pa kod nas je vario došo prije kojih mjesec dana,tako da ga nije baš za otpisivat ovako :)
Printable View
pa kod nas je vario došo prije kojih mjesec dana,tako da ga nije baš za otpisivat ovako :)
ako samdobro shvatio 9100 bi trebo bit oko 3600 kn
Moram priznat da me je Vario (9100) zagolicao, ali mislim da ću ipak pričekati neki novi model s jačim procesorom.
EDIT. Evo to bi mogao biti 9600
http://www.mobile.si/pda/predstavitev-qtek-9600.html
Ono što je zanimljivo:
-300 mhz
-2.1 mpx
-UMTS/HSDPA
-jog-wheel
= Citat =:
Izvorno postao abd
Pa onda se više isplati uzeti Vario za 3300kn...
Toliko o tome da će Qtek biti jeftiniji...
9100 ce biti 4800 kn, a vario je po toj filozofiji 9kn
Pa čekaj, sad ništa ne kužim??= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Što nisi rekao da će kad dođu biti jeftiniji od Tmobilea?
A ovako izgleda da je Vario 1500kn jeftiniji od 9100???
Vario nekodiran, bez ugovora u Tmobileu dođe 3300kn.
IMHO Vario ti nece nikada dati u Tcentru jer nemaju dovoljno niti za poslovne korisnike, dakle bez potpisa iz prve ruke mogu reci da ne ide (da se moze usaetati i kupiti ga za 3300 kn to bi bio najbolji bestbuy)
plus to sto su lockani na ht, to se lako rjesava ali garancija je garancija..
Pa evo, usporedbe radi, Qtek 9100 u Sloveniji košta 168.000 slt. A to je malko iznad 5000 kn.
U t-comu ti ga mogu odlockat i onda ti ostaje garancija, samo što ga moraš kupit po cijeni samog uređaja(znači po cijeni od 3300kn). O tome se raspravljalo više puta a ja sam na taj način odključao compacta= Citat =:
Čekaj, sad ne kužim zašto je onda Qtek toliko skuplji? mislim u čemu je fora. 3300 i 4800. Nije baš mala razlika.
zato sto HT prodaje MDA po cijena smanjenim za poslovne korisnike, ali ne daju bilo kome - probaj odsetati u t-centar i pitaj da ti prodaju "samo uređaj"
Evo, odma ujutro idem na rivu u T centar i pitat ću. Moram li stavit kravatu? ;D
Baš i nije istina po mome iskustvu, ja sam ušao u t-centar pitao imaju li MDA Compact, tip je rekao "Imamo još jedan" a ja odmah rekao "Uzimam!!". Niti sam bio obučen kao poslovni čovjek niti sam poslovan čovjek. To bi bila diskriminacija te povreda ljudskih prava da uređaj imaju u ponudi a prodaju ga određenom krugu ljudi= Citat =:
Da, ako u TMobileu kupiš sam uređaj po njihovoj punoj cijeni, mailaš im račun, a oni tebi ulock kod.
Ove Qtek cijene su smijurija, pa za nešto poput Varia nikad ne bih izdvojio 5000, toliko dobrih Symbian Nokia kupim za te novce.
Koliko će tek onda koštat MDA Pro???
Nisam danas stigao pogledat, ali u ponedjeljak ću sigurno.
Enivej, jako mi se sviđa ova stvarčica, oduvjek sam želio PocketPC s mogučnošću telefoniranja. Do nedavno sam nosio dva moba i ogromni Ipaq 4700. Znam da ako se odlučim na vario/qtek, neće biti sve tako lijepo k'o na Ipaqu, al ebiga...... nemoš i ovce i novce
Ma ja sam se bio obradovao ovoj vijesti, kako će Qtek biti jeftiniji, pa sam mislio možda uzeti MDA Pro (ne znam Qtek oznaku), ali sad kad vidim da će Vario biti 4800kn, onda će pro sigurni biti 6-7k kn.... Previše!
Qtek oznaka je 9000. Ali ovo više nije ni telefon, ni PocketPC s funkcijom telefona, ovo je skoro pa laptop ;D
Evo, taman sam se vratio iz T cenra i da sam htio, bez problema sam mogao kupiti bilo koji MDA uređaj pa tako i Vario i to po onoj cijeni o kojoj smo diskutirali, tako da ona teorija da neće da prodaju ne drži vodu.
Još mi je koka (plavuša, aiiiiiiiiiiiiii) rekla da se može unlockati, ali se gubi garancija.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
???
Koliko sam je skužio, ako ti oni pošalju kod, garancija mora vrijediti... Sad mi nije jasno...
Uostalom, ovo samo potvrđuje da Qtek po tim cijenama neće polučit veliki uspjeh
(Qtek 9100-4800kn, Mda Vario 3300kn).
Ko će ih znat, ni sami ne znaju šta prodaju. Možda zato jer je plavuša
= Citat =:
Jel ti imas neki razlog zbog kojeg toliko zastupas teze koje uopce nisu istinite, i koje uopce nisi provjerio? Da si ti barem jednom usetao u T centar, ne bi ovako na pamet tvrdio ovo sto tvrdis. Isto kao i Skyward, u T-Mobileu sam kupio uredjaj, odkljucali su mi ga i sad je u njemu TELE2 kartica, i imam ganranciju. Zato s duznim postovanjem, prestani ljudima davati pogresne informacije.= Citat =:
Koliko znam i u mom je Variu TELE2 kartica i kupljen je u T-centru uz punu vrecicu vezica i drugih poklona, a ima i garanciju, doduse samo godinu dana ali to je opisano u drugoj temi.
Pozdrav.....
ponovit ću MDA Pro zakon ponude bio mi je otključan i radio bez greške a uz garanciju i ugovor za mobilni internet bio je 4800 kn
@Sky; kokibj Ajde pliz, koja je točno procedura odkodiranja Varia? Na koji mail da šaljem račun? Zvao sam službu za korisanike i oni mi isto kažu da gubim garanciju ako odkodiram. Da nije ovo neka nova politika?
Mislim se da kupim Varia, jer je očita razlika u cijeni.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo Mile, procitaj moju prepisku s njima:
Postovanje i lijep pozdrav.
Imam namjeru u T-Mobileu kupiti uređaj MDA Vario.
Namjera mi je kupiti ga bez tarifnog paketa jer već posjedujem 098 GSM karticu od firme na kojoj imam benificije.
Paralelno sa postojećom karitcom, na drugom GSM uređaju koristim i jedan VIPMe broj.
Želja mi je u MDA Vario uređaju koristiti obje kartice.
Zanima me da li je moguće izvesti unlock MDA Vario uređaja koji je inače kodiran na Vašu mrežu.
Vaš unlock mi je ključan momet u odluci kod kupovine uređaja.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Lijep pozdrav
Postovani gospodine,
zahvaljujemo na Vasem upitu, te Vam nize dostavljamo odgovor.
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM uredjaja, osim u iznimnim slucajevima i kada nam korisnik posalje orginalni racun kupljenog GSM uredjaja po cijeni samog uredjaja.
Slijedno tome, kako bismo Vam dostavili kod za otkljucavanje uredjaja T-Mobile MDA Vario, molimo Vas da nam na ovu istu e-mail adresu posaljete orginalni racun kupljenog uredjaja, Vas korisnicki broj (iz T-Mobile HR mreze) i IMEI broj mobilnog uredjaja.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na istu e-mail adresu. (t-mobile@t-mobile.hr)
Srdacan pozdrav
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1500
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail:
Web: www.t-mobile.hr
Nakon toga sam im poslao sken racuna, IMEI, i brojm moba (na koji me nitko od njih uopce nije zvao ili provjeravao) i dobio mejl u roku od dva dana:
Postovani gospodine,
zahvaljujemo na strpljenju te Vam saljemo kod za otkljucavanje MDA
Varia: XXXXXXXXXXX.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na istu e-mail adresu.
Srdacan pozdrav
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1500
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail:
Web: www.t-mobile.hr