To se zove Cosmo Kramer sindrom(Seinfeld anyone?)= Citat =:
Izvorno postao Compov
Printable View
To se zove Cosmo Kramer sindrom(Seinfeld anyone?)= Citat =:
Izvorno postao Compov
I onda me pitaju zasto ja volim kucu :D :D :D
Uglavnom ja bi ovome Babunu pojasnio kako stvari stoje :)
Evo na mom blogu detaljnije ;)
ajme majko,to trebate vidjeti..moji susjedi -to je komedija..a na moru? pih.. :lol:
zato jedva cekam da se preselim u zgb
S ovom divnom viješću sam završio ovdje
Znači ti si solo doma, baba ti bez pardona uleti u stan i vas dvoje ugodno čavrljate...;D ;D
Tako ti i treba kad slušaš one pjesme u pozadini.
Jel ti ne čitaš predhodne postove? Rekoh da su mi frendovi otišli par minuta prije nego je ona došla pa je ostalo svirati... Babu sam pustio iz razloga da je snimim i da se ti imaš čemu smijati ne da ugodno čavrljamo!!!= Citat =:
Izvorno postao member
to se kod mene cjeli dan slusa :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
nece valjda glupu severinu :-/
nego, trebao si raspalit muziku na najace da vidimo reakciju babe
Ovo o čavrljanju je bila ironija, očito neshvačena.= Citat =:
Izvorno postao Compov
A kod drugog dijela i dalje stojim.;D
Pa s obzirom na viđen vokabular "babe do vrata" vjerojatno bi se još i više nasmijali svi skupa heheh= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Samo da velim: Babe više nema odvežena je u umobolnicu popovača... pod ključem je jer dosađuje svima ;D ;D ;D
Ali zato sada imamo "susjeda" iz druge zgrade... taj nije normalan... tačkama skuplja željezo pa prodaje... Radi neku kiselinu pa djecu pokušava špricati s tim... uglavnom policija ga je par puta provodila ali nema dokaza... također posere se u stubište pa razmrlja po zidovima... evo slika... a budem slikao i njegova vanjska vrata... sva obljepljena slikama lol
http://img334.imageshack.us/img334/1/srdar6sa1bs.jpg
@Compov
Ti si jos dobro proso, tj tvoja susjeda je "dobrocudna"
Prica o mojoj susjedi u zgradi do:
Zena nekih 45-50 god, doselila se u zgradu do moje na drugi kat, zgrade su smjestene unutar parka s nogometnim igralistem > opis mjesta dogadjaja :)
Primjer prvi:
Mog frenda suseda iz tece zgrade (decko malo punasniji) zvala na kolace i mljeko, da ce ona njega hranit i stalno mu radit kolace (frend je u to doba imao cca 22 il 23 god). Naravno odjebo ju i od onda izbjegavao
Primjer drugi:
Frendica sjedi s deckom na klupi u praku, prolazi ta zena i ko fol je primi bol u ledjima, sjedne ona do njih da se odmori odnosno da ju pusti bol u ledjima. Pocne zena govorit frendici: kaj jesi ti ikad rodila?, pogledaj se kak si mrsava ti nikad nebi mogla rodit!, kaj ti opce svom decku mozes pruziti?, pogledaj mene, pogle kakvu sisu imam (prima se za sisu i demonstrativno mashe njome decku pred nosom), primi se ti prave zene ostavi ti ove mrsave (rukom hvata frendicinog decka za nogu, dok drugom rukom, primice njegvu ruku svojim sisama).
Rezultat, frendica s deckom pobjegla glavom bez obriza :D
Primjer treci:
Pocela razbijat sve u stanu, namjestaj, skoljku > voda pocela curiti u stan ispod, bacala tanjure van kroz prozor, vikala da ce zapalit stan i cijelu zgradu..
Rezultat: susjedi pozvali murju, murja pozvala hitnu, hitna dala injekciju za smirenje i via Vrapche.
Od onda je nema kod nas :D :)
Stavarno Su Lude Te VaŠe Susjede ,ja Hvala Bogu Nemam Problema!!!!;d ;d ;d ;d ;d
ajme pa di vi zivite
e baš to, čitam ovo i ne vjerujem.... Compov, moja sučut..... ;D
skini si i video, ništa se ne vidi iz tih slova :)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ovo nema veze s susjedima ali eto... samo da vidite kakvih ovdje sve ima...
Danas sam vidio lika dok sam čekao recept... naime nogavica mu je vjerojatno poderana pa je kvačicom zakačio da ne visi evo slika:
http://img20.imageshack.us/img20/8169/abcd00017qq.jpg
moja susjeda je jos opicenija pravimo mi kucu dođe susjeda i kaze kako je nasa kuca usla na njihovo zemljiste i moj stari plati geodetu da se dokaze da nije u pravu kad je geodeta izracunao nakraju je njezina kuca bila na nasoj strani lol.(stari bezveze bacio 1000kn na geodetu bolje da je meni dao za mmc)
trebali ste iz nje izmusti pare...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
ma bar smo je se rijesili,ali ja nevidim razlog da neko sere za pola metra da je moj stari kreten on je mogao dic tuzbu i morali bi rusit kucu= Citat =:
Izvorno postao Compov
a evo kakvu sam cestitku ja dobio danas ujutro looool a nisam uopce parko na pol ceste
http://www.imagesforme.com/images2/2966P1011737.jpg
a na poledini tog papira je ovo
http://www.imagesforme.com/images2/6399P1011738.jpg
:rotfl:
ti njemu napiši velikim slovima NE SERI!!!
Eto sad prvog susjeda kojeg sretneš u kladionici penal u vugla...
@Compov, Smrt...:klap: :rotfl:
evo da dignem temu, ova mi je zanimljiva :D
ima li još susjeda ovakvih?
ja imam.. jedna skroz luda. Što god napraviš (ili ne što je najgore :jehon:) ona ti ''sjedne'' na zvono doma. Jednom mi je uletila da sam ja nju popljuca sa balkona, da joj je sve ostalo po ruci i krpi, a nisam bio ni blizu balkona.. Što je najgore, ona kad je ušla rekla je da joj je to bilo prije 30min.. wtf?? ako nebi oprala, bar bi se osušilo do tada :)
dobro nije to sve.. često uleti onim ''Cosmo Cramer sindromom'' još cila smrdi po ugnojenim (:D) ribama.. počne se derati, nešto priča s mojom mamom, a tata spava na kauću odma blizu.. i onda tako nakon 15 minuta kaže, o oprosti, jesam li te probudila..
Onda jučer mi je došla da nama curi voda i kupaonice, i da joj doli trebamo piturati njenu.. je da.. čak smo zvali majstore da nam vide i kažu da je sve u redu s nama.
I ovo mi je legendarno.. ona obično ide negdi na selo i ostane tamo nekoliko mjeseci (dana, što ja znam) i tako jednom ostala cijelo lito.. a na balkonu (koji je ispod nas) ostavila kumpire.. kad je to zasmrdilo nakon nekoliko dana.. joooj
[nadam se da ste bar dio pročitali :)]
imao sam i ja jednu. mislim jos je tu, al vise nije takva. posto sviram gitaru doma (elektricnu) onda cim pojacam malo jace (sve je to u granicama normale) odma se spusta dole i pa mi zvoni i kaze da je prejako, da stisam, pa joj samo zatvorim vrata. a jednom kad sam bio sam doma sam tocno u 2 sata (kad je kucni red) nafrljio pojacalo do kraja i svirao tako jedno 10-15 min. mene je glava bolila posliej toga, a nadam se i nju. ako je i zvonila nisam cuo.
a onda njena susjeda (obe su povise mene. ja sam na prizemlju) stavlja vanka sušit skroz mokru robu, pa mi lijepo svaki put kad izlazim vanka pada po glavi. i nakon par majcinih upozorenja ona opet po starom, pa sam jednom kad sam isao u skolu, usput uzeo šaku zemlje i lijepo sve bacio u svjeze oprane plahte.....sad se sjeti i upali centrifugu :)