meni je mob gadan da je to prestrasno :(
uglavnom svidja mi se novi symbian i samo to .
Printable View
meni je mob gadan da je to prestrasno :(
uglavnom svidja mi se novi symbian i samo to .
već je bilo govora o ovom mobu, ako se dobro siječam cjena bi mogla biti oko 2700KN (podatak iz BUG-ovog DVD, jesen 2005), a mislim kako bi se mogao pojavit kroz nekih mjesec dana.
Software je odlican sigurno,mob mi djeluje previse plasticno,i ne cini mi se prakticno rjesenje gdje su stavili kameru i slot za memory card,ako bude cijena 2700kn to je dosta povoljno s obzirom kakav symbian dobis
Ocekivana cijena je oko 3.5 k kuna u HR.
E sad glede kvalitete moba kao takvog:
Cini mi se da ipak previse ocekujete od mobitela serije 3, mislim opce poznato je da se radi o "dijecjo" kategoriji sa cjenama koje pretendiraju da budu povoljne sirim masama uostalom kao i kod svih drugih mobova iz 3XXX familije.
Do sada smo vec vidjeli jedan smart u spomenutoj kategoriji (3230) i misljenja sam da pri ocijeni ovog modela trebamo uzesti spomenuti kao referencu.
E sad sve ovo naravno ne znaci da je mob los vec da ne treba od njeg aocekivati da bude konkurencija N)=setki primjerice.
Apoc
Lako moguće da mo bude cijena oko 3500Kn, jer ovo što su navelu u BAG-ovom DVD od 2700 je malo premalo za ovakav mobitel ali kad na tu cijenu dodamo PDV od 22% dobijemo 3300Kn.
Svaki potencijalni kupac bi trebao imati na umu da ovaj S60 3rd edition znači da u trenutku izlaska mobitela nijedna 3rd party aplikacija na tom mobitelu neće raditi, tj., morat će se pričekati par mjeseci da se napišu nove aplikacije za novi OS.
= Citat =:
Izvorno postao HCSC
Dodaj još porez na Nokie koj mobis naplačuje i dođeš na 4200 kn...
Vjerujem da će cijena u Mobisu biti ista kao i od 3230 kad je izašla, znači nekih 3500kn.
Istina. Živa istina...= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Znači, opet mi nema moba bar do jeseni! :(
Mislim, ne želim 3250, već n80 ili 91, ali sve isto.
Nebi se trebalo cekati par mjeseci da se izrade nove aplikacije jer isto nece biti potrebno, hocu reci da vecinu postojecih aplikacija developeri mogu jednostavno prilagoditi trecoj ediciji S60 platforme i novom extended instalacijskom systemu.
Nokia je vec izdala nekoliko publikacija te odrzala nekoliko seminara na tu themeu i mislim da sa te strane nece biti odvec mnogo problema..