-malo se previse izvinjavas!
-zasto molis Nereda za povlacenje prijetnje?ono sto je rekao,rekao je!
-zasto ti je sad vazna kolegijalnost???
Printable View
-malo se previse izvinjavas!
-zasto molis Nereda za povlacenje prijetnje?ono sto je rekao,rekao je!
-zasto ti je sad vazna kolegijalnost???
Nadam se da si procita sta je pinokio napisao.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Evo nezelim se previse petljat, ali vidim da Mobman nije zasluzio kaznu i da je NERED pogrijesio u vezi kazne..:angel:
pa ne radi se o njemu,nego o pinociu!
@pinocio - za tebe samo dvije stvari.
prvo - prestani konačno provocirat po forumu, malo si za kolegijalnost i kontra nepotrebnih banova, ali zato na forumu neprestano provociraš (a da me ne pitaš gdje i kako, evo ti odmah par: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=148 , http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=161 )
a drugo - koliko si ti čovjek od principa, samo da te podsjetim da kad si ti bio, kako to lijepo nazivaš 'don kihot na ovom forumu', rekao si da te isti više ne zanima i da se nećeš vraćati, k tome naglasio da si ti čovjek od riječi i da je tvoja riječ čvrsta.
dakle, mislim da to dovoljno govori o tome kakav si, a u forumskom svijetu za takve postoji i oznaka - TROLL. pa ti nastavi dvolično s jedne strane promicat kolegijalnost a s druge istovremeno provocirat ostale forumaše na forumu. al pazi da te umjesto nereda ne dočekam ja, tada te na forumu više neće biti.
Ban od 5 dana je kazna!
Kazna za Off topic!
Moze biti i treba biti dodijeljena bez prethodnoga upozorenja forumasu ili obavijesti na PM!
Dodjeljuje ju moderator, super moderator ili administrator, stupa na snagu odmah cak i ako se clan kojemu je dodjeljena, ne bi vjerovali, sa time ne slozi!
Inace vrijedi gore navedeno! U ovome slucaju, smatram, kako je mobman, popio ban samo zato jer je neredu odgovorio istom mjerom kako je ovaj i zasluzio. Da je ban bio kazna iskljucivo za off topic trebao je biti dodijeljen i prije PM - a, i bez PM - a, i to barem desetorici koji su mlatili praznu slamu u toj temi. Cinjenica da je dodjeljen nakon PM - a svjedoci o tome kako je ovaj ban, A NAPOSE NACIN na koji je dodijeljen i obrazlozen, samo demonstracija sile, sto definitivno ne bi trebala biti privilegija koju bi si moderator trebao dopustiti.
U sferu PM - a smatram da ne treba ulaziti. Izvlaciti necije PM ove i postati ih na forum nije u nicijemu interesu. To ne zelim komentirati, uostalom ove prizemnosti i plitka vrijedjenja u dva navedena PM a, nisu niti dostojni komantara, jednako kao niti ona besmislica o odricanju piva i cevapa u svrhu samokaznjavanja...proizvoljni purgatorij...bljuv!
Da se mene pita svi koji su uopce nesto postali u navedenu temu o Milosevicu, trebali bi popiti ban na barem 5 dana, da slobodni od foruma mogu, nesmetano u medijima ispratiti sve bitne detalje tako prevaznoga dogadjaja!
Pored toga staviti temu na javni forum, kako je netko "otego papke" pa bio to i Milosevic, u najmanju je ruku neukusno.
A pinocio...ne glumataj!
Nije to bilo samokažnjavanje, to sam ja napisao, i trebalo je malo smiriti strasti... No, svatko ima pravo na svoje mišljenje...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
= Citat =:
Izvorno postao mobman
Šta pi*diš na takve stvari? Koja je uvreda reć da imaš pol mozga ili jel znaš latinicu čitat? Ovo s mamicom koja te drži za ruku isto? :retard: Pa šta ti nikad niko nije reko nešto gore? Opusti se :japan:
u redu misim da je sad svima nakraju jasno da nisam dobio ban radi offtopica nego to što sam se usudio progovoriti i vratiti moderatoru neredu na uvrede....al nema veze , ja sam od početka znao da ću ja izvući deblji kraj jer to je ekipa koja se dobro zna i štiti leđa jedan drugome, ja sad prihvaćam ovaj ban jer vidim da mi se uzalud truditi oko toga , al nije meni ni nije stalo baš do tog bana nego je to više pitanje principa.. odnosa moderator - forumaš..... neznam zašto je nekima toliki problem priznat svoju grešku...al u to neću ulazit.... ZNAĆI PRIHVAĆEM BAN (iako ga nisam zaslužio)
a ovo ni ne želim komentirat...= Citat =:
Izvorno postao smartphone
i još jednom H_V_A_L_A ljudima koji su me podržali....
Hahahah, koji LOL, barem se čovjek može ovdje nasmijati malo...= Citat =:
Izvorno postao mobman
Eto, odoh se ja sramiti u kut... :bunny:
pa ako ovo nije dokaz tvoje nekulture... onda što je?.... mogao sam ja tebe oprat za ovo na puno bolji način.... al onda mislim da bi mi produžili ban kojeg ionako nisam zaslužio , a to se meni ne isplati...... šta ćeš nismo svi zaštićeni od bananja kao ti i još neki.....= Citat =:
Izvorno postao gog
1. izgubio sam pola sata da bih ovo pročitao ovu bibliju ( ali nisam sve) ali pošto sam bolestan imam vremena ;D
2.Ako je korisnik upozoren da ne offtopičari to nebi trebao i zaslužuje javnu opomenu kao naprimjer što je sodom upozorio mrcina. a da je on nakon upozorenja nastavio tek onda zaslužuje kaznu od 5 dana čak i više ( nešto kao u nogometu prvo žuti - javna opomena pa tek onda crveni a ako je u nekoliko tema offova isto kazna (2 žuta u dvije različite utakmice)
ma ne radi se tu o nikakvom offtopicu , oni se sad izvlače na to... jer mene moderator nered nije bannao zbog offtopica nego zbog toga sto sam mu se usudio odgovorit na uvrede ,a i sam mi je to dao do znanja zaključit..... prema tome smatram da ovo nije fer.... neznam zašto je toliko teško priznati grešku? , pa zar je to ispod časti?.... ja sam napisao za ono sto sam mu odgovorio da nije bilo fer od mene , on meni da je i on mogao to lijepše napisati a nije... pa onda nakon svega mislim da je najmanje što su mogli učinit za mene maknut mi ban.... još jedamput ponavljam za mene je to pitanje principa.... a ne bana .... ja ionako nisam previše aktivan na ovome forumu a to možete i vidjet da sam regan 2004 a imam 41 post.......
vjeruj, jednim večim dijelom da nije nereda ne bi se ti mogao ni logirati na ovaj forum, a kamoli biti banan. Budi i ponosan kaj te on zbano jer vjerujem da si čak i prvi čovjek kojeg je on zbanao ( prošle i ove godine sigurno ), stoga sam procijeni koliko si mu digo tlak. Moj savijet ti je da odslužiš kaznu kako ti je i zapp reko i pichis dalje. Gog ti je samo htio dat do znanja da povečaš malo doze muškosti, a ni u kojem slučaju s primisli na bilo kakvu uvredu. Vrijeme liječi rane, offtopičario si, odsluži kaznu....ko zna, možda češ i ti mod biti jednom.
ok... tomo cijenim tvoje mišljenje...... a o ovim dozama muškosti bi stvarno mogli razgovarat jer tako kako se gog ponio prema meni tako se ni najveće mlakonje ne ponašaju..... da neznam tko je i koliko ima god mislio bi da je klinac od 12 god.......= Citat =:
Izvorno postao tomo
Za početak valjda vam je jasno da bi svi nakon prvog zappanovg posta u ovoj temi mogli pobrati ban (uključujući mene)?
Nije?
Evo:
Drugo (kad ste već krenuli), Nered je obavijestio zappa i mene o bananju mobmana te sa zamolbom da netko od nas otvori ID temu za mobmana jer je bio u žurbi, no mi također nismo u to vrijeme bili u situaciji, i eto, pakao se otvorio...= Citat =:
Izvorno postao zappan
Čovjek je lijepo rekao, na latinici (ne na čirilici), nemojte oftopičarit!
Što se tiče PM-a... isprika svima ali za mene je totalno pizdunski iznostiti PM-ove u javnost! Koliko sam se ja 'naslušao' sranja i pizdarija i uvreda od raznih forumaša, pa to nikad nisam iznosio da svi vide. PRIVATNA komunkikacija je PRIVATNA. Ostalo ne želim komentirati.
I sad opet pozivam da se malo pogleda citat od zappana u ovom postu, pa da se ne trkelja gluposti.
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
znam ja da je privatna komunikacija , privatna komunikacija , ali poslije te privatne komunikacije sam ja banan! meni ni u kom slučaju nebi palo na pamet otvarat temu o tome kako je mene reko vrijeđao na pm! baš me briga ono sto se meni sviđa kad mi neko kaže na pm ja prihvatim , a ono što ne kroz jedno uho unutra a koroz drugo van:) .... ali ja sam nakon toga i zbog toga banan i mislim da je prema meni učinjena nepravda.... pa mislim da je ok da i drugi vide o čemu se tu radi...uostalom nemamo što skrivati....
I DA DOSTA OFF-a I ISPRČAVAM SE ZAPANU ZA SVOJE OFF-anje u gornjim postovima!
Originally Posted by zappan
dalja rasprava o neredu više nije predmet ove žalbe, niti pripada u ovu temu niti ovaj forum. ako netko želi dalje o tome - znate gdje i kako.
sad ću kaznu i obrazloženje napisati tamo gdje pripada, pa molim da se ova tema nastavi dalje samo ako se smatra da razlog bana jest predmet žalbe.
I MOLIM VAS DA BAR OD SAD POŠTUJETE OVO.....
ili mislim da bi bilo najbolje , pošto smo si svi sve rekli , i na kraju krajeva ja sam i prihvatio kaznu prema tome mislim da je najbolje da ovu temu :closed: