koji pod silom zaključava te mobitele i to još nestručno.....

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. E1000 set pitanja i odgovora
    By FlowBlow in forum Motorola
    Odgovora: 62
    Posljednji post: 03-08-2006, 23:02

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke