Ja sam ovo napisao samo zato sto vec imam rezervisan posao...a ti nemoj misliti da cu te ubjedjuvati da ima.
Pranje stakla? :)
P.S. Dvije smjene na dan :(
Printable View
Ja sam ovo napisao samo zato sto vec imam rezervisan posao...a ti nemoj misliti da cu te ubjedjuvati da ima.
Pranje stakla? :)
P.S. Dvije smjene na dan :(
Znači 700 Eura mjesečno za dvije smjene na dan tj. 350 Eura mjesečno za normalno radno vrijeme ,dakle ipak je to radni logor, i naravno legalno si prijavljen i sve ostalo?
Ma nemamo mi pojma, pa to u Budvu dolaze multimilijarderi, bacaju lovu, a uopće se ne naradiš i naravno da je sve LEGE ARTIS.
Velika većina gostiju ni ne dođe, samo pošalju lovu a i ovi što dođu sve su žene same, a lijepe i zgodne, ševiš i još ti plate.
"...tamo su kuće, od čokolade, prozori su od marmelade, tamo sva'ko radi ono šta hoće, tamo raste svako voće...tamo caruje drugarstvo!"
To Branko Kockica kad je pevao mislio je na Budvu u letnjem periodu!
Vidiš, vidiš kak' je Ivica upućen - sigurno je bio gastarbajter... ;D
Ja idem šljakat 30 dana u Labud.Otram čarli-dotram čarli,ak me kužite.
Kad smo već kod ljetnih poslića,idem i ja(inače radim tako nešto sl.već 5 god),u Umag(ne pitajte zašto,duga priča i ne ovisi o meni),a ako tko bude u prolazu biti ću na jednom od štandova,a vi skužite kojem.P.S.to je i objašnjenje zašto me vjerovatno neće biti na forumu od 15.7. do polovice 9.
Ovaj će Forum puno izgubiti u tom periodu, daj nađi tamo neki @caffee, pa nam se malo javi! :)
ah šteta ja sam u umagu do 12.7 :D
Mystique zamišljam te kako imaš uličnu psihoanalitičarnicu u kojoj se za 10Eurona skeniraju turistički umovi:lol::wave::roll:
a ja te zamišljam u badiču :::::::::::lol::::::::
ona ima decka koji mozda ima kompjuter i koji ovo gleda i koji ce te htjet sorat ako nastavis sa vulgarnostima!
joj daj pa šalim se. šalim se ne
Znam,znam,to sada kaľem da me neće biti,ali već se vidim nakon par dana bez redovne doze"forumida",cula sam da je odvikavanje praktički nemoguće ;D.
P.S.Kupam se uglavnom u toplesu.
P.P.S.Zar se niste nikada zapitali kako to da dečko koji toliko zna o mobitelima nije na ovom naąem forumu?
nema odvikavanja, nakačen.....4everzakačen, i ja sam cijeli život u toplessu, uglavnom džabe :lol:
1. dobrovoljno odvikavanje je NEMOGUĆE... samo prisilno, ako ti netko uzme komp ili vezu na net= Citat =:
Poslao: Mystique
Znam,znam,to sada kaľem da me neće biti,ali već se vidim nakon par dana bez redovne doze"forumida",cula sam da je odvikavanje praktički nemoguće ;D.
P.S.Kupam se uglavnom u toplesu.
P.P.S.Zar se niste nikada zapitali kako to da dečko koji toliko zna o mobitelima nije na ovom naąem forumu?
2. dečko vjerojatno ne zna da ovaj forum postoji... ili ?
3. Di se ti to kupaš toples? ;D
Onda mi je sudbina zapisana-Forum ili smrt!!Kada budem otvarala onu psihoanalitičarnicu (hvala:japan: @Miąko na ideji) ubacit ću i koji kompić(za osobne potrebe...) :) :)
@Mystique, ako odgovoriš doktoru na treće pitanje mislim da su ogromne šanse da se ostvari reality show "Forum u živo na okupu"
1.............tako mlada,a tako zacrtanog ľivota.....:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
1. dobrovoljno odvikavanje je NEMOGUĆE... samo prisilno, ako ti netko uzme komp ili vezu na net
2. dečko vjerojatno ne zna da ovaj forum postoji... ili ?
3. Di se ti to kupaš toples? ;D
2.Biti će ono "ili?"..Zna on jako dobro da ovo postoji..bi li ikoga od vas neąto moglo spriječiti da se ne registrirate ovdje??
3.Bila sam neki dan na Pećinama,a u Umagu gdje se god ide(u Stella Maris-u,lukobran...itd)
2. A što je to 'ili'?
3. ma pitam to zbog ovih naših lokalnih momaka, Miška i kompanije...;D
Ja sam prelijen uopće otić na plažu kad sam na moru...
Evo da vas viąe ne zavlačim,i on je član foruma,a na vama je da skuľite tko je to(ako vas zanima).Nema natuknica niti pomaganja,tek ako pogodite priznajem da je točan odgovor :cool: :D :cool: :D :cool:
jedan od onih šta se učlane, a naprave 2,3 posta i bok
ma pogledaj avatara kod našeg moderatora, stvarno odaje prelijenog momka da bi posjetio interesantnu curu na plaži :spin:;D
Ne baą....da je tako,rekla bih vam odmah tko je.:)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
jedan od onih šta se učlane, a naprave 2,3 posta i bok
"Ja sam stari morski vuk....":cool: :cool: :cool:= Citat =:
Poslao: miško
ma pogledaj avatara kod našeg moderatora, stvarno odaje prelijenog momka da bi posjetio interesantnu curu na plaži :spin:;D
Ja nisam, da čujemo i ostale i rezultat će uskoro na vidjelo, kladim se da nije ni Player.= Citat =:
Poslao: Mystique
Evo da vas viąe ne zavlačim,i on je član foruma,a na vama je da skuľite tko je to(ako vas zanima).Nema natuknica niti pomaganja,tek ako pogodite priznajem da je točan odgovor :cool: :D :cool: :D :cool: