ako su ovo prave cijene,napravit če pravi boom, zvuči fenomenalno.
ako su ovo prave cijene,napravit če pravi boom, zvuči fenomenalno.
Evo crno na bijelo. Ali ne kužim zašto nemaju ništa na svojoj stranici. Toliko mi je nevjerovatno da sam pomislio da je prvoaprilski zajeb s obzirom na datum. Uglavnom treba potpisat ugovor na 12 mjeseci. Prikljuak mukte, modem mukte, tri mjeseca mukte.........
ovo izgleda odlicno
ovo je famozno, f e n o m e n a l n o nadam se da nije sala, ako nije sala, onda je ovo famozno, f e n o m e n a l n o to sam cekao!![]()
cekaj, za 178kn mjesecno ja imam brzinu 768/128 i FLAT?
ja sam se isto prijavio za njihov dsl prije nekih 3 mjeseca
edit: a ne, ja se prijavio za optimin dsl...
dakle treba telefon prebaciti na h1 da dobijem tu ponudu za dsl?
Zadnji uredio flOoKi : 08-03-2006 u 21:14
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Znao sam da cu pozaliti sto sam potpisivao ugovor s T-comom na godinu dana ADSL-a!
pa onda zasto si potpisao?Izvorno postao xianfu
![]()
eto nije mi bilo tesko i nazvah sluzbu za korisnike u H1 i ljubazna teta ugodnog glasa mi kaze da se to odnosi samo samo na split i na tocno odredjene poslovno stambene objekte u splitu, sto znaci da smo mi kontinentalci i dalje prepusteni na milost i nemilost t-com a a ako ova primamljiva ponuda bude prosirena na ostatak lijepe nase, kaze teta bit cete obavijesteni na nasim stranicama.
Koliko god mi zvucalo nevjerojatno, to nije nista bolje kada ljudi to nemogu koristiti (rijetki su koji mogu, ali cak ni svi iz splita ne mogu). No eto makar neki znak da se nesto pokrenulo. Ovo zasad ne znaci da ce t-com povecati brzinu niti rusiti cijene.
Nece se jos nista dobro za nas korisnike adsl dogoditi prije kraja ove godine. Cak i da se sutra lokalna petlja raspetlja. Sjetimo se samo wimax-a prije koliko su dodjeljene koncesije i kakva je ponuda wimax-a danas = 0.
Nadam se da sam u krivu...
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
svaka cast,jedini moj problem je sto sam potpisao sam iskonom prije malo manje od 2 mj![]()
i šta sad ako sam potpisala ugovor sa t-comom??? kaj ne mogu raskinuti ugovor ili slično??![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A znas onu: Mladost ludostIzvorno postao flOorKilla
![]()
Moze raskinuti, ali mora platiti pretplate za sve mjesece koji su joj preostali u ugovoru.Izvorno postao cyberphere
Izvorno postao xianfu
točno, jasno PDV uključen. piše ti sve u ugovoru, mada tko to čita anyway
Dali se kod H1 moras fiksnu prikljucit da bi imao DSL ili netreba?
Jer ako da onda mislim da su cijene telefoniranja puno jeftinije itd.
Mile dali imas fiksnu liniju od H1 ???
što je lijepo živjeti u Splitu![]()
Hehe jay
I ja sam potpisao za Maxadsl na godinu dana i ističe mi u 7 mjesecu. Toliko ću se strpiti. A tada bi već trebao i proraditi triple play.
A glede dostupnosti usluge, ovako. H1 (Portus) je ipak splitska firma, pa je logično da će Bog prvo sebi napraviti bradu
******, pogledajte kako je sve drugo teklo, od Zagreba počinje, a u ostale krajeve, kad stignu.
Mislim da će do jeseni biti dostupno u cijeloj državi, barem u ovim gradovima di je trenutačno dostupan ADSL.
Ja ću ovo uzet sigurno u 7 mjesecu, ukoliko ne bude još boljih ponuda od drugih operatera.
ja neznam meni se cini da ti se i vec sada isplati uzeti kod H1. Makar ako si do sada koristio 512 FLAT. To te kostalo 379 kn, pa sada mozes uzeti paket od 512 i placati mjesecno 99kn + H1 178 kn za FLAT i brzinu od 768 = 277 kn iliti 100 kn jeftinije od onoga sto se placa za maxadsl, naravno ako si koristio flat.
Dakle isplati se vec sada uzeti pogotovo za ova 3 mj bespla.
Jedini problem bi ti bio jer ces potpisati na godinu dana, a onda ako t-com poveca brzine ili smanji cijene, ili oboje onda si se za*ebo.
Ma ja ti koristim paket od 2 GB i nije mi uopće napeto da se trenutno prebacim na flat. Fino ću sačekat da mi isteknme ugovor i onda ću vidit, kao što rekoh.
dobro nisam znao da nemas flat. Ja bih isto cekao iako imam flat, jer ce konkurencija (t-com) spustiti cijene ispod ovoga sto nudi h1 cim postanu dostupni siroj populaciji(H1).
Tako je. Ono što je znakovito je - Epur si muove![]()
Hebiga mile kad vidimo ponude od H1 flat 2048 za 458kn mislim da je to SUPER cijena. Ali kako sam primjetio pravi se anketa u T-Com centrima za usluge T-Coma, osjetim da se njemci pripremaju za nove ponude te da ce izbaciti nove cijene...
Ali meni se vec T-Com gadi da jedva cekam da konkurencija se malo razgradi i da se prebacim na drugi provider...
Bookmarks