ok, za sada chessmaster, khideh, eminem i ja, nije baš mali broj...
Printable View
ok, za sada chessmaster, khideh, eminem i ja, nije baš mali broj...
Mislim da to nema veze prema kome upućuješ pozive, to je do mreže općenito, jedino što se to prema favorit broju primjeti češće jer razgovori traju puno duže!= Citat =:
Izvorno postao niten
Pa i meni je to logično,ali Skyward kaže da je njemu drukčije.
Ma VIPnet je sigurno najkvalitetnija mreža u Hrvatskoj, a to što se tu i tamo događa da veza slabi, nitko i ništa nije savršeno... ;-)
Meni je stalno do sada bilo super.
Mogu se i ja pridružit. U zadnja dva tjedna ne puca mi veza, ali zvuk je povremeno isprekidan na mjestima od kuda sam prije razgovarao bez probema. To zvuči otprilike ovako:-Ka do ma kupi kr . Nakon tri, četiri ponavljanja skužiš da trebaš kupit kruh kad dolaziš doma. Užas.= Citat =:
Izvorno postao gog
ja koristim vip tek par tjedan i dosad sam zadovoljan . ma sve je to isto -samo se pljackasi zovu drugacije i boja je druga - zuta ili roza .
koji puta je i bitno iskljuciti i ukljuciti mob, barm tri puta tjedno. desi se na SE J210 ili motoroli V3 da nemozes slati SMS i iskljucis i ukljucis i stvar radi, sto znaci da nije radi mreze.
kada skuzis da ti je neki problem i da puca veza onda se uzima drugi telefon sa istom karticom ili isti telefon sa drugom karticom.
preopterecenost se ne manifestira sa time da signal skace nego jednostavno nemozes dobiti broj koji zoves.
Postoj i tzv. rupe u kojima da si Bog i po svemu imas najbolje predispozicije za signal uopce nemas signala. To se desava ljudima koji imaji usmjerenu antenu prema TV odasiljacu i kod njh se vid jedan program sa snjegom a kod susjeda sve 5.
sve je to isto sranje.mislim da niti jedan od operatra ne moze biti100% siguran da je bas njihova mreza najkvalitetnija.
ja sam imao dosta problema sa ovom VIP probaj ili kako se zove karticom, kad sugovornik nista ne prica onda nastane totalna tisina umjesto tihog suma koji bi 'trebao' biti. Na obicnoj VIP kartici to nisam primjetio, mozda i zato jer nisam na njoj sate i sate pricao. Ova tisina kod pricanja me toliko pocela smetati da sam znao prestati pricati preko moba i uzeti fiksni telefon ;)
...to se i meni događa... isto tako, nastane tišine ako nitko ništa nepriča, pa malo-malo provjeravam dal se veza prekinula ili ne... inače, kartica je obična...= Citat =:
Izvorno postao joker
tišina je stvar telefona, isto kao i na nekim fiksnim telefonima kada se stave na speakerphone. Kada razina zvuka padne ispod nekog limita na tom se telefonu isključi TX odnosno odašiljanjetako da neki telefoni rade kao da imaju VOX u sebi što nije do mreže.
ja dnevno na vipu provodim i preko 2 sata na razgovorima i mogu reć da imam užasnih problema kao i moja cura koja također ima vip. veza se prekida svako malo a kvaliteta zvuka je očajna. ne samo što me prekida nego svako malo ja mogu čut sugovornika ali on mene ne može ili obrnuto. I evo baš mi se to sad događa, često izgubim potpuno signal na nekoliko sekundi i onda ga opet dobijem svih 5 crtica a stojim na istom mjestu. strašno me nekad zna iživcirat! nisu ni blizu najkvalitetniji! koristim sva tri operatera pa mogu o tome govoriti!
edit: e samo još da kažem da imam noviji mobitel i najnoviju karticu
ma potpuno te razumijem..i ja korisitm svea 3 operatera i uzas..
To je normalna stvar. U kodiranju zvuka tisina se ne prenosi. :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao joker
evo da se i ja pridruzim zalopoljkama cesto mi cak i puca veza..puno puta preikidi lagana tisina i neartikulirani zvukovi...stvarno su se pogorsali i nikako ne mogu biti najkavalitetnija mreza..u posljednjih mjesec dana prekinulo mi je razgovor 20 puta vise nego u proteklih 5godina...
Oni su bili izuzetno kvalitetni tijekom 2001. i 2002., a onda kao da sve ide nizbrdo, od kvalitete signala pa sve do svakodnevnih problema s njihovim webom i web SMS-om. Meni se u zadnjih pola godine takodjer dogadjaju cesca pucanja veze nego u zadnjih 5 godina sve skupa.
u zadnjih godinu dana su poceli njihovi problemi od neupostavljana poziva ajd sto se u posljednje vrijeme bar ne događa a poslije pa izbacivanje pa crne rupe u razgovoru ....koma ziva....mislim da ne mogu biti gori!!= Citat =:
Izvorno postao JBT
slažem se s kolegom jdavic1, te dodajem još neke sitne greške, koje čine razliku; primjerice, istječe mi bon za 3 dana, ženska mi nekad 5 puta ponovi istu poruku, a nekad mi čal kaže da mi istječe za više dana....ili manje
jedan mali OT ak se tak moze nazvat..pokusav vec neko vrijeme poslat postavke na mob za gprs i nema sanse da stignu...nisa sa neta ni sa wapa ..to je prije radilo bez pola frke a sad vec tjedan dana ni da bi...podrska korisnicima po kojoj su prije bilo poznati i prepoznatljivi je izbljedila da ce ih i telci prestic!!:thumbup:
Meni se ponekad jave problemi sa spajanjem i jačinom signala na kartici na kojoj mi je aktivirana tarifa 0. No nije strašno...
podosta problema ima i kod koristenja maila sa moba svaki cas je server nedostupan pa nece pslat pa nece primit kako spada pa kasni izvjestaj da je mail stigao! Znam da su to sve sitnice al toga prije nije bilo!!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Čuj nisu sitnice za mrežu koja se poziva na neko nezavisno istraživanje koje kaže da je najkvalitetnija...
evo čini se da im je što se tiče mene danas baš dan! evo trenutno ne mogu nikoga dobit, ko i 15 puta danas. ja mislim da sm danas jedno 20 puta ostao potpuno bez signala a nisam se mako iz svoje sobe u kojoj inače imam puni signal. a i kad sam razgovarao prekinulo me je ama baš svaki put po nekad i 2-3 puta po razgovoru! toliko mi ide na živce da sam poslije zvao sa croneta na vip i sa teleta bez obzira što je puno skuplje! mislio sam zvati službu za korisnike da ih barem popljujem malo ali nakon što ih jedno 5-6 puta nisma uspio dobit, kad sam ih napokon dobio čekao sam jedno pola sata onu glupu glazbu i na kraju sam prekinuo jer mi se više nije dalo čekat! :angry:
isto se i meni događa da mi veza prekida od kada je počeo tele2 sa radom više nego u proteklih 5 godina= Citat =:
Izvorno postao jdabic1