nema, to je druga tehnologija ekrana(jsp_m)! a ivica kako mozes reci da je to model za sminku, jest da ima sve zive funkcije, ali covjece treba ti dozvola za nosenje!
Printable View
nema, to je druga tehnologija ekrana(jsp_m)! a ivica kako mozes reci da je to model za sminku, jest da ima sve zive funkcije, ali covjece treba ti dozvola za nosenje!
Slažem se s konstatacijom da je to mobitel za šminku. Naime, zar je veličina jedina stvar koja čini uređaj šminkerskim? IMHO su prošla vremena kada mobitel mora biti sav svjetlucav i mali da plijeni poglede. Sada su svi takvi!! :p
Tastatura je svakako fora, a ni izgled nije baš poslovnjački :) Ukratko, 3650 je pametni telefon za (pametnu) djecu! ;) ;) ;)
ajde ti meni reci ovako: pica (naravno nezna nista o mobitelima)vidi tipa sa 3650 i vidi tipa sa sl55 sta ce reci o jednom a sta o drugome?
Nece reci nista dok ne vidi koje kljuce od auta ima .
hehehehehe
a da je po tvome posto imam 3650 i 7650 ja bih nosio oko vrata kad setam rivom pa bi pale bar 2-3 dnevno na njih. Ma daj koje se to koke pale na mobitele.
Car&Cash only works i uz to moras biti :afro:
:lol:
ako imas mobitel koji je skup znaci da imas i para, malo misli zenskom glavom pa zakljuci!
Pa naravno.Frajer u Porcheu će sigurno privuć više pažnje on onog u ,recimo, fićeku.Odijelo (ne)čini čovjeka.Mob sam imao u ruci i moram priznat da mi je jaaaaaaako svidio.Izgleda velik al kad ga držiš je drugi feeling.Zato ljudi: ne brzajte sa zaključcima.Prvo probajte pa onda pljujte.No tastatura je koma.Ona slova u polukrug su čista pušiona.Zato sam se malo zaintresirao za 7650...
E sad ja moju 3650-icu dobio na Nokia Game, 7650-icu na Juicy i kad izadjem vani oni misle sin od Bill Gatesa ima 2 skupa mobaca.
Ma kako da ne :-X
A što se tiče 7650 i što si zainteresiran nemoj jer nema dovoljno memorije (bar dok ne smisle kako ugraditi MMC) za sve ono što 3650 moze .
Evo ja danas gledao BruceAllMighty na mojoj 3650 na 7650 nema šanse.:fried:
Dobro, ima ga coma u jednoj ruci pravo :lol: kad kaže da to nije model za šminku, po definiciji.
Jer ako je Vertu šminka ultima, onda 3650 stvarno nema veze s tim, ali ipak ja mislim da je konstatacija primjenjiva na šminku u širem smislu riječi.
7650 nema,a 3650 ne znam
Da imam toliko para koliko kosta 3650 odmah bi ih dao jer vrijedi svakog dinara (marke, kune).
Telefon na prvi pogled jeste cudan i svako prvo pomisli "kako cu se naviknuti na tastaturu", ali to je stvar navike i brzo se prevazidje. Isto je i sa izgledom telefona (osim ako nije bas ruzan).
Funkcije telefona su najvaznije i mogucnost "Refresha" softa jer sve prolazi a soft ostaje..:) A ovaj telefon ima itekako dobar software!
Zivjeli!
Nismo sve takve, fućkaš žensku koja samo gleda kolko ko ima para. Jednostavno lova nije (barem meni) najbitnija pa molim da se ne generalizira ženski rod.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ako imas mobitel koji je skup znaci da imas i para, malo misli zenskom glavom pa zakljuci!
Dvije sestre blizanke došle u godine kada su ih počeli zanimati momci.= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Nismo sve takve, fućkaš žensku koja samo gleda kolko ko ima para. Jednostavno lova nije (barem meni) najbitnija pa molim da se ne generalizira ženski rod.
Počele su izlaziti svaka sa svojim društvom.
Jedna je, igrom slučaja zalazila na mjesta na koja su dolazili momci iz bogatijih familija i tamo je stekla prijateljke i konačno se i zaljubila i našla dečka. Isto se dogodilo i njenoj sestri s tom razlikom što se ona družila s momcima čije su obitelji bitno lošijeg imovinskog stanja.
Obje su se udale imaju djecu, mlade su, zdrave i sretne. Tako kažu.
Misliš li da ovoj koja ima siromašnijeg muža nikad nije prošlo kroz glavu da bi život bio puno udobnbiji da je malo više izlazila skupa sa sestrom?
Vecina stvari jeste, ali nisu bas sve stvari u novcu. Ima i u parama :D :D
ma ne generaliziram, ali moras i ti priznat da ima dosta takvih cura!?!
Ima ih to priznajem.
ok... preselite ovo u kafić :)