Ne, u Zagrebu uopće se ne može koristi VIP-ova mreža. Ako uletiš u rupu - nemaš signala.
Printable View
Ne, u Zagrebu uopće se ne može koristi VIP-ova mreža. Ako uletiš u rupu - nemaš signala.
lol to nisam znao, nisam nikad imao potrebe ni probat. thanks 4 info
Ne, nije potpisan ugovor s Vipom o roamingu u ZG, za Split ne znam.Tako znaci ako ostanes bez signala u ZG neces se prebaciti na Vip, a u ostatku Hrvatske neces moci ostati bez signala.
Moći ćeš, ako VIP nema pokrivenost na nekom području. Ili, ako im pak padne sustav. Što se znalo dogoditi... :)
Za Split je potpisan :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao radule
Pa, logično da su Zagreb htjeli bar koliko toliko sami pokriti kad se na tom području nalazi 30-40% ukupnog korisnika mobitela, pa da si skrešu troškove plaćanja naknade VIP-u za korištenje njihove mreže.
Mislim da j ubiti stvar obrnuta... Vip im nije htjeo dati roaming na tom području.
Pa nije to baš neki problem, još su mladi naravno da ne stignu sve napraviti preko noći...= Citat =:
Izvorno postao damgol
@killa, mislim da ti to vrijedi samo van zagreba...
@jay, točno, zagreb je prejako tržište da bi ga samo tako pustili...
Pročitao sam to, ili čuo, za Zagreb, ali sam potpuno zaboravio da VIP nije dao Zagreb. Pretpostavljam da bi onda i cijena nacionalnog roaminga bila zamjetno viša za Tele2.
poptuno tocno VIp nije dao roming u ZG, s objasnjenjem, jer kad bi dali ovi ne bi morali gradit svoje odaljace,a VIP u zg ima najveci profit.
Ne znam koje su cifre u pitanju, ali sumnjam da bi se Tele2 isplatilo stalno koristiti nečiju mrežu. Za početak će im poslužiti, ali će isto tako imati velike izdatke, za plaćanje tog nacionalnog romaninga, a istovremeno za izgradnju vlastite infrastrukture.
Natrag na topic, pls.