pa kaj niko nije gledal tekmu
Evo da cujem vase misljenje. da igramo ko u drugom poluvremenu moglo bi bit svega u njemackoj. ali predlazem cici da si makne sineka iz momcadi, jer mislim da nije zavrijedio ni klupu repke, a kamoli prvi sastav. i neznam kaj je cekal s modricem do sad. svaka mu cast. mislim da je zasluzio prvu momcad i mjesto zvijezde hnl-a nike kranjcara. NIKO bas si NIKO.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
pa kaj niko nije gledal tekmu
Imali su Argentinci u Meksiku Maradoninu 'Božju ruku', a mi sinoć Šimićevo 'Božje rame'....Koji car, taj Šimić...
Testis unnus, testis nullus!
nisam gledao ali sam cuo da je bila super utakmica,sad zalim sto nisam pogledao...ali bravo nasi![]()
ak moze ronaldo s rukom, onda moze simic s ramenom. ali kranjcar nije zasluzio uopce repku. on ce nas zaje..t na svjetskom sa svojim neznanjem i svojom debljinom
da ok smo igrali, ali to nije ona prava argentina...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma igrali smo super u drugom poluvremenu!
@ExCenTric- Niko je igrao sasvim solidno i imao nekoliko super lopti, pogotovo ona prema Prsi koja je zamalo zavrsila golom i preboli vise prijelaz svinje debele u hajduk.
da je igrao Dinamo - argentina dobili bi jedno 5-0
@kresoml ma briga me za njegov prijelaz. da je kaj vrijedio ne bi ga dinamo pustio. imao je par poteza, ali mislim da ga to ne spasava. ipak je on poluspica i trebao bi se malo vise otvarat i malo vise bit u doticaju s loptom. moje misljenje je da nije zasluzio to mjesto, a posto mu je stari izbornik on ga nece mijenjat. danas opet u novinama blijeda igra kranjcara. nijedan njegov nastup nije bil nista vise od ovoga kaj je jucer pokazao. kad netko nemoze onda nemoze. nemozes ga tjerat ak ne ide. ak misli tak igrat na mjestu poluspice, onda je bolje da igramo s deset igraca.
floor slazem se s tobom. mislim da bi dali mozda jedan gol, ali ipak je turina pravi golman.
- uskoro će to biti normalno - Hrvatska je uvijek favorit![]()
abdbda
normalno da to nije prava argentina,kad im nismo to dali...da su nas 3:1 dobili-reko bi ti-ipak je to bila ta argentina kja je dva 2x brazil u godini dana dobila...protivnik igra onoliko koliko mu daš,a jučer je to bila prava Hrvatska(+cibona)
da ne pisem nesto posebno. potpuno se slazem s tobom. ali mozemo mi jos bolje ja mislil. malo popravit koncentraciju i bit ce okIzvorno postao smogovac
imajte na umu da je to samo prijateljska utakmica bila. mislim da bi argentinci bili malo opasniji da nije friendly match. uostalom, kao i brazilci na poljudu...
ali ok, pokazali smo da smo tu, da smo opasni i poslali smo poruku da nismo za podcjenjivanje. (sto se ionako i prije znalo)
sad ce se brazilci nabrijat za nas i razbit ce nas ko p...e.
gg nasi iako kazem to je frendli ali opet ljepse je da smo dobili nego izgubili![]()
što se tiče tateka i sineka,to ste u pravu,nije bezveze cico jučer dao modriću priliku-mislio je da će se ovaj sasrati no ovaj odigrao tekmu života.i sad ga više ne može zaobilaziti.a što se tiče da argentina nije igrala full-to ne stoji,jer svi su igrali koji vrijede,osim verona i saviole.1 polu su nas zgazili i da je crespo bio mirniji mogli smo dobiti još 3 komada u prvom.dobro smo igrali ali i imali puno sreće-napokon
evo napokon koji dijeli misljenje s menom. mislim, znam da je tesko reci sinu da nece vise igrat, ali ovak ce ja mislim morat i sam niko shvatit da je bolje za repku da igra modric na njegovom mjestu. ipak je to repka, i tu se ne smiju prepucavat. modric je i vise nego zasluzio mjesto u repki.
"Luka Modrić opasno kuca na vrata početne postave, a svojom izvedbom protiv Argentine sasvim je zasjenio izbornikova sina Niku, koji je opet bio nedorečen.
Nekoliko poteza po utakmici, poput neugodnog ubacivanja u 3. minuti iz kojeg je pao vodeći pogodak za Hrvatsku, premalo je za vodeću ulogu u kreiranju igre hrvatske reprezentacije. Pored toga, Modrićeve igre u dresu Dinama puno su upečatljivije od onih Kranjčara juniora u Hajduku. "
eto i novinari su se raspisali
Zadnji uredio ExCenTric : 02-03-2006 u 16:25
malog kranjcara je gurao di je stigo a sramota je da je i u repku dosao 'preko veze'. pa nije to fakultet pa upadnes preko veze, ko te *ebe, hej pa radi se o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. ok necemo pretjerivat nekazem da nije imao dobrih partija. ali, ima boljih od njega, puno boljih. on neka ide igrati van za neki drugoligaski klub da se usavrsi i stekne iskustvo
ajmo mi pokrenut peticiju protiv kranjcara. da olaksamo cici, nek veli sineku da ga mora zamijeniti zbog pritiska javnosti
...ah ..kaj ste se okomili na Niku...a da je kojim slučajem on dal gol(onak slučajno) ..joj kak bi bil dobar ..LOL![]()
Ajmo mi napisat peticiju da stimac ne bude vise dokomentator. Pokvari mi cijelu utakmicu kad on komentira.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
..potpisujem..Izvorno postao John Frusciante
![]()
Čitam malo par postova ovdje i ne vjerujem...
Nije bil pravi brazil, nije prava argentina...nama niko nije pravi. Da kojim slučajem negdje 2041. pobjedimo reprezentaciju jupitera, ni oni nam vjerojatno nebi bili pravi...![]()
Kad zidane pospremi slobodnjak u mrežu to je majstorstvo, kad to napravi npr balaban ili srna - imali su sreće... Kad maldini jednostavno pred protivničkim napadačem ispuca loptu u out, to je mirnoća i staloženost prvoklasnog obrambenog igrača. Kad to napravi neki naš onda je to panika i strah pred naletajem protivničkog igrača.![]()
Mora se priznat da smo mi jebeno glup narod jer uopče ne cjenimo svoje, a tuđe je uvijek bolje.
Pa ****** repka je oduvijek protiv najjačih igrala najbolje, i umjesto da se ljepo prizna naša snaga, uspjeh se uvijek umanjuje...
Brijem da nijedan narod tolko ne podcjenjuje sam sebe, ko naš...
Malo samokritike je uvijek ok, al da se baš pljuje po svemu to je nevjerojatno...
Mi smo mala jadna Hrvatska... E JESMO ***** !
Mi smo velesila u svim sportovima!!
Member,slažem se s tobom.
I ja se slazem sa memberom, a ExCenTric ako si htio srat po Niki cijelo vrijeme nisi trebao nazvat temu "Hrvatska-Argentina" nego "Pljuvanje Nike"!
Bookmarks