Kao prvo pozdrav svima na forumu.
Planiram kupiti Nokiu 3650 pa me zanima vaše mišljenje o mobitelu, prvenstveno onih koji ga imaju. Poželjna je i slika mobitela u ruci radi predođbe veličine itd. i bilo kakva fotografija ili filmić slikana mobitelom radi predođbe kvalitete.
Unaprijed hvala,
Filip
zavisi sta trazis od telefona,ako si sminker onda ne uzimaj.ali ako postujes funkcije telefona onda ces ga uzeti.
Ako si gladan pojedi nesto
Nisam sminker ali mi je vazan izgled mobitela. Kaj je on tebi ruzan ?
pa ak pogledas Samsungove nove ljepotane nije bas ni lijep,a meni se 3650 svidja kupio bi ga ali moje finansije su do Nokie 6610,pogotovu mi se svidja sto je tezak volim da osjetim u ruci tezinu telefona
A zašto ne uzmeš SE T610? Ili pričekaš dok ne izađe Siemens SX1 ova Nokia mi je nekako glomazna.
Mob je odličan, nemam ga ali sam ga držao u ruci i igrao se s njim, izgleda lijepo i pametan je, ali ostaju te njegove dimenzije.
Stvarno nije mali a to će ti dosaditi.
Ja sam imao N 7650, nakon 6 mj. kad me očaranost pustila i kad je prestalo zimsko vrijeme i mogućnost da ga uvijek imam u jednom od 20 džepova pojavio se taj problem gabarita uređaja.
To je preveliko da bi se konstantno moglo imati uza se, vrlo jednostavno.
Samsungovi mobiteli i nisu bas ljepotani, a da ne govorim o Sony Ericssonu. Meni su svi mobiteli ružni jedino sto je dobro je Nokia, koja zaista ima najbolje i najljepše mobitele. Mobitel sam vidio u živo i držao ga u ruci i uopce nije tako velik kao sto se cini na slici. Koju jos Nokiu preporucate ?
I jos nesto, je li moguce slusati .mp3 na 3650 ?
da
Ja bih ga svakako kupio,pa ti isto i savjetujem![]()
Odlican je mob, kupi ga.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Odličan je i T610 a nije tako velik, i ima i MP3 player koji je u bluetooth vezi s mobačem, a ima i blic za nakačit na mob za prvu pomoć.
Nokia je velika, ako ti to ne smeta kupi je, nećeš požaliti što se svega ostalog tiče.
Ili čekaj Siemens SX 1.
Da 3650 i nije tako velik kako se na slici čini
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Samo malo, nije on tako velik, pa recimo od N 6310 je viši samo milimetar, što i nije puno, ali i N 6310 je velik aparat, ali je tanak i uzak.
N 3650 je uz visinu još i 21% šira i 36% deblja i 17% teža od, složit' ćemo se svi-velikog aparata N 6310, sad ako to nije veliko ja ne znam.
Volio bih samo da mi nitko sad ne kaže da se ta dva aparata ni po čemu ne mogu uspoređivati, pa ja to znam.
Zna se šta sve donosi N 3650 sa svojim gabaritima, što N 6310 niti ne sanja.
Ja kažem da je to fenomenalan aparat u pogledu funkcija i inteligencije ali je velik točno onliko koliko je velik.
Nema tu nije on baš toliko velik, velik je u odnosu na sve što nam je u zadnje vrijeme nametnulo kriterije i na što smo se navikli.
Teško da će jedan pametni telefon biti mali. Osim što mora imati veliki ekran i (relativno) ugodne tipke, ne može biti mali jer kao što znamo - velika pamet ne ide u male glave!
Neka se ne uvrijede oni koji imaju male glave, ovo je rečeno usporedbe radi!![]()
![]()
Zadnji uredio vanja : 04-06-2003 u 15:30
S druge strane više nitko ne spominje tipkovnicu?
Zar je svima ona normalna ili...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nije normalna (koja konstatacija)
Ali čovjek se s vremenom navikne i tipka kao i na običnoj. Problem jedino nastaje kada se koriste dva mobitela paralelno.
U svakom slučaju, sa ergonomskog gledišta, raspored je nikakav. Prsti prijeđu puno više km u odnosu na tradicionalnu tipkovnicu.
"ugodne tipke" ZATO OVO PADA U VODU
Bas zato sto tipke nisu "normalne", mobitel je bas cool. Ali ostaje problem veličine. Zasad sam odustao od kupovine, ali mozda kasnije...
Evo ja moju 3650 koristim vec 3,5 mjeseca a nedavno sam dobio i 7650 (nagradne igre) i mogu vam reci nedam 3650 za nijedan trenutni mobitel na trzistu.
Izgled :
Jedinstven dizajn, cool raspored tipkovnice , ogroman display.
Software :
trenutno najbolje što mobilni aparat moze ponuditi (naravno osim communicatora ali on je klasa za sebe), jednostavno korištenje , GUI sucelje (ikone, folderi) Igre su fantasticne ko ih jednom proba teško ce se moci odljepiti od njih (vjerujte mi moja zena nikada nije u zivotu zaigrala igricu a sad je ne mogu odljepiti od mobitela). Programi brdooooo ali stvarno brdooo za sve sto vam padne na pamet od gledanja cijelih filmova (je da je malo perverzno) ali odlicno funkcionira jedan sam cak gledao s prijevodom, mp3 , a tonovi zvona su melodije ne samo polyphone vec prave pjesme sa glasom (*.amr datoteke)
Prednosti nad ostalim slicnim aparatima :
MMC (memorijska kartica) standardna je 16 Mb (ja je još nisam napunio a nema sta nema na aparatu) a nisu ni skupe od 64 i 128 Mb (ne mogu ni zamisliti sta sve staviti na takve kartice)
Kamera je odlicna kvaliteta slike je 640*320 bar mi se tako cini, a filmovi (da i oni se mogu snimati) sa zvukom traju koliko imate mjesta u memoriji.
Cijena je u odnosu na slicne aparate ali bez memorijske kartice vrlo povoljna na news grupama sam vidio nove aparate od 2.200-2.500 Kn sto je za ovakav aparat vise nego povoljno.
MANE :
Baterija ali ne da ona ne traje nego jednostavno ga ne pustate iz ruke igrate igre, snimate slike i filmove a to naravno trosi bateriju meni uz maximalno opterecenje od akitvnog koristenja (10h na dan) baterija izdrzi 2 dana.
Jos jednom ponavljam mobitel koji trebate imati u koliko ste u mogucnosti da ga nabavite.
Vise software-a i igara na www.terracro.com a hrvatski help forum na www.terracro.com/nokia/
![]()
www.terracro.com
Sve 5, u pravu si majstore, to je nabolji mobač trenutno za zeku i šminku, skoro neograničen izbor dobre zabave, samo da je malo veći to je istina.
U roku od nekoliko mjeseci ću se odlučiti za novi model, N 3650 mi je u samom vrhu od modela o kojima razmišljam.
Moram samo sačekati Siemens SX 1 pa ću onda odlučiti, on bi trebao biti sve što i N 3650 i još dosta toga više u manjim gabaritima ali vjerojatno s žešćom cijenom.
Daj mi samo reci u vezi mp3 playera za N 3650, treba imati programčić za njega ili je to već u mobaču?
Po defaultu svira wav, midi i amr datoteke a za Mp3 treba dodatan software !![]()
www.terracro.com
Kako majke ti nisu ljepsi od Nokie,zar je nokia 3650 ljepsa od Samsunga s 300 ili nokia 7650 od Samsunga T100,po funkcijama je nokia mozda bolja od samsunga ali za ovo o izgledu si se provalio.A sto se tice SE bilo bi lijepo kad se gledaju telefoni SE i usporedjuju s nokiama koji je ljepsi da se stave naocale sa dioprijom.O fukcijama i ne treba pricat na daleko je poznat nikijin MMS,ekrani sa crticama...Poslao: filip_w
Samsungovi mobiteli i nisu bas ljepotani, a da ne govorim o Sony Ericssonu. Meni su svi mobiteli ružni jedino sto je dobro je Nokia, koja zaista ima najbolje i najljepše mobitele.
Kad smo već kod ekrana s crticama ima li Nokia 7650 i 3650 taj problem?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks