Kolko sam ja skuzio, problem je samo u 2 verzije firmwarea koje su i na W800 i na K750.
A sad je to rjeseno.
Printable View
Kolko sam ja skuzio, problem je samo u 2 verzije firmwarea koje su i na W800 i na K750.
A sad je to rjeseno.
Imao sam w800i i radio je kao zvrk! Sada imam k750i isto radi kao zvrk !
svašta....
A je...., pa ne mogu vjerovat da kod takvih vrijednijih mobitela rade takve gluposti,a platiš ih ko sveti kamen.
Ako nam već hoće isprazniti đepove nek onda naprave mob kvalitetno da znamo za što dajemo pare...........ipak uzimam D600........
Prije 2-3 dana je izasao novi firmware R1AA008 za W800/K750 kojemu je glavni ispravak problemi sa MS Duo karticama. Popravlja onu jako poznatu gresku kad snimite mp3 na memory stick i otkopcate USB kabel, svi fileovi nestanu.
Ima joj jedno rjesenje za to. Ako vam nestanu svi fileovi kad otkopcate kabel, restartajte PC, i spojite ponovo kabel. Svi fileovi bi trebali biti ponovo tu.
Ne popravlja ono kad rikne kartica jel je to vjerovatno losa serija telefona.
Cuo sam da je problem u losoj seriji memory stickova, znaci mobiteli bi trebali biti OK
Imam D750i.
I meni se ponekad zna desit da,kada odspojim USB kabel,mob više nemože pronaći MS.
Kad upalim kameru piše "Memory Stick nije dostupan".
Ali samo ponekad.
Sve ostalo je u najboljem redu!
imas dva posta iznad rijesenje za taj problem ;) :)
neki dan, usred slušanja glazbe na mom K750i, mobitel se jednostavno ugasio. Nisam ga mogao upalit sve dok nisam izvadio Memory Stick (Sandisk 64 MB dobiven uz mob.) Naknadnom provjerom na čitaču ustanovio sam da je mem. stick ispravan. Ispada da mi je mobitel defektan? Pomozite ljudi....
EDIT: Memory Stick Je sad ispravan nakon nadogradnje sa najnovijim softverom!
EDIT: Nažalost opet po starom. Memory Stick prestao radit.