a ja ne vidim da je itko pljuvao po nasima i kritizirao ih :confused:
Printable View
a ja ne vidim da je itko pljuvao po nasima i kritizirao ih :confused:
= Citat =:
NIKO bas si NIKO
= Citat =:
nijedan njegov nastup nije bil nista vise od ovoga kaj je jucer pokazao. kad netko nemoze onda nemoze.
Ma nije da ja branim covjeka nego decko igra sasvim solidno(ne idealno) i mislim dostojno repke. Sad nemozete ocekivat da ce mali rijesiti svaku utakmicu i svaku utakmicu gledat samo po tome kako je Niko igrao! Jos dok je bio u Dinamu, a i sad kad je u Hajduku, svaka utakmica koju su izgubili je bila njegova krivica!= Citat =:
ajmo mi pokrenut peticiju protiv kranjcara
nisam nazvao temu pljuvanje nike, jer ipak je ovo prica o repki. ovo zadnje (peticija) je bila sala. uglavnom ja sam iznio svoje misljenje o igracima. kaj god svi vi rekli, ali mislim da on nije za prvu momcad. ni u jednom trenutku nisam to pomislio zbog toga kaj igra u hajduku. ovo je repka ponavljam. nek igra, ali nije za cijelu tekmu. ima ipak boljih igraca. niko nije kriv kaj je takav. njega su ovi u dinamu zaje...i. bio je premlad da nosi teret koji je nosio. uglavnom mislim da nije za repku. blijedo igra odkad je poceo za repku. evo necu vise reci nista u vezi nike. povlacim se da ne bi doslo do svade
tocno, on nije za repku i to je gotova prica. ali ebes ti to kad njega forsiraju svi jer on je nas lepotan sa lepom kosicom, umisljeni ronadhino.
ma ajde nije on los, vjerujem da ce kad tad biti onaj pravi fudbaler, zaigrati za repku ali jos je premlad.
ma on je dobar igrač, ali mora prvo izgubiti 10 kila i početi trčati ko mali Modrić, njega je bilo po cjelom terenu
Nemogu vjerovat da smo dobili Argentinu :) Pa to je super, šteta šta sam gledala samo prvih 20 minuta...Samo da budemo takvi u Njemačkoj!
Sta cemo im tek mi uraditi? ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
Ne zaboravi da je Modric iz Mostara presao u Dinamo ;D
Argentinski mediji: Dobro je da su Hrvati jači od Srba!= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=309725
Ha,ha..... samo se tesite.... nadam se da cemo se sresti na mundijalu....
I ja se nadam! :)
kakve veze ima kaj je iz Mostara prešel u Dinamo, kolko ja znam iz Intera, a dolje je bil samo na posudbi...
Nemoraju naše reprezentacije, al poneki kombi ili autobus sigurno hoće !:evil:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Lol.... pa ko ce onda navijati za vas posle tih susreta? ;)= Citat =:
Izvorno postao member
p.s.ajd nemoj o tome,popicemo banove ;D
i ti i ceo srpski svet....;)
ahahahaha...
nesto mi govori da cemo i mi i srbija proci skupinu i sastati se, neka pobijedi bolji :)
Daj boze.... bilo bi lepo....= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla