Pametno....prvo treba malo sacekati da vidimo sto ce Njemacka konkurencija ponuditi.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Printable View
Pametno....prvo treba malo sacekati da vidimo sto ce Njemacka konkurencija ponuditi.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Apsolutno treba odvagnuti, ali ako je omjer cijene i kvalitete "tu negdi" onda biram hrvatsku firmu, iz vjerskih razloga ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
a mislim i ja isto kenjam... kakvo crno raskidanje ugovora??!!
koristim ovo dok mi ne istekne ugovor, kad istekne vidjet ću šta ću... ma sve je to zapravo istooo njesra... h1,t-com, žnjp-com... :-/
evo Mile mislim da te T-Zombix uočio: http://tzombix.blog.hr/arhiva-2006-03.html#1620725266
Maznuo mi je sliku.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Drugi put ću zaštitit kopirajtom ;D;D;D
Evo da malo dam informacije, imam nekoga kod tehnicke sluzbe u t-com rekao mi je da rade na novoj ponudi brzina ali izgleda da ce de to tek poslije ljeta dogodit... Ako je to to da se t-com poceo brinut kako osigurat korisnike.
Ebiga, vrijeme je novac a novac vlada zemljom tako ti njemci govore.
Nadam se da su se vec poceli bojat konkurencije...
Morat ce oni sniziti cjene i prije ljeta a bogami i dici brzine !
Malo po malo wimax se primice ... koliko mi je jedna pticica na grani rekla u par vecih centara se ocekuje nagli "procvat" wimax-a :)
Pozdrav
vezano uz ovaj h-1 vdsl, dostupan je izgleda u par zgrada na Žnjanu u Splitu.
Što je lijepo živjeti na Žnjanu :D al hebiga ja neživim na Žnjanu. Blago tebi Mile.
Ne živim ja na Žnjanu, živim u Solinu, a ova ponuda mi je došla za poslovni prostor koji koristim, ali nije ni on na Žnjanu, nego malo bliže centru. E sad koga oni *ebu? Uostalom nisam ni zvao, jer mi trenutno nije interesantno, a kad mi bude, vjerovatno će cijeli grad imati. Ako se smiluju, možda bude dostupno i u Zagrebu i u Kutini ;D Pozdrav Frish ;)
Mislim, uopće davati ponudu za par poslovnih zgrada u jednom dijelu grada je pomalo bezveze... Najteže i najskuplje je privatnim korisnicima, a oni se i dalje udvaraju poslovnim... Znam da tamo leži velik dio zarade, ali sigurno ne veći...
@Mile
pozz i tebi ;)
Evo dakle to je samo za Žnjanske blizance... http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=71351
Zašto sam onda ja dobio za Ulicu Ruđera Boškovića???
asti na mom si kvartu, ovo daje nadu.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
neznam možda da ih nazoveš 0800 05 05
E jebi ga sad, ja nazvao i ženska kaže da trenutno za spomenutu ulicu usluga nije dostupna, ali su poslali ponudu određenim poslovnim korisnicima koji su ispunjavali neku anketu prošle godine. Ne sjećam, ispunjavao sam razne ankete tada i za optimu i H1 i štajaznam. U svakom slučaju, usluga će biti dostupna "uskoro".
E sad bi bilo plača, da nisam kojim slučajem vezan s ugovorom za MaxAdsl
Ja zivim u splitu takoder, mozete mi reci za koje to ulice vrijedi, i jeli moram umati prikljucak i t-comu, ili se izvrsava h1??? Malo pojasnite! Hvala!
Kako stvari stoje, to vrijedi za par zgrada na Žnjanu. U svakom slučaju nazovi H1 i pitaj.
prognoziram veci pad cijena dsla ovu jesen. h1 ce postat dostupan u jos par gradova, a onda ce t-com opet snizit cijene (tako ti je kad si velik)