Mislim da će se taj preklopni dio fino uklopit u cijeli telefon. Bilo bi glupo da izgleda ko tumor na mozgu, kao što je znalo bit kod nekih Samsunga i SE.
Printable View
Mislim da će se taj preklopni dio fino uklopit u cijeli telefon. Bilo bi glupo da izgleda ko tumor na mozgu, kao što je znalo bit kod nekih Samsunga i SE.
Ja ne znam zašto nokia i dalje radi sve veće i veće mobitele
Pa ne možeš imat mobitel sa kafe aparatom, veš mašinom i mješalicom za beton u kućištu od 6100. ;D;D;D;D;D;D
Just kidding
Nene je isto veličina N90 odbila od kupnje, ali čini mi se da je ova ipak nešto manja i kompaktnija.
Ma shvačam ja to i ja imam već mobitel od nekog prosjeka al šta je pre više je pre više. Može ona imati ne znam šta kad ga ja ne mogu normalno u džep smjestiti= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Valjda se vraca trend kakve su imali 3g aparati pred koju godinu... cigla i samo cigla... :D
MA meni se nikako ne sviđa što display drži samo mali komad plastike...to će se brz razy***.
Dobro si to primjetio, sad se i meni čini malo krhko. Al ko će ga znat, možda ima unutra homokinetički zglob ;D;D;D
ma ja imam 6260 i ona se isto drži na komadiću plastike i mogu vam reć da to jako čvrsto izgleda. ne vjerujem da bi se to moglo slomit il rasklimat ako je mob u nekim normalnim uvjetima korišten. naravno ako lupaš s njim od zid onda mu ni željezo ne pomaže! meni to izgleda dosta čvrsto!
ja bi bez razmisljanja uzo n80..ovo cudo je jakoo veliko. 110mm zaklopljeno.
a šta ćeš! mora bit veliko kad je tako moćno! ja bi ga isto uzeo kad bi mi ga netko dao!;D= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Odakle sad to 110 mm?
Ako uzmemo u obzir da je ekran na N90 i na ovom novom jednake veličina, onda se da primjetiti da je ovaj mob osjetno manji, s obzirom na to koliki dio "kućišta" pokriva. Naime, na ovim slikama se vidi da ekran zauzima skoro cijeli gornji dio mobitela, dok na N90 cijela trećina ostaje "nepokrivena" ekranom. Jedino još može biti da je ovdje ekran stvarno veći, a to je opet plus s druge strane.