isteklo vrijeme....tema propala ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Printable View
isteklo vrijeme....tema propala ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nije tema propala, već je isteklo vrijeme za dosadašnje pogodnosti... Tko zna, možda i nije...
Nisam ni mislio da će već jutros staviti novitete na stranicu i da im još uvijek stoji flash banner sa tekstom "...ako postaneš korisnik do 28. 02...."
Uvijek mijenjaju popodne, a i dalje mislim da se nista spektakularno nece dogodit. Nekako mi se cini da se uvijek dan prije isteka njihovih akcija pojavljuje hrpa proturjecnih informacija, kao da ih namjerno lansiraju.
Ma, i dalje vrijedi da više informacija možeš saznati upravo ovdje nego na njihovom sajtu...
ja sam jucer aktivirao mukte tarifu. i kad me zena iz szk navecer zvala da odaberem broj, na moj upit kad je zadnji dan za aktivaciju, rekla je da je danas zadnji dan( zapravo jucer). poslije 30 .4 mukte moze bit samo iz tele mreze upozorila me. i nakon 1000 min se naplacuje
Čekaj malo! Što si sad ti napisao? Kažeš da si pitao kad je zadnji dan za aktivaciju, da ti je rekla jučer, a da se poslije 30. 4. može odabrati samo broj iz 095 mreže. Kaj sa ovim oeriodom od 1. 3. do. 30. 4.?
za promjenu tarife ili aktivaciju mukte tarife zadnji dan je bio jucer (28.02.). znaci nema vise mukte tarife. a od 30. 4. mukte broj moze bit samo iz tele2 mreze za sve postojece i nove korisnike. ja imam mukte broj 098 i to cu morat mijenjat u 095 nakon 30.4. sve to mi je rekla zena u szk
Hoćeš reći da se do 30. 4. ne može aktivirati mukte broj? Tu je netko nešto pomiješao, jer se aktivirati mukte broj može bilo kada, a od 30. 4. se može odabrati samo iz 095 mreže...
velim ti kaj mi je zena rekla. nemam razloga izmisljat. zato sam ja jucer to aktiviral. ja isto vise neznam ko u tom tele2 pije, a ko placa. zapravo znam. mi placamo, a oni piju
Ne velim da ti izmišljaš. nego ako ti je to rekla, onda ne znam kaj radi tamo. Uostalom, to je već off...
Konfuzija, haha, rekao sam vec, nemojte zvati SZK :) Vise se informacina sazna na ovom forumu.
i sad na kraju, jel zna netko konačan odgovor, može li se još aktivirat mukte do 30.04 ili ne?
Svih informacija već ima na tele2 stranicama (treba refresh stisnut) i potvrdile su se sve one najave. Postojećim korisnicima cijene ostaju zauvijek, novi više ne mogu uzet stare tarife osim ako nabave stari start paket.
Nema.... još
i ja isto nisam nis nasel. trazim na stranici, ali nisam nis novog nasel.
Na kraju ispada da je najpovoljnije koristiti t-mobile mrežu a ovi telci su gori od vipa. Moraš biti pravnik da bi shvatio njihove uvijete korištenja.
zato ja imam i t-mobile i tele. poceli su se ovi ljudi u teletu malo gubit.
Štogod... Da mi je znati po čemu je to T-Mobile sa svojih kunu i sitno po minuti unutar mreže povoljniji od 39 lipa unutar mreže na tele2...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ne znam sto vi trabunjate, na Tele2 siteu sve jasno pise. I najgore mi je to sto se najvise bune oni korisnici koje ove promjene kod Tele2 uopce ne pogadjaju jer su ranije postali pretplatnici. ocito je da su iz Tele2 procijenili kako su stvorili solidnu bazu pretplatnika pa sad mogu i mijenjati uvjete. Na T Mobile ne bi iz principa, a to je vec moj osobni stav, ali mislim da je nekad vazno imat princip, a ne samo kukat kako nas pljackaju.
Meni je povoljnije jer mi je vecina prijatelja na t-mobile mreži pa ih zovem po 60 lipa minuta, ili koji mi nisu simpa broj 1,20 kn prije 19h a poslije 19h, po cca50 lipa.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kad im je drugi čovjek u tvrtci došao iz Vipa ... (oprosti stari :) )= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Ako je tebi samo do principa onda OK... ali Tele2 se sa vojom ponudom i cijenama opasno približio konkurenciji... pitam se gdje je onih 25 - 50% nižih cijena... svelo se na 10-tak postotaka, ako i toliko ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Oprosti, ali ja i dalje telefoniram za 0.39 unutar mreze sto je itekako manje od 1.22 unutar VIP-a i 1.20 unutar T Mobilea. Izvan mreze i dalje zovem za 1.39 kn. Mislim da oni koji su prvi uzeli Tele2 i trebaju imati neke privilegije. Moji mjesecni racuni manji su za 50% nego sto sam imao na VIP-u, uz cinjenicu da puno vise i zovem nego dok sam bio na VIP-u. Pod jednakim uvjetima, Tele2 mrezu moze koristit blizu 200 tisuca ljudi koji su uzeli broj prije 28.2.