da,to mi i nije bas najveselije rijesnje...a mogao bi probat to sa pcmcia...kad upadnem u neku lovu to cu probat pa javim kako je proslo.
Printable View
da,to mi i nije bas najveselije rijesnje...a mogao bi probat to sa pcmcia...kad upadnem u neku lovu to cu probat pa javim kako je proslo.
F*cking wireless nikako da se spojim.
Moral sam novi nosac postavljat iz tehničkih razloga i nosač se nije nikako mogao pričvrstit ak nije pod kutem i kad stavim na njega SAT-Kantenu ona nije horizontalno nego "visi":-/ I sad se nekad uspijem spojiti a nekad ne!!!!!!!!
Još nešto, kad se spojim u utillitiesu od D-link kartice mi piše da imam kvalitetu signala 69% a jačinu 63% , dok mi dolje otvara na desktopu oblačić da mi je veza very low. Kojoj informaciji da vjerujem? Ja cijelo vrijeme brijem da imam 69,63% , dali sam u krivu?
Hmhm.. a ovo baš i nije neki wireless problem. Uslikaj problem, ljudi će ti već pomoć.= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
Windouz. Utility od DWL-G520 voli nabit vrijednosti. Pogledaj signal u Net Stumbleru= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
2PaosMarsa ,problem je što sam ograničen kablom, gdje da skinem net stumbler?
google još nikog nije ubio zbog pitanja ;) :
http://www.netstumbler.com/downloads/
znam , uljenio sam se , puno hvala.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Danas nakon što naučim Sklopovsku opremu računala idem premjestit Kantenu pa ču objavit rezultate i stavit neke sljike. Pozdrav