Idem ja po bic ovih dana... Nasao sam jednog dobro, ne sjecam se sad ni imena, ni niceg. Znam da je cijeli crn, prednju amortizeri koji se mogu po potrebi zakociti, diskovi i na prednjoj i zadnjoj gumi. 4300 kn.
Printable View
Idem ja po bic ovih dana... Nasao sam jednog dobro, ne sjecam se sad ni imena, ni niceg. Znam da je cijeli crn, prednju amortizeri koji se mogu po potrebi zakociti, diskovi i na prednjoj i zadnjoj gumi. 4300 kn.
mjenjaci? diskovi hidraulicni? koji amortizeri?? nemoj kupovati na slijepo
Ma ne kupujem na slijepo, trgovina je tocno 14 metara od mene :)
I poznam covjeka pa mi je danas objasnjavao razlike u tim pilama. U uzem izboru su 3 komada: Corratec (jel se tako kaze?), GT i Author. Cijene su im otprilike iste - od 3700-4100 kuna.
sto se amortizera tice, trebao bi biti marzzochi, jer mislim da on ima najbolje osigurani servis.
Ok, vidjet cu to danas. Pa javim :)
jedno brzo pitanjce: kaj vi eksperti mislite o KTM-ovim biciklima(da biciklima,ne motokros motorima)
Imam priliku kupit ktm-ov bic,ima amortizer i sprijeda i straga, disk kočnice,dalje ne znam kaj ima.
Ili da si kupim nekaj drugo?
Manje je bitno koji je proizvođač rame, bitnije je čiji i kakvi su mjenjači, amortizeri itd.= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
Evo ga...
Uzeo sam model bez diskova.
3400 kuna + jos neke sitnice... Total 3700.
http://www.gsm-java.com/BIC.jpg
= Citat =:
Izvorno postao muras
To je pravi bajk!Ja imam isto neki bmx pa se kršim na njemu!;)
zakaj sa diskovima nisi uzeo?
A eto, ovaj mi se svidio po dizajnu... Onaj s diskovima mi bas i nije odgovarao.
I naravno, diskovi meni i ne bi koristili previse... To je zapravo i sminka a meni za svakodnevno vozanje unutar grada nisu potrebni :)
Lako nadogradim... :)
jel rama ima smjestaj za diskove?
Koliko ja vidim iza ima, a na prednjoj vilici ne vidim jel ima= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ne, ne. Ovaj model ih nema.
Bio je u kombinaciji jedan Author s pripremom za diskove, ali ipak sam se odlucio za ovaj. I dalje ne sumnjam da sam uzeo pravu stvar.
Javim dojmove veceras.
Evo da se ja malo javim s dojmovima o mom novom Corratecu.
Bicikl je stvarno odlican, ide predobro. Malo mi je problem jer ono naprijed oko cega se vrti lanac (lol, ne znam strucni naziv) nema onu zastitu iznad, pa sam vec poderao jednu trenerku.
Ali stvarno, ide kao avion!
misliš na zupčanike! i meni se to isto dogodilo! al hvala bogu bila je stara trenirka! trenerku u čarapu il kratke hlače (sad je malo pohladno za to).
= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
NIJE ŠMINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!disk prebolesno koći sa ddiskom ga puno lakše digneš na prednji!!!!a ovaj tvoj onak dobar je......
ktm su njemački bicikli diskove imaju magurine i svoje cijene da boli glava ali su kvalitetni
lancanici se to zove, zupcanici imaju direktan prijenos sa jednog na drugi= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Ta zaštita se zove bash guard i nema ga skoro svaki noviji/kvalitetniji bicikl. Iz kog razloga ne znam i to me živcira. Ja sam dvoje hlače poderao na biciklu i to jedne traperice skoro do koljena= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
ja sam to na limexu imo :thumbdown:
A jebi ga. Ja sam to tražio po trgovinama i sve što sam našao nije pasalo na XT pogon jel bi ružno izgledalo= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
valjda oni računaju da takve bicikle voze samo oni u bic hlačama:)
lančanici-zupčanici, ma sve je to isto;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ono crno koje je dolazilo nakon najveceg zupčanika od ona 3 ?to sam imo.
ak vi govorite o necem drugom oke.
O tome se govori= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan